chciałam przywrócić system w Windows 10 od określonej daty, coś namieszałam i teraz mam Windows 8, straciłam wszystkie zdjęcia i ważne pliki. Czy mozliwe jest ich odzyskanie? Ma ktoś jakiś pomysł?
chciałam przywrócić system w Windows 10 od określonej daty, coś namieszałam i teraz mam Windows 8, straciłam wszystkie zdjęcia i ważne pliki. Czy mozliwe jest ich odzyskanie? Ma ktoś jakiś pomysł?
Tym programikiem, który podała Elfinka musisz się starać szybko odzyskać. Bo jak się na tym co mialaś na kompie nadpisze to będzie juz nie do uratowania.
Ratunku,pomocy!
Pokazuje mi sie informacja na komputerze,ze potrzebne sa aktualizacje.Kliknelam"zaktualizuj" i przez ponad 1,5godziny zaktualizowalo tylko 32 procent i nie chciala isc dalej.Wymusilam wylaczenie komputera,byl komunikat-przywrocania poprzednich ustawien i teraz komputer strasznie muli.
Mam pytanie-czy rzeczywiscie tak dlugo trwa sciaganie aktualizacji?
Czy mam jakiegos wrednego wirusa?
długo trwa jedna, następna aktualizacja już krótsza dobrzy informatycy wszystko zaszyfrują
Dziekuje za odpowiedz.W takim tempie to na pelna aktualizacje potrzebowalabym tydzien.
Dziekuje za odpowiedz.W takim tempie to na pelna aktualizacje potrzebowalabym tydzien.
Ratunku,pomocy!
Pokazuje mi sie informacja na komputerze,ze potrzebne sa aktualizacje.Kliknelam"zaktualizuj" i przez ponad 1,5godziny zaktualizowalo tylko 32 procent i nie chciala isc dalej.Wymusilam wylaczenie komputera,byl komunikat-przywrocania poprzednich ustawien i teraz komputer strasznie muli.
Mam pytanie-czy rzeczywiscie tak dlugo trwa sciaganie aktualizacji?
Czy mam jakiegos wrednego wirusa?
Mam tu pytanie do Teresadd. Tereska, zdaje mi się, ze korzystasz z tabletu. Próbowałaś dodawać tu filmiki? Ja nie mogę jakoś :-(
Terasadd zajęta tym kieliszkiem cały czas, to nie mam sumienia jej przeszkadzać. Moze ktoś używa tableta i pomoże?... :modlitwa:
A jaki masz dokładnie problem?
Czy chodzi o linki kierujące do filmów na YT, czy twoje prywatne filmiki?
Chodzi właśnie o linki do YT.
Kopiujesz link i wklejasz w pole posta i dajesz po tym linku enter. :)
Drugi sposób: na edytorze posta masz funkcję "Dodaj filmik" - klikasz i tam wklejasz link, zatwierdzasz i zapisujesz post.