tu masz Pastuch przewozy +48 757 8131 79,na 100% ci pomogą
tu masz Pastuch przewozy +48 757 8131 79,na 100% ci pomogą
Jagus - Pastuch nie obsluguje tego terenu.Do Debna to okolice Gorzowa - margolcia ma namiary na przewoznika-pisala tu kiedys- ponoc bardzo solidna i szybka firma przewozowa.
Ma na imie Adam jego numer kom 0048/ 609086027, okolice Gorzowa tylko, 4 no max 5 osob, nie gra w gierki w czasie jazdy, je na postojach, opowiada kawaly, bierze 65 eu.
Jagus - Pastuch nie obsluguje tego terenu.Do Debna to okolice Gorzowa - margolcia ma namiary na przewoznika-pisala tu kiedys- ponoc bardzo solidna i szybka firma przewozowa.
Muszę zadzwonić i spytać,czy okolice Stargardu Szczecińskiego nie byłyby mu po drodze.
Dziewczyny -Jagus chyba chodzi o Dębno w zachodniopomorskim,koło Myśliborza a nie koło Gorzowa-tak wynika z kodu pocztowego jaki podała.
Tina, zadzwon i zapytaj, ja zadzwonilam do niego i powiedzialam, ze dalam jego nr na forum, kazal dodac ze bara bara w cenie przejazdu....... a ja glupia myslalam, ze tylko dla tych z dluzszym stazem jazdy i jezdze juz tak dlugo i nic !
Jak zwykle masz racje. Jagus przepraszam wprowadzilam Cie w blad.
Margolcia bo znasz tylko haslo a odzew riki tiki tak.Zastosuj Pan Adam bedzie zadowolony.
Ej Mleczko moje, skad Ty taka wtajemniczona jestes, aaaaaaaaa Ty z nim ostatnio jechalas,.........i jak bylo?
Przykro mi ale ja inny teren.Slyszalam tylko w CB radio.
Tina, zadzwon i zapytaj, ja zadzwonilam do niego i powiedzialam, ze dalam jego nr na forum, kazal dodac ze bara bara w cenie przejazdu....... a ja glupia myslalam, ze tylko dla tych z dluzszym stazem jazdy i jezdze juz tak dlugo i nic !
Witajcie ze słonecznej Badenii :)
Dziś miałam wolny dzień,więc zwiedziłam śliczne zabytkowe miasto 15 km od mojego.Zaliczyłam stary zamek i cudny ryneczek z mnóstwem straganów.
Jestem bardzo zmęczona ale mega zadowolona :).