Upały, a podopieczni

10 czerwca 2014 18:50 / 1 osobie podoba się ten post
No i masz,Neptun by niesłusznie oberwał.
10 czerwca 2014 18:52
greenandy

No i masz,Neptun by niesłusznie oberwał.

biedny Neptun ;( hahaha w ramach kary jak pojedziesz nad morze na Trójząb Cię nadzieje ;) ;)
10 czerwca 2014 19:03
Ooo nad jeziora jade,mam nadzieje że tam nie sięga jego władza.
11 czerwca 2014 10:43
Poproszę o trochę deszczu i chłodu na Bawarię, u mnie w tej chwili /10.41/ jest na termometrze 35 stopni w cieniu!!!!!!!!!!!!!!   Ratunku, nie ma czym oddychać , powietrze stoi w miejscu, a slońce wali po oczach tymi swoimi promieniami. 
11 czerwca 2014 14:39 / 1 osobie podoba się ten post
W okolicach Trier wcale nie jest lepiej... W nocy tak błyskało że nawet przez rolety było biało jak w dzień. Ale nie był słychać grzmotów, spadło 20 kropli deszczu i od nowa się zaczęła Sahara... Teraz jest 39 stopni w cieniu i babcia śpi, dziadek śpi a ja leżę pilnując ich oboje i sapię jak parowóz :)
Kocham lato ale w domu! Niech ktoś na chwilę wyłączy ten piekarnik na górze!!!!

11 czerwca 2014 14:44 / 1 osobie podoba się ten post
Lili

W okolicach Trier wcale nie jest lepiej... W nocy tak błyskało że nawet przez rolety było biało jak w dzień. Ale nie był słychać grzmotów, spadło 20 kropli deszczu i od nowa się zaczęła Sahara... Teraz jest 39 stopni w cieniu i babcia śpi, dziadek śpi a ja leżę pilnując ich oboje i sapię jak parowóz :)
Kocham lato ale w domu! Niech ktoś na chwilę wyłączy ten piekarnik na górze!!!!

Lilli w Trier jestes? Ja mam sentyment do tego miasta....
11 czerwca 2014 14:50 / 2 osobom podoba się ten post
ewa14

Poproszę o trochę deszczu i chłodu na Bawarię, u mnie w tej chwili /10.41/ jest na termometrze 35 stopni w cieniu!!!!!!!!!!!!!!   Ratunku, nie ma czym oddychać , powietrze stoi w miejscu, a slońce wali po oczach tymi swoimi promieniami. 

tez sie pod tym podpisuje .....u mnie w pokoju jest 29°C  o drzisssessss jak tak mozna ....ale jest lepiej niz wczoraj ..... wczoraj to nawet burza byla z deszczem....i nic to nie dalo ...wrrrrrrr

uslyszalam ze sauna jest zdrowa .....heheheehe
11 czerwca 2014 15:04
gosia35

Lilli w Trier jestes? Ja mam sentyment do tego miasta....

Gosiu, w Reinsfeld, jakieś 25 km na południowy zachód od Trier... Byłaś w Trier na stelli? :)
11 czerwca 2014 15:05 / 1 osobie podoba się ten post
Okolice Braunschweig chłodniutko, ledwo powyżej 20 stopni, cudownie...:)
11 czerwca 2014 15:08
efka66

Okolice Braunschweig chłodniutko, ledwo powyżej 20 stopni, cudownie...:)

Okolice Magdeburga również pięknie umyte po porannej ulewie :)))
jest czym oddychać!
11 czerwca 2014 15:28 / 1 osobie podoba się ten post
hannover wkoncu 23 stopnie,lekki wiaterek,dzien oddechu pelna persia
11 czerwca 2014 15:31
Lili

Gosiu, w Reinsfeld, jakieś 25 km na południowy zachód od Trier... Byłaś w Trier na stelli? :)

byłam  Lili,moja pierwsza pdp  byłam wtedy taka jak nomka  zachwycona tym nowym...
11 czerwca 2014 15:41
Tu tez po upałach. Tylko strasznie hałasują piły, cały dzień . mam dość hałasu . Wolałam upał:))
11 czerwca 2014 16:05
Matko kochana, upał u mnie niemiłosierny. Spiekłam się i jestem czerwona jak rak.:))))
11 czerwca 2014 16:10
no dobra, chmurzy sie, ciekawe ile razy jeszcze ta burza zrobi mnie w balona, chmurzy sie trzeci dzien ale ani razu nie padalo!!!