Hej,jestem zMilicza -obecnie w Bonn-moze jest ktos w Bonn?

Hej,jestem zMilicza -obecnie w Bonn-moze jest ktos w Bonn?
Obecnie jestem w Aschaffenburg i będę przez świeta.Pozdrawiam
jestem ze Świebodzic
Hej ! ja jestem z oleśnicy czyli rzut beretem. Witaj:-):aniolki:
A wiesz Ewka ile wakacji spędziłam w powiecie oleśnickim ? Zresztą moi rodzice poznali się i pobrali w Dobroszycach , brat i siostra też się tam urodzili .
Na wakacje jeździłam do sióstr mojej mamy w oklolicach Borowa Ol. .......mam w Twoim mieście i powiecie od groma i ciut-ciut rodziny :-)
to ty swojaczka :-) tylko pozniej cos ci sie pomylilo:-)
E tam mi się pomyliło ! to " starszym " zachciało się wędrówki ludów . Z Dobroszyc wyjechali do Podgórzyna koło Cieplic Śl- Zdr. i po kilku latach osiedlili się już tutaj , gdzie ja się urodziłam i do dzisiaj mieszkam .....pewnie kota jakiegoś chcieli zakupić bezpośrednio z miasta Łodzi :-).......a swoją drogą , że my się jakoś wszyscy odnaleźliśmy ? Tato urodził się w Osielsku k. Bydgoszczy , później wyjechali w okolice Kowla , mama na " szkieletczyźnie " , po wojnie właśnie w okolicy Oleśnicy się spotkali , brat , siostra tam urodzzeni , druga w Cieplicach a ja " wypierdek " już w łódzkim .....no , no , no , że my się tak wszystkie spotkali po takich wędrówkach ? :-)
A wiesz Ewka ile wakacji spędziłam w powiecie oleśnickim ? Zresztą moi rodzice poznali się i pobrali w Dobroszycach , brat i siostra też się tam urodzili .
Na wakacje jeździłam do sióstr mojej mamy w oklolicach Borowa Ol. .......mam w Twoim mieście i powiecie od groma i ciut-ciut rodziny :-)