Bo prawidłowo to kotlety mięsne powinno się smażyć lub piec na smalcu a nie na oleju......:-) podobno lepszy smak mają....

Bo prawidłowo to kotlety mięsne powinno się smażyć lub piec na smalcu a nie na oleju......:-) podobno lepszy smak mają....
Bo prawidłowo to kotlety mięsne powinno się smażyć lub piec na smalcu a nie na oleju......:-) podobno lepszy smak mają....
Bo prawidłowo to kotlety mięsne powinno się smażyć lub piec na smalcu a nie na oleju......:-) podobno lepszy smak mają....
Masz świętą rację, schabowe smakują najlepiej smażone na smalcu,a w ogóle wieprzowina.Nie wyobrażam sobie np. klasycznego ,węgierskieg w gulaszu na czym innym niż smalec.Ale tutaj z poprzedniczką poszło o racuchy smażone na oleju, między innymi...resztę dopiszę w poskarżyjkach.:uśmiech ona2:
U nas na obiad to samo co wczoraj, dla siebie dorobię tylko surówkę z czerwonej kapusty z jogurtem.
Kluska w klusce?
Cały czas " chodzi za mną makaron", chyba rurki ugotuję przynajmniej dla oka coś milszego i skojarzeń nie ma. Sos carbonara do tego i dużo sałaty z sosem mojego autorstwa. Sos robie w słoiku litrowym, wystarcza na cały tydzień. Pyszny ten sos, to mało powiedziane .