Na wyjeździe #2

15 lipca 2013 14:07 / 2 osobom podoba się ten post
ania37

tu masz Pastuch przewozy +48  757 8131 79,na 100% ci pomogą

Jagus - Pastuch nie obsluguje tego terenu.Do Debna to okolice Gorzowa - margolcia ma namiary na przewoznika-pisala tu kiedys- ponoc bardzo solidna i szybka firma przewozowa.
15 lipca 2013 14:31 / 2 osobom podoba się ten post
mleczko47

Jagus - Pastuch nie obsluguje tego terenu.Do Debna to okolice Gorzowa - margolcia ma namiary na przewoznika-pisala tu kiedys- ponoc bardzo solidna i szybka firma przewozowa.

Ma na imie Adam jego numer kom 0048/ 609086027, okolice Gorzowa tylko, 4 no max 5 osob, nie gra w gierki w czasie jazdy, je na postojach, opowiada kawaly, bierze 65 eu.
15 lipca 2013 14:39 / 1 osobie podoba się ten post
margolcia

Ma na imie Adam jego numer kom 0048/ 609086027, okolice Gorzowa tylko, 4 no max 5 osob, nie gra w gierki w czasie jazdy, je na postojach, opowiada kawaly, bierze 65 eu.

Muszę zadzwonić i spytać,czy okolice Stargardu Szczecińskiego nie byłyby mu po drodze.
15 lipca 2013 16:07
mleczko47

Dziewczyny -Jagus chyba chodzi o Dębno w zachodniopomorskim,koło Myśliborza a nie koło Gorzowa-tak wynika z kodu pocztowego jaki podała.
15 lipca 2013 16:11 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Muszę zadzwonić i spytać,czy okolice Stargardu Szczecińskiego nie byłyby mu po drodze.

Tina, zadzwon i zapytaj, ja zadzwonilam do niego i powiedzialam, ze dalam jego nr na forum, kazal dodac ze bara bara w cenie przejazdu....... a ja glupia myslalam, ze tylko dla tych z dluzszym stazem jazdy i jezdze juz tak dlugo i nic !
15 lipca 2013 16:12 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Dziewczyny -Jagus chyba chodzi o Dębno w zachodniopomorskim,koło Myśliborza a nie koło Gorzowa-tak wynika z kodu pocztowego jaki podała.

Jak zwykle masz racje.  Jagus przepraszam wprowadzilam Cie w blad.

15 lipca 2013 16:15
margolcia

Tina, zadzwon i zapytaj, ja zadzwonilam do niego i powiedzialam, ze dalam jego nr na forum, kazal dodac ze bara bara w cenie przejazdu....... a ja glupia myslalam, ze tylko dla tych z dluzszym stazem jazdy i jezdze juz tak dlugo i nic !

Margolcia bo znasz tylko haslo a odzew riki tiki tak.Zastosuj Pan Adam bedzie zadowolony.
15 lipca 2013 16:16
mleczko47

Jak zwykle masz racje.  Jagus przepraszam wprowadzilam Cie w blad.

Dlaczego zaraz jak zwykle?Nie mam monopolu na "manie racji":):):) Sama też najpierw to Dębno kolo Gorzowa  znalazlam ale mi nie pasowało bo Jagus z zachodniopomorskiego i poszperałam po kodzie pocztowym-stąd sprostowanie .
15 lipca 2013 16:19 / 4 osobom podoba się ten post
mleczko47

Margolcia bo znasz tylko haslo a odzew riki tiki tak.Zastosuj Pan Adam bedzie zadowolony.

Ej Mleczko moje, skad Ty taka wtajemniczona jestes, aaaaaaaaa Ty z nim ostatnio jechalas,.........i jak bylo?
15 lipca 2013 16:21
margolcia

Ej Mleczko moje, skad Ty taka wtajemniczona jestes, aaaaaaaaa Ty z nim ostatnio jechalas,.........i jak bylo?

Przykro mi ale ja inny teren.Slyszalam tylko w  CB radio.
15 lipca 2013 16:38
tak tak ja z tego Debna kolo Mysliborza ale dzieki za pomoc to forum jest nie do pobicia ,usmialam sie z was babki drogie a tak na marginesie obdzwonila juz te busy jakie dostalam namiary i nikt tu nie zajezdza co za dziura ,ale sprobuje jescze do tego pana Adama, dzieki wielkie (tylko troche drogi interpaczke mam 150zl)
15 lipca 2013 17:21 / 2 osobom podoba się ten post
Witajcie ze słonecznej Badenii :)

Dziś miałam wolny dzień,więc zwiedziłam śliczne zabytkowe miasto 15 km od mojego.Zaliczyłam stary zamek i cudny ryneczek z mnóstwem straganów.
Jestem bardzo zmęczona ale mega zadowolona :).
15 lipca 2013 17:37 / 1 osobie podoba się ten post
mleczko47

Przykro mi ale ja inny teren.Slyszalam tylko w  CB radio.

Mleczko to ja już nie wnikam co ty przez to CB radio słyszałaś:):):):)
15 lipca 2013 18:02 / 1 osobie podoba się ten post
margolcia

Kurka,ja się zastanawiam czym rower do Polski wysłać,czy busem,czy kurierem.Ale jak pana Adama przypili,to może tego między szprychy,byleby tylko koła nie pogiął.Jak takie bonusy daje,to może wrócę z nim do domu.
15 lipca 2013 18:32 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Witajcie ze słonecznej Badenii :)

Dziś miałam wolny dzień,więc zwiedziłam śliczne zabytkowe miasto 15 km od mojego.Zaliczyłam stary zamek i cudny ryneczek z mnóstwem straganów.
Jestem bardzo zmęczona ale mega zadowolona :).

To  sie nazywa pożyteczne wykorzytanie czasu wolnego! Super odskocznia od codzienności.Wzór dla opiekunek! Nie napisałaś jakie to miasteczko, ale kto umie zwiedzać to w każdej mniejszej miejscowości coś ciekawego odszuka!