Dla tych co maja doła

05 grudnia 2014 22:40 / 1 osobie podoba się ten post
Jolek

a no wiadome ze wolalabym cos a stale, no ale jak wies czasem potrzeba rzeczyscic kanaly hahahahahahahahah :D

no to juz znasz swoj typ faceta - KOMINIARZ !!! ha ha
05 grudnia 2014 22:42 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

no to juz znasz swoj typ faceta - KOMINIARZ !!! ha ha

Hydraulik tez moze byc :D
05 grudnia 2014 22:43
wlasnie poznalam naploego faceta chce mnie porwac, i oddac mi wszystko :D
05 grudnia 2014 22:44
Jolek

Hydraulik tez moze byc :D

no to juz jak rdza osiadzie ha ha
05 grudnia 2014 22:45 / 1 osobie podoba się ten post
Jolek

podaj nr swojego konta ha ha ha Tylko co ta bidula ma ze chce ci dac
05 grudnia 2014 22:46
ORIM

podaj nr swojego konta ha ha ha Tylko co ta bidula ma ze chce ci dac

hahaha, masz racje bidula, bo mnie chce poznac, a jak mnie pozna ma przewalone, co najlepze Plak mieszkajacy w Lipsku :D

hahaha no... nr konta to nie glupi pomysl tym bardziej, ze mm na nim tylko 3 zlote :D
05 grudnia 2014 22:47 / 2 osobom podoba się ten post
Pyza

Mezczyzni sa z Marsa, kobiety zas z Wenus, kto kogo zrozumie?.....ciezko pojac :-))

mamy tu juz taki temat forum ale jakos sie nie rozwinol Za duzo tych z Wenus ha ha a one nie moga sie dogadac na temat tych z Marsa hihi
05 grudnia 2014 22:48 / 1 osobie podoba się ten post
Jolek

hahaha, masz racje bidula, bo mnie chce poznac, a jak mnie pozna ma przewalone, co najlepze Plak mieszkajacy w Lipsku :D

hahaha no... nr konta to nie glupi pomysl tym bardziej, ze mm na nim tylko 3 zlote :D

to sie spiesz bo w styczniu sciagna ci za obsluge konta ha ha
05 grudnia 2014 22:49 / 3 osobom podoba się ten post
Dołow nie miewa sie , jesli sie nie ma kompleksów , to po pierwsze. Po drugie, trzeba zawsze znalezc pozytywny element w aktualnej sytuacji zyciowej, bo nigdy przeciez nie moze byc tak zle, zeby nie mogło byc gorzej. Ja kompleksów nie mam, mam tylko swiadomosc własnych wad i niedoskonałosci. No ale ja wojowniczy baran jestem, a to jakby inna bajka. Usmiechajmy sie do ludzi, dajmy kopa na rozped tym którzy się nad soba użalają, a zycie stanie się piekniejsze
05 grudnia 2014 22:51 / 1 osobie podoba się ten post
Jolek

Mhm, i pewnie juz Cie kochał zanim Cie poznał :))))))))))) I pamiętaj, ze jak sa koszta powyzej herbaty, to przynajmniej musza byc pieszczoty :))))))))))))
05 grudnia 2014 22:51
doda1961

Dołow nie miewa sie , jesli sie nie ma kompleksów , to po pierwsze. Po drugie, trzeba zawsze znalezc pozytywny element w aktualnej sytuacji zyciowej, bo nigdy przeciez nie moze byc tak zle, zeby nie mogło byc gorzej. Ja kompleksów nie mam, mam tylko swiadomosc własnych wad i niedoskonałosci. No ale ja wojowniczy baran jestem, a to jakby inna bajka. Usmiechajmy sie do ludzi, dajmy kopa na rozped tym którzy się nad soba użalają, a zycie stanie się piekniejsze

no to bysmy sie scierali Ja koziorozec jestem I tu pozytywny aspekt : nie zeszlismy sie w zyciu ha ha
05 grudnia 2014 22:52
doda1961

Mhm, i pewnie juz Cie kochał zanim Cie poznał :))))))))))) I pamiętaj, ze jak sa koszta powyzej herbaty, to przynajmniej musza byc pieszczoty :))))))))))))

znaczy sie herbata z miodem hihi
05 grudnia 2014 22:54
ehh wlasnie i ta opieka jest obijajaca, trzeba siedziec z pdp 24 a jutro w Lipsku jest Mikolajkowa noc slowianska Polak party no i co mam z tcyh wyjazdow za granice ? tylko kase zadnych przyjemnosci tutaj. Chyba musze szybciej pomylec o innej pracy :D
05 grudnia 2014 22:56
Jolek

ehh wlasnie i ta opieka jest obijajaca, trzeba siedziec z pdp 24 a jutro w Lipsku jest Mikolajkowa noc slowianska Polak party no i co mam z tcyh wyjazdow za granice ? tylko kase zadnych przyjemnosci tutaj. Chyba musze szybciej pomylec o innej pracy :D

a'propos przyjemnosci to juz musisz sama sobie zorganizowac hihi
05 grudnia 2014 22:56
doda1961

hahahahahahahahahahha Jezu co za dekiel. ja nie mam pytan, ja mu tlumacze ze sie nie spotkam bo nie mam jak a ten swoje stwierdzil ze nawet babcia go polubi i ze warto i zebym dla niego wyjatek zrobila o Jezu no na mnie takie tksty nie dzalaja :d