muszę kupić farbę do włosów, płyn do higieny innt... balsam wszystko mi sie kończy i zarośnięta jestem jak niedźwiedź ile tu kosztuje zwykłe obcięcie u fryzjera , boje sie ze zle jej wytłumaczę jak ma mnie obciąć masakra ....
muszę kupić farbę do włosów, płyn do higieny innt... balsam wszystko mi sie kończy i zarośnięta jestem jak niedźwiedź ile tu kosztuje zwykłe obcięcie u fryzjera , boje sie ze zle jej wytłumaczę jak ma mnie obciąć masakra ....
Cześć wszystkim, nie tak znowu z rana. Kawusię właśnie piję, chociaż nie powinnam. Ale dzisiaj taki śpiący dzień, że nie da się inaczej. Mam nadzieję, że dzisiaj będzie lepiej tzn. nic nie stłukę, nie przypalę i dziadkowi nie podam np. widelca do zupy. Pogoda smutna to i ja też smutna jestem.
Mimo wszystko życzę Wam wesołego i pogodnego dnia.
W sobotę mamy jechać na wystawę obrazów szwagra dziadka do Konwerstheim. Ale ja mam zamiar sie urwać, to tak blisko Ludwigsburga a obrazy oglądam tutaj, w domu na ścianie. Ładne ale mam inne plany ..... zobaczymy czy wyjdą i czy uda mi się wymiksować.
Narysuj fryzjerce na kartce, co ma zrobić. Kosztuje obcięcie między 15-20 euro, przynajmniej u mnie w miasteczku.
Długo mnie nie było - prawie 2 miesiące w domku byłam. Od wczoraj znowu się zameldowałam u dziadka i do 6 listopada będziemy sobie razem radzić. Pochwalę się, że w niedzielę jedziemy z dziadkiem i jego córkami na tydzień na wyspę Baltrum. Wolałabym wprawdzie bardziej ciepłe wyspy, ale wybrzydzać nie będę:) Witam Was wszystkie ponownie i muszę nadrobić zaległości w czytaniu forum - chociaż wszystkiego na pewno nie będę w stanie.
U mnie w mieście za fryzure byle jaka kasują 50 euro bez mycia???Kosmetyki kupuję w dm lub rosmanie .Tanie i dobre w polsce też kupuję tylko w rosmanie