Nasze hobby #2

07 lipca 2016 12:01 / 1 osobie podoba się ten post
magdalena_k

wsio zrobione:) i czas na dzierganki tyz jest.........a chetnych do roboty u mnie nie ma :)

Cierpliwość to Ty masz Magdaleno anielską! Bardzo ładne! 
07 lipca 2016 12:31 / 1 osobie podoba się ten post
Nugatka

Cierpliwość to Ty masz Magdaleno anielską! Bardzo ładne! :-)

tu to akurat samo leci nie trza cierpliwosci :)
07 lipca 2016 12:40 / 11 osobom podoba się ten post

Ja już zaczynam odliczanie do zabawy w moje hobby <3 W połowie sierpnia chyba dopiero zjadę, no ale chyba się doczekam, co? :)

07 lipca 2016 12:50 / 1 osobie podoba się ten post
giunta

Ja już zaczynam odliczanie do zabawy w moje hobby <3 W połowie sierpnia chyba dopiero zjadę, no ale chyba się doczekam, co? :)

Wspaniałe podziwiam Cie ja jednak musze miec grunt pod nogami . Powodzenia. A jak Twoje testy ?  te dotczące nowego zawodu
07 lipca 2016 12:59 / 3 osobom podoba się ten post
mleczkovoll40

Wspaniałe :-) podziwiam Cie :-) ja jednak musze miec grunt pod nogami . Powodzenia. A jak Twoje testy ?  te dotczące nowego zawodu :-)

Nie przeszłam psychotestów! :) A jak się tego nie przechodzi, to trzeba rok odczekać, żeby podejść drugi raz i zdaje się wszystko od początku, czyli test z wiedzy, test sprawności fizycznej i znowu psychotesty... Rok minął, ale później, jak byłam w PL, nie wstrzeliłam się w terminy rekrutacji a nie mogłam robić za długiego przestoju bez pracy, no bo wiadomo... pieniądze potrzebne.
07 lipca 2016 13:30
giunta

Nie przeszłam psychotestów! :) A jak się tego nie przechodzi, to trzeba rok odczekać, żeby podejść drugi raz i zdaje się wszystko od początku, czyli test z wiedzy, test sprawności fizycznej i znowu psychotesty... Rok minął, ale później, jak byłam w PL, nie wstrzeliłam się w terminy rekrutacji a nie mogłam robić za długiego przestoju bez pracy, no bo wiadomo... pieniądze potrzebne.

Giunta, a tem zegar na rękawicy, to wysokościomerz jakiś?
07 lipca 2016 14:21 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

Giunta, a tem zegar na rękawicy, to wysokościomerz jakiś?

Tak, to wysokościomierz. :)
07 lipca 2016 14:52 / 2 osobom podoba się ten post
giunta

Następnym razem się uda zdać. A fotki cudowne!
07 lipca 2016 16:20 / 2 osobom podoba się ten post
giunta

Co sie odwlecze to nie uciecze ;)) Dasz rade nastepnym razem. Wiem,ze sie uda i juz. A pasje masz taka,ze hoho. Imponujesz mi dziewczyno,nawet nie wiesz jak bardzo ;)
07 lipca 2016 16:33 / 1 osobie podoba się ten post
fioletowa.mysz

Co sie odwlecze to nie uciecze ;)) Dasz rade nastepnym razem. Wiem,ze sie uda i juz. A pasje masz taka,ze hoho. Imponujesz mi dziewczyno,nawet nie wiesz jak bardzo ;)

Dzięki wielkie za wiarę we mnie! :)
12 lipca 2016 15:03 / 1 osobie podoba się ten post
Ja po prośbie przyszłam. Szukam schematu na bieżnik z kwadratowych elementów na szydełku. Mam kordonki, szydełka, kupę gazetek i nie wychodzi. Ja umiem tylko w kółko (serwetki) robić, filet próbowałam i nie idzie mi, nie umiem wzoru czytać tam i z powrotem. Chciałam zrobić prostokątny bieżnik, ale ja bez papierowego, wyraźnego wzoru ani rusz. Znalazłam chętnego do wydrukowania tu w Niemczech, ale nie umiem znaleźć na tyle wyraźnego wzoru żeby się nadawał do drukowania. Jeżeli ktoś ma i może się podzielić to ja chętnie przygarnę. Pozdrawiam deszczowo.
12 lipca 2016 15:17 / 1 osobie podoba się ten post
aniao

Ja po prośbie przyszłam. Szukam schematu na bieżnik z kwadratowych elementów na szydełku. Mam kordonki, szydełka, kupę gazetek i nie wychodzi. Ja umiem tylko w kółko (serwetki) robić, filet próbowałam i nie idzie mi, nie umiem wzoru czytać tam i z powrotem. Chciałam zrobić prostokątny bieżnik, ale ja bez papierowego, wyraźnego wzoru ani rusz. Znalazłam chętnego do wydrukowania tu w Niemczech, ale nie umiem znaleźć na tyle wyraźnego wzoru żeby się nadawał do drukowania. Jeżeli ktoś ma i może się podzielić to ja chętnie przygarnę. Pozdrawiam deszczowo.

polecam na you tube crochet.pl lub wpisz poprostu kwadraty babuni i z tego polaczenia wyjdzie ci piekny bierznik a ja postaram ci sie znalezc cos jeszcze popatrz tez na niemieckie strony  np
12 lipca 2016 15:36 / 2 osobom podoba się ten post
Dziękuję, pokukam wieczorem, bo teraz jestem tak na partyzanta tylko.
13 lipca 2016 08:52 / 4 osobom podoba się ten post
Juz wiem , ze zauroczyłam się coleusami . Zrobie sobie letni kącik. Mam spore okno , ktore zagosdpodaruje na lato . Takie rosliny będa tam królowały  Window box idea using coleus.: coleus in a container...: Purple fountain grass, coleus, sweet potato vine!: Persian Shield--Plant this in pots along with a chartreuse sweet potato vine and a white flower (like trailing petunia).  It is SOOO striking.:
14 lipca 2016 15:05 / 8 osobom podoba się ten post
nowa robotka z kapturem:)