2 570 za dwa mieciące. tyle mogę dostać
Taki śmieszny kod? :-)
..jezyk podstawowy ale coraz wiecej umię. Jeżdze już rok. To dobra satawka ?
Za dwa miesiące to bardzo kiepska stawka. Nawet nie wiedziałam,że za miesiąc kod może być tak śmieszny,jak 1285?:zaskoczenie1:
tak i jeszcze mówią że to z podwyżką o którą trzeba się dopominać, prosić.
tak i jeszcze mówią że to z podwyżką o którą trzeba się dopominać, prosić.
Rzucilo mi sie cos w oczy w alternatywnej rzeczywistosci internetem zwanym. Piszą , że obecna nazwa firmy jest zmieniona. Wczesniejsze wcielenie też nie funkcjonowalo dobrze. Byly skargi chyba nawet i tu na forum. Moze poszukaj jakiejś stabliniejszej firmy. W tej sytuacji chyba nie masz nic do stracenia.
Rzucilo mi sie cos w oczy w alternatywnej rzeczywistosci internetem zwanym. Piszą , że obecna nazwa firmy jest zmieniona. Wczesniejsze wcielenie też nie funkcjonowalo dobrze. Byly skargi chyba nawet i tu na forum. Moze poszukaj jakiejś stabliniejszej firmy. W tej sytuacji chyba nie masz nic do stracenia.
miło mi, że piszesz do mnie. Dobrze jak można wymienic poglądy. Mam nadziję na dalszą wymanę pogądów i wiedzi. Co Ty na to ?
tak. masz racje, myślę o tym ale jest jedna rzecz która na ten moment mnie powstrzymuje ...tylko jedna, to podopieczna, jakoś dobrze się dogadujemy dla mnie jest w porzadku. Oczysiście że są inne możliwości ..i być może inny podopieczny też będzie w porzadku.
Nie ma problemu, choc obecnie juz nie pracuje jako opiekunka, jednak szmat czasu przepracowałam. Jeśli będę - odpowiem :) Moze inne rejony forum się ożywią :)
o zaintrygowało mnie to..obecnie nie pracuje jako opiekunka .. a mogę wiedzieć w jakiej branży obecnie pracujesz?