jakie bedziesz chciala :) tylko teraz ciezko mi bedzie powiedziec jak bede w pracy a jak w domu :) ale zawsze mozemy sie spisac:) a to jedno z drugim nie ma nic wspolnego .....

jakie bedziesz chciala :) tylko teraz ciezko mi bedzie powiedziec jak bede w pracy a jak w domu :) ale zawsze mozemy sie spisac:) a to jedno z drugim nie ma nic wspolnego .....
Mamy duzo czasu :-) Ale bede Cie kochala jak sucha studnia wode! Jak Pszczolka Maja Gucia! Jak Tom Jerrego oraz Teletubis Gumisia!
Teletubis Gumisia??? a Teletubisie to te z torebkami facety byly no nie???? a one nie ten tego tu i tam???
odreagowanie stresu w ciagu dwoch ostatnich dni:) zawisnie w korytarzu na scianie
Jak znajdziesz kiedys chwilke,to maznij dla mnie fioletowa mysze :-) Taka gapiaca sie na ksiezyc i palaca fajke na balkonie. Tylko,zeby dym byl wypuszczany koleczkami a nie jednym ciagiem:lol1:
Fajna ta lasencja,fajna....:)
mowisz i masz myszunciu tylko najpierw musze wene lapnac, ale nie ma obaw, babcia o to dba kazdego dnia:lol3:
Wyciągnęłam druty ale czarno to widzę.Udziobałam czapkę PDP /chciałła/ a teraz mówi ,że nie bo ma dużo i ma problem co z nią zrobić.bransoletki też czekają.nie chce mi się:)
Wyciągnęłam druty ale czarno to widzę.Udziobałam czapkę PDP /chciałła/ a teraz mówi ,że nie bo ma dużo i ma problem co z nią zrobić.bransoletki też czekają.nie chce mi się:)