a no wiadome ze wolalabym cos a stale, no ale jak wies czasem potrzeba rzeczyscic kanaly hahahahahahahahah :D
a no wiadome ze wolalabym cos a stale, no ale jak wies czasem potrzeba rzeczyscic kanaly hahahahahahahahah :D
no to juz znasz swoj typ faceta - KOMINIARZ !!! ha ha
Hydraulik tez moze byc :D
wlasnie poznalam naploego faceta chce mnie porwac, i oddac mi wszystko :D
podaj nr swojego konta ha ha ha Tylko co ta bidula ma ze chce ci dac
Mezczyzni sa z Marsa, kobiety zas z Wenus, kto kogo zrozumie?.....ciezko pojac :-))
hahaha, masz racje bidula, bo mnie chce poznac, a jak mnie pozna ma przewalone, co najlepze Plak mieszkajacy w Lipsku :D
hahaha no... nr konta to nie glupi pomysl tym bardziej, ze mm na nim tylko 3 zlote :D
wlasnie poznalam naploego faceta chce mnie porwac, i oddac mi wszystko :D
Dołow nie miewa sie , jesli sie nie ma kompleksów , to po pierwsze. Po drugie, trzeba zawsze znalezc pozytywny element w aktualnej sytuacji zyciowej, bo nigdy przeciez nie moze byc tak zle, zeby nie mogło byc gorzej. Ja kompleksów nie mam, mam tylko swiadomosc własnych wad i niedoskonałosci. No ale ja wojowniczy baran jestem, a to jakby inna bajka. Usmiechajmy sie do ludzi, dajmy kopa na rozped tym którzy się nad soba użalają, a zycie stanie się piekniejsze
Mhm, i pewnie juz Cie kochał zanim Cie poznał :))))))))))) I pamiętaj, ze jak sa koszta powyzej herbaty, to przynajmniej musza byc pieszczoty :))))))))))))
ehh wlasnie i ta opieka jest obijajaca, trzeba siedziec z pdp 24 a jutro w Lipsku jest Mikolajkowa noc slowianska Polak party no i co mam z tcyh wyjazdow za granice ? tylko kase zadnych przyjemnosci tutaj. Chyba musze szybciej pomylec o innej pracy :D
Mhm, i pewnie juz Cie kochał zanim Cie poznał :))))))))))) I pamiętaj, ze jak sa koszta powyzej herbaty, to przynajmniej musza byc pieszczoty :))))))))))))