Dzień dobry:) Jestem opiekunką już prawie 20 lat...
Napisałam książkę o naszej pracy, zarówno tych atrakcyjnych stronach, jak i uciążliwych
.
Najczęstsza opinia moich czytelników to: "Przeczytane jednym tchem" :)
20 lat temu debiutowałam w bardzo dojrzałym wieku jako opiekunka seniorów w Niemczech.
Czy to była dobra decyzja? Odpowiedź jest w książce "Podróże opiekunki". I to mój kolejny debiut w jeszcze bardziej dojrzałym wieku ;)
Zachęcam do lektury. Naprawdę warto p nią sięgnąc
Gwarantuję dobrą rozrywkę.
Dla kogo jest ta lektura?
📘 Dla osób pracujących z osobami chorymi. To książka, z którą z pewnością się utożsamicie.
🤔 Dla tych, którzy wciąż zastanawiają się, czy zawód opiekuna jest dla nich. Może pomóc przełamać obawy i podjąć decyzję.
💸 Dla osób, które znalazły się w trudnej sytuacji finansowej. Ta praca może okazać się realnym wyjściem z kryzysu.
🌍 Dla tych, którzy marzą o poznaniu nowego języka, kraju i kultury. To jedna z najlepszych dróg, by te marzenia spełnić.
💪 Dla każdego, kto przechodzi życiowy kryzys, aby uwierzyć, że nie ma sytuacji bez wyjścia.
🎁 Świetny pomysł na prezent dla miłośników literatury i prawdziwych historii z życia.
Co ciekawe, po premierze książki pojawiło się wiele pozytywnych opinii również od osób spoza środowiska opieki. Bo tak naprawdę ten temat dotyka nas wszystkich, bez wyjątku.
Chciałam, aby ta książka była nie tylko formą rozrywki w wolnej chwili, ale też inspiracją i wsparciem dla tych, którzy dopiero zaczynają swoją drogę w tym zawodzie. 😊
📩 Zamówienia wyłącznie przez wiadomość prywatną na stronie Facebooka Opiekunka:
👉 https://www.facebook.com/profile.php?id=100089817561959