Dolnośląskie

22 listopada 2015 10:35
asieczu123

Hej,jestem zMilicza -obecnie w Bonn-moze jest ktos w Bonn?

Hej ! ja jestem z oleśnicy czyli rzut beretem. Witaj
22 listopada 2015 10:40
Faktycznie a gdzie obecnie pracujesz,bo szukam bratniej duszy w Bonn
22 listopada 2015 10:53
Jestem w Minden , troszke daleko od ciebie
22 listopada 2015 12:19
Obecnie jestem w Aschaffenburg i będę przez świeta.Pozdrawiam
22 listopada 2015 12:25
zosia53

Obecnie jestem w Aschaffenburg i będę przez świeta.Pozdrawiam

Witam A w PL skad jestes?
22 listopada 2015 12:38 / 1 osobie podoba się ten post
jestem ze Świebodzic
22 listopada 2015 14:49
zosia53

jestem ze Świebodzic

Oooo... tam tez kiedys mieszkalam
22 listopada 2015 17:44
a w Niemczech gdzie jestes?
22 listopada 2015 17:59 / 3 osobom podoba się ten post
evaa

Hej ! ja jestem z oleśnicy czyli rzut beretem. Witaj:-):aniolki:

A wiesz Ewka ile wakacji spędziłam w powiecie oleśnickim ? Zresztą moi rodzice poznali się i pobrali w Dobroszycach , brat i siostra też się tam urodzili . 
Na wakacje jeździłam do sióstr mojej mamy w oklolicach Borowa Ol. .......mam w Twoim mieście i powiecie od groma i ciut-ciut rodziny
22 listopada 2015 18:11 / 3 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

A wiesz Ewka ile wakacji spędziłam w powiecie oleśnickim ? Zresztą moi rodzice poznali się i pobrali w Dobroszycach , brat i siostra też się tam urodzili . 
Na wakacje jeździłam do sióstr mojej mamy w oklolicach Borowa Ol. .......mam w Twoim mieście i powiecie od groma i ciut-ciut rodziny :-)

to ty swojaczka tylko pozniej cos ci sie pomylilo
22 listopada 2015 18:20 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

to ty swojaczka :-) tylko pozniej cos ci sie pomylilo:-)

E tam mi się pomyliło ! to " starszym " zachciało się wędrówki ludów . Z Dobroszyc wyjechali do Podgórzyna koło Cieplic Śl- Zdr. i po kilku latach osiedlili się już tutaj , gdzie ja się urodziłam i do dzisiaj mieszkam .....pewnie kota jakiegoś chcieli zakupić bezpośrednio z miasta Łodzi .......a swoją drogą , że my się jakoś wszyscy odnaleźliśmy ? Tato urodził się w Osielsku k. Bydgoszczy , później wyjechali w okolice Kowla , mama na " szkieletczyźnie " , po wojnie właśnie w okolicy Oleśnicy się spotkali , brat , siostra tam urodzzeni , druga w Cieplicach a ja " wypierdek " już w łódzkim .....no , no , no , że my się tak wszystkie spotkali po takich wędrówkach ?
22 listopada 2015 18:25 / 3 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

E tam mi się pomyliło ! to " starszym " zachciało się wędrówki ludów . Z Dobroszyc wyjechali do Podgórzyna koło Cieplic Śl- Zdr. i po kilku latach osiedlili się już tutaj , gdzie ja się urodziłam i do dzisiaj mieszkam .....pewnie kota jakiegoś chcieli zakupić bezpośrednio z miasta Łodzi :-).......a swoją drogą , że my się jakoś wszyscy odnaleźliśmy ? Tato urodził się w Osielsku k. Bydgoszczy , później wyjechali w okolice Kowla , mama na " szkieletczyźnie " , po wojnie właśnie w okolicy Oleśnicy się spotkali , brat , siostra tam urodzzeni , druga w Cieplicach a ja " wypierdek " już w łódzkim .....no , no , no , że my się tak wszystkie spotkali po takich wędrówkach ? :-)

takie czasy byly
u mnie
Mama urodzona w Łodzi wychowana w Warszawie Tata z pyrlandii,a ja sie cudownie objawilem w Wałbrzychu
22 listopada 2015 18:28 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Na wakacje jeździłam do sióstr mojej mamy w oklolicach Borowa Ol. .......mam w Twoim mieście i powiecie od groma i ciut-ciut rodziny :-)

Ojej jest mi bardzo miło i barrdzo się ciesze ja urodziłam się w olesnicy  i jestem i znam wszystkie miejscowosci dookoła. A może kiedys odwiedzisz swoja rodzine to i mnie przy okazji , bardzo chetnie cie ugoszcze, będzie kawka i do kawki  Wiesz Basienko bardzo cię lubie , ale nie to że sie podlizuje o nie  i mysle , że miałybyśmy o czym rozmawiac. no i juz sie ciesze        
27 listopada 2015 11:10 / 1 osobie podoba się ten post
Dzień dobry Dolny Śląsk>>>
10 stycznia 2016 21:14 / 1 osobie podoba się ten post
Legnica :)