Na wyjeździe #2

02 września 2013 11:56 / 1 osobie podoba się ten post
dziadzio śpi , obiadek przygotowany , nie ma do kogo ust otworzyć dopiero wieczorem .... o nudy , syn do szkoły poszedł więc relacja będzie wieczorkiem na skypie och cudowny wynalazek ten internet,
02 września 2013 11:58
dziewczyny w jakim sklepie w Niemczech najtaniej kupić kosmetyki??
02 września 2013 12:00
Zależy jakie, może Dm, Mueller, Rossman? Ale też aldi, lidl, edeka, real
02 września 2013 12:03
Witam :))) no i mamy poniedziałek... Jak ja się cieszę i mam nadzieję, że szybko zleci :) U mnie pochmurno i chłodno, chyba popada deszcz, choć moja Dama stwierdziła, że chmury śniegowe na niebie :))) w dzisiejszym świecie nigdy nic nie wiadomo, śnieg też może spaść, byle bym tylko wystartowała we środę :) Życzę wszystkim pogody ducha :) I prośba o słoneczko, może któś podesłać kilka promyczków??? :*:*:*
02 września 2013 12:15
muszę kupić farbę do włosów, płyn do higieny innt... balsam wszystko mi sie kończy i zarośnięta jestem jak niedźwiedź ile tu kosztuje zwykłe obcięcie u fryzjera , boje sie ze zle jej wytłumaczę jak ma mnie obciąć masakra ....
02 września 2013 12:17
Pakuję się, w nocy wyjazd. Pies się położył na moich ubraniach, chyba też chce jechać:)Kurcze, jakbym została trzy miesiące, to w czwartek wracałabym do domu....
02 września 2013 12:22 / 1 osobie podoba się ten post
koti

muszę kupić farbę do włosów, płyn do higieny innt... balsam wszystko mi sie kończy i zarośnięta jestem jak niedźwiedź ile tu kosztuje zwykłe obcięcie u fryzjera , boje sie ze zle jej wytłumaczę jak ma mnie obciąć masakra ....

Narysuj fryzjerce na kartce, co ma zrobić. Kosztuje obcięcie między 15-20 euro, przynajmniej u mnie w miasteczku.
02 września 2013 12:27 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

Cześć wszystkim, nie tak znowu z rana. Kawusię właśnie piję, chociaż nie powinnam. Ale dzisiaj taki śpiący dzień, że nie da się inaczej. Mam nadzieję, że dzisiaj będzie lepiej tzn. nic nie stłukę, nie przypalę i dziadkowi nie podam np. widelca do zupy. Pogoda smutna to i ja też smutna jestem.
Mimo wszystko życzę Wam wesołego i pogodnego dnia.
W sobotę mamy jechać na wystawę obrazów szwagra dziadka do Konwerstheim. Ale ja mam zamiar sie urwać, to tak blisko Ludwigsburga a obrazy oglądam tutaj, w domu na ścianie. Ładne ale mam inne plany ..... zobaczymy czy wyjdą i czy uda mi się wymiksować.

Powiedz dziadkowi, że koleżanka ma kryzys i działasz na nią regenerująco, ja mam przerwę prawdopodobnie po obiedzie, który jest o dwunastej. Pójdziemy podrywać niemieckich milionerów! Jak nie chcesz dla siebie, to dla koleżanek coś dobrego zrobimy!
02 września 2013 12:29
romana

Narysuj fryzjerce na kartce, co ma zrobić. Kosztuje obcięcie między 15-20 euro, przynajmniej u mnie w miasteczku.

nie wpadłam na pomysł rysowania , pikasso ze mnie nie jest , sprubuje moze coś wyjdzie i tak ma asymetrie to z jednej krótko z tyłu krótko i z drugim boku zostawić dłużej , nie strzygłam sie 5 miesiecy nie mogę już na siebie patrzec .. ale inna osoba z chęcią hi hi
02 września 2013 12:44
koti

Umycie, obcięcie i ułożenie płaciłam ok 35 Euro. Jak robiłąm pasemka to ok 65.
02 września 2013 12:46 / 2 osobom podoba się ten post
Długo mnie nie było - prawie 2 miesiące w domku byłam. Od wczoraj znowu się zameldowałam u dziadka i do 6 listopada będziemy sobie razem radzić. Pochwalę się, że w niedzielę jedziemy z dziadkiem i jego córkami na tydzień na wyspę Baltrum. Wolałabym wprawdzie bardziej ciepłe wyspy, ale wybrzydzać nie będę:) Witam Was wszystkie ponownie i muszę nadrobić zaległości w czytaniu forum - chociaż wszystkiego na pewno nie będę w stanie.
02 września 2013 12:49
oj muszę pozbyć sie przelicznika razy 4 , w polsce płąciłąm 10 zł ale mam 2 miesiące do końca stelli i nie wytrzymam zacznę pleść warkocze
02 września 2013 12:53 / 1 osobie podoba się ten post
wichurra

Długo mnie nie było - prawie 2 miesiące w domku byłam. Od wczoraj znowu się zameldowałam u dziadka i do 6 listopada będziemy sobie razem radzić. Pochwalę się, że w niedzielę jedziemy z dziadkiem i jego córkami na tydzień na wyspę Baltrum. Wolałabym wprawdzie bardziej ciepłe wyspy, ale wybrzydzać nie będę:) Witam Was wszystkie ponownie i muszę nadrobić zaległości w czytaniu forum - chociaż wszystkiego na pewno nie będę w stanie.

mnie nigdzie nie zabierają z dziadkiem , gdyby nie moje nowe kochanie to bym wyschła , a tak chociaż małe piękne wycieczki romantyczne raz w tygodniu .
02 września 2013 12:58
U mnie w mieście za fryzure byle jaka kasują 50 euro bez mycia???Kosmetyki kupuję w dm lub rosmanie .Tanie i dobre w polsce też kupuję tylko w rosmanie
02 września 2013 13:05 / 1 osobie podoba się ten post
fiona

U mnie w mieście za fryzure byle jaka kasują 50 euro bez mycia???Kosmetyki kupuję w dm lub rosmanie .Tanie i dobre w polsce też kupuję tylko w rosmanie

ale zdzierstwo 50 E , pójde do rosmana po farbę i walne sobie kolorek na odrosty hi hi ale zaszaleje