Dolnośląskie

03 czerwca 2016 21:03 / 1 osobie podoba się ten post
margarita13

Dobre,dobre:lol3:
Zaczyna mi się podobać:cheerleaderka2::skacze:
A co będzie dalej...:niebo pieklo:.

dalej ???? Pan maz odbierze w drzwiach a rano powie co mysli o spotkaniach opiekunek
Jest tez wersja B : zabierasz meza na spotkanie
03 czerwca 2016 21:17 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

dalej ???? Pan maz odbierze w drzwiach a rano powie co mysli o spotkaniach opiekunek :lol3:
Jest tez wersja B : zabierasz meza na spotkanie

A wersji C to już nie przewidujesz?????
03 czerwca 2016 21:28 / 3 osobom podoba się ten post
ORIM

UWAGA !!!!
Drugie wezwanie do spotkania !!!
08.07 miejsce do ustalenia.Preferowane góry

ORIM nie migam się, a nawet już ślę żal, że minę się ... Planuję wylot od poczatków lipca ... Chyba, że bedę miała jakis poślizg, ale wolę nie ... Ostatnio jak pałzowałam 2,5 miesiąca to choc wracałam na znaną mi stellę to czułam się zesłana na zsyłkę... Jak jestem w tym kołowrocie to kółko jakoś się kręci, a jak wychodzę z obiegu to trzeba mnie wołami ... Ale mam nadzieję, że kiedyś poznamy sie osobiście... I oczywiście obalimy niejedna colę
03 czerwca 2016 22:18 / 2 osobom podoba się ten post
nowadanuta

ORIM nie migam się, a nawet już ślę żal, że minę się ... Planuję wylot od poczatków lipca ... Chyba, że bedę miała jakis poślizg, ale wolę nie ... Ostatnio jak pałzowałam 2,5 miesiąca to choc wracałam na znaną mi stellę to czułam się zesłana na zsyłkę... Jak jestem w tym kołowrocie to kółko jakoś się kręci, a jak wychodzę z obiegu to trzeba mnie wołami ... :strach na wroble: Ale mam nadzieję, że kiedyś poznamy sie osobiście... :-) I oczywiście obalimy niejedna colę :-)

oczywiscie ze tak Całą zgrzewke
05 czerwca 2016 13:15 / 3 osobom podoba się ten post
Witam w niedzielę Dolny Ślask
U mnie codiennie leje,a we Wrocławiu upały
Miłejniedzieli
05 czerwca 2016 16:51 / 1 osobie podoba się ten post
Poniewaz jak do tej pory "zainteresowanie jest ogromne" to po raz trzeci pytam !
Kto chetny na spotkanie w lipcu ?
05 czerwca 2016 20:04 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

Poniewaz jak do tej pory "zainteresowanie jest ogromne" to po raz trzeci pytam !
Kto chetny na spotkanie w lipcu ?

Ja jestem chętna! Nawet bardzo! Szczególnie na to 1.07.
07 czerwca 2016 16:40 / 1 osobie podoba się ten post
Ola55

Ja jestem chętna! Nawet bardzo! Szczególnie na to 1.07. :-)

1.07 to juz na 100% a nawet mozemy pozniej umowic sie na jedno 0,7
07 czerwca 2016 20:15 / 1 osobie podoba się ten post
A pewnie! Szczególnie, że powód do tego mam - 30 czerwca mija kolejna rocznica naszego ślubu Nie będę pisała, która bo niektórzy, tu na forum, jeszcze tyle nie żyją
07 czerwca 2016 21:14
Ola55

A pewnie! Szczególnie, że powód do tego mam - 30 czerwca mija kolejna rocznica naszego ślubu :-) Nie będę pisała, która bo niektórzy, tu na forum, jeszcze tyle nie żyją :-)

Ok Troszke sie spoznimy Tak z dwa,trzy dni
19 czerwca 2016 11:19 / 1 osobie podoba się ten post
Witam Dolny ŚlaskGdzie jest Klucha????
19 czerwca 2016 11:25 / 1 osobie podoba się ten post
margarita13

Witam Dolny Ślask:-)Gdzie jest Klucha????

Witam,witam ;) no właśnie gdzie jest nasza Klucha?
23 czerwca 2016 11:22
Już jestem  u nas! Na czym "stanęło" spotkanie dolnoślązaków? Mam propozycję aby spotkać się na tzw.kawie 01.07. i ustalić spotkanie z "tańcami do bialego rana".Może być?
23 czerwca 2016 14:58
pytajka

Już jestem  u nas! Na czym "stanęło" spotkanie dolnoślązaków? Mam propozycję aby spotkać się na tzw.kawie 01.07. i ustalić spotkanie z "tańcami do bialego rana".Może być?

Ja z Orimem wrcamy dopiero 1.07. więc niestety...Pozdrawiam :)
23 czerwca 2016 16:21
Olu-ja się nie upieram przy mojej propozycji.Jeśli chodzi o Twoją rocznicę,to:małżeństwo z długim stażem/powyżej 20lat/to już związek kazirodczy-hi,hi,hi! Ale i tak gratuluję Ci wytrwałości i pewnie świętej cierpliwości Odnosnie spotkania to:???