2 570 € za dwa miesiące pracy

08 października 2025 14:19
2 570 za dwa mieciące.  tyle mogę dostać
08 października 2025 15:36
ANASTAZJA76

Taki śmieszny kod? 
08 października 2025 18:53 / 1 osobie podoba się ten post
Mleczko

Taki śmieszny kod?  :-)

oj tam ...euro 
08 października 2025 18:59
ANASTAZJA76

..jezyk podstawowy ale coraz wiecej umię. Jeżdze już rok. To dobra satawka ? 
08 października 2025 20:48
ANASTAZJA76

..jezyk podstawowy ale coraz wiecej umię. Jeżdze już rok. To dobra satawka ? 

Za dwa miesiące to bardzo kiepska stawka. Nawet nie wiedziałam,że za miesiąc kod może być tak śmieszny,jak 1285?
11 października 2025 16:56
Gusia29

Za dwa miesiące to bardzo kiepska stawka. Nawet nie wiedziałam,że za miesiąc kod może być tak śmieszny,jak 1285?:zaskoczenie1:

tak i jeszcze mówią że to z podwyżką o którą trzeba się dopominać, prosić. 
11 października 2025 18:00
ANASTAZJA76

14 października 2025 10:51 / 2 osobom podoba się ten post
ANASTAZJA76

Rzucilo mi sie cos w oczy w alternatywnej rzeczywistosci internetem zwanym. Piszą , że obecna nazwa firmy jest zmieniona. Wczesniejsze wcielenie też nie funkcjonowalo dobrze. Byly skargi chyba nawet i tu na forum. Moze poszukaj jakiejś stabliniejszej firmy. W tej sytuacji chyba nie masz nic do stracenia. 
14 października 2025 14:23 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

Rzucilo mi sie cos w oczy w alternatywnej rzeczywistosci internetem zwanym. Piszą , że obecna nazwa firmy jest zmieniona. Wczesniejsze wcielenie też nie funkcjonowalo dobrze. Byly skargi chyba nawet i tu na forum. Moze poszukaj jakiejś stabliniejszej firmy. W tej sytuacji chyba nie masz nic do stracenia. 

tak. masz racje, myślę o tym ale jest jedna rzecz która na ten moment mnie powstrzymuje ...tylko jedna, to podopieczna, jakoś dobrze się dogadujemy dla mnie jest w porzadku. Oczysiście że są inne możliwości ..i być może inny podopieczny też będzie w porzadku. 
14 października 2025 21:12 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

miło mi, że piszesz do mnie. Dobrze jak można wymienic poglądy. Mam nadziję na dalszą wymanę pogądów i wiedzi. Co Ty na to ?
14 października 2025 21:33
ANASTAZJA76

miło mi, że piszesz do mnie. Dobrze jak można wymienic poglądy. Mam nadziję na dalszą wymanę pogądów i wiedzi. Co Ty na to ?

Nie ma problemu, choc obecnie juz nie pracuje jako opiekunka, jednak szmat czasu przepracowałam. Jeśli będę - odpowiem :) Moze inne rejony forum się ożywią :) 
14 października 2025 21:35
ANASTAZJA76

tak. masz racje, myślę o tym ale jest jedna rzecz która na ten moment mnie powstrzymuje ...tylko jedna, to podopieczna, jakoś dobrze się dogadujemy dla mnie jest w porzadku. Oczysiście że są inne możliwości ..i być może inny podopieczny też będzie w porzadku. 

Podopieczni się "kończą" że tak to określę. Umierają, idą do domów opieki ....To trzeba miec na uwadze. 
15 października 2025 03:26
tina 100%

Nie ma problemu, choc obecnie juz nie pracuje jako opiekunka, jednak szmat czasu przepracowałam. Jeśli będę - odpowiem :) Moze inne rejony forum się ożywią :) 

o zaintrygowało mnie to..obecnie nie pracuje jako opiekunka .. a mogę wiedzieć w jakiej branży obecnie pracujesz?
15 października 2025 15:19
ANASTAZJA76

o zaintrygowało mnie to..obecnie nie pracuje jako opiekunka .. a mogę wiedzieć w jakiej branży obecnie pracujesz?

W IT. Więcej szczegółów opisałam podczas dialogu z Tolą Tosią, tutejszą uzytkowniczką . Szkoda ,ze gdzies przepadła, bo też świeżynka, miałybyście wiele współnych tematów , nawet macie podobny styl. Odszukaj temat, który założyła. Tytułu nie pamiętam ale jakiś gamingowy. Pewnie jest w dziale rozrywka. Tam jest więcej. Nie będę się powtarzać .