Marsz do regulaminu! Moderator
Marsz do regulaminu! Moderator
Witam serdecznie kochane Krajanki lub jak ktoś woli Rodaczki,
Powiedzciemi do jakiego wieku firmy zatrudniają opiekunki. Kończę w tym roku 60 lat, jestem w pełni sił, chętnie wyjechałabym ale.... kto zechce starą babę?
Witam juz z Polski. Pogoda niecciekawa, chlodno, mokro i ponuro. Na razie nie mam zbyt duzo czasu na przeglądanie forum, a na pisanie jeszcze mniej.
Pozdrawiam wszystkich, zarówno tych w kraju jak i tych na wyjeździe.
Cieszę się że jestem w średnim wieku, a nie starą babą. Muszę podszlifować język, i faktycznie w grudniu będę "łowiła"
Jedna z firm, zresztą bydgoskich, napisała mi, że jestem za stara.
Pozdrawiam cieplutko
Wisienka fajnie masz, jesteś w domu, mój tydzień w Pl szybko minął, jestem już u kolejnej babuni. Jak będziesz miała kolejny wyjazd daj znać, pozdrawiam
Ja chyba wyjade 28 wrzesnia do Stuttgartu na 1 miesiac. Ale jeszcze nie mam potwierdzenia. Na pewno jeszcze sie odezwe. Teraz bylam kilka dni u siostry pod Bydgoszczą. Dobrze mi to zrobiło. Teraz gotowa juz jestem na kolejny wyjazd. Pozdrowienia
Ja chyba wyjade 28 wrzesnia do Stuttgartu na 1 miesiac. Ale jeszcze nie mam potwierdzenia. Na pewno jeszcze sie odezwe. Teraz bylam kilka dni u siostry pod Bydgoszczą. Dobrze mi to zrobiło. Teraz gotowa juz jestem na kolejny wyjazd. Pozdrowienia
Witaj Wisienka,ja tez wyjezdzam 28 ,moze jedziemy razem,jak mozesz odpisz mi na moj profil,jade busikiem do Bochum,pozdrawiam.
Siły na następny wyjazd na pewno się przydadzą, regeneruj się dalej i korzystaj z uroków bycia w domu ;-)
ja jezdze Sindbadem i w innym kierunku, przykro mi
szkoda,we dwie zawsze razniej,tez wolalabym sindbadem,ostatnio nim jechalam-poprostu czuje sie bezpieczniej,pa.