Kujawsko-Pomorskie

13 września 2013 06:39
Witaj Ewiwa!!
13 września 2013 08:05
ewiwa

Marsz do regulaminu! Moderator

Witaj wsród nas. 
Uzupełnij swój profil. Meil napisz również w profilu.
Miłego dnia
19 września 2013 01:59
Witam serdecznie kochane Krajanki lub jak ktoś woli Rodaczki,

Powiedzciemi do jakiego wieku firmy zatrudniają opiekunki. Kończę w tym roku 60 lat, jestem w pełni sił, chętnie wyjechałabym ale.... kto zechce starą babę?

19 września 2013 03:15 / 2 osobom podoba się ten post
anmar

Witam serdecznie kochane Krajanki lub jak ktoś woli Rodaczki,

Powiedzciemi do jakiego wieku firmy zatrudniają opiekunki. Kończę w tym roku 60 lat, jestem w pełni sił, chętnie wyjechałabym ale.... kto zechce starą babę?

Nie ma granicy wieku :) To zależy od tego jak potrafisz sprzedać swoje atuty. O rolatorze się nie poruszasz, jesteś sprawna, jeśli dobierzesz podopiecznego stosownie do twoich możliwości, problemów nie będzie. Zbliża się czas wielkich łowów firm, grudzień na horyzoncie :) Chętni czekają na Ciebie w dziale Firmy. Więcej pewności siebie i do dzieła!
      Aha i wg tutejszych (DE) standardów, jesteś w wieku średnim :))))))))))))))
19 września 2013 15:27 / 2 osobom podoba się ten post
Cieszę się że jestem w średnim wieku, a nie starą babą. Muszę podszlifować język, i faktycznie w grudniu będę "łowiła"

Jedna z firm, zresztą bydgoskich, napisała mi, że jestem za stara.

Pozdrawiam cieplutko
19 września 2013 17:11
wisienka

Witam juz z Polski. Pogoda niecciekawa, chlodno, mokro i ponuro. Na razie nie mam zbyt duzo czasu na przeglądanie forum, a na pisanie jeszcze mniej.
Pozdrawiam wszystkich, zarówno tych w kraju jak i tych na wyjeździe.

Wisienka fajnie masz, jesteś w domu, mój tydzień w Pl szybko minął, jestem już u kolejnej babuni. Jak będziesz miała kolejny wyjazd daj znać, pozdrawiam
19 września 2013 17:13
anmar

Cieszę się że jestem w średnim wieku, a nie starą babą. Muszę podszlifować język, i faktycznie w grudniu będę "łowiła"

Jedna z firm, zresztą bydgoskich, napisała mi, że jestem za stara.

Pozdrawiam cieplutko

To jakaś dziwna ta bydgoska firma, znam wiele pań emerytek jeżdżących jako opiekunki. Ucz się pilnie i ruszaj do boju, powodzenia
22 września 2013 18:57 / 1 osobie podoba się ten post
anetta

Wisienka fajnie masz, jesteś w domu, mój tydzień w Pl szybko minął, jestem już u kolejnej babuni. Jak będziesz miała kolejny wyjazd daj znać, pozdrawiam

Ja chyba wyjade 28 wrzesnia do Stuttgartu na 1 miesiac. Ale jeszcze nie mam potwierdzenia. Na pewno jeszcze sie odezwe. Teraz bylam kilka dni u siostry pod Bydgoszczą. Dobrze mi to zrobiło. Teraz gotowa juz jestem na kolejny wyjazd. Pozdrowienia

22 września 2013 19:36
wisienka

Ja chyba wyjade 28 wrzesnia do Stuttgartu na 1 miesiac. Ale jeszcze nie mam potwierdzenia. Na pewno jeszcze sie odezwe. Teraz bylam kilka dni u siostry pod Bydgoszczą. Dobrze mi to zrobiło. Teraz gotowa juz jestem na kolejny wyjazd. Pozdrowienia

Witaj Wisienka,ja tez wyjezdzam 28 ,moze jedziemy razem,jak mozesz odpisz mi na moj profil,jade busikiem do Bochum,pozdrawiam.
22 września 2013 20:05
wisienka

Siły na następny wyjazd na pewno się przydadzą, regeneruj się dalej i korzystaj z uroków bycia w domu ;-)
22 września 2013 20:13
kruszynka1964

Witaj Wisienka,ja tez wyjezdzam 28 ,moze jedziemy razem,jak mozesz odpisz mi na moj profil,jade busikiem do Bochum,pozdrawiam.

ja jezdze Sindbadem i w innym kierunku, przykro mi

22 września 2013 20:15
anetta

Siły na następny wyjazd na pewno się przydadzą, regeneruj się dalej i korzystaj z uroków bycia w domu ;-)

oczywiście korzystam, szkoda tylko, ze jest tak zimno :((
22 września 2013 20:16 / 3 osobom podoba się ten post
Z niedzielnymi pozdrowieniami dla sympatycznych dziewczyn z Pomorza i Kujaw

22 września 2013 20:43
wisienka

ja jezdze Sindbadem i w innym kierunku, przykro mi

szkoda,we dwie zawsze razniej,tez wolalabym sindbadem,ostatnio nim jechalam-poprostu czuje sie  bezpieczniej,pa.
22 września 2013 20:45
kruszynka1964

szkoda,we dwie zawsze razniej,tez wolalabym sindbadem,ostatnio nim jechalam-poprostu czuje sie  bezpieczniej,pa.

A ja chcialabym byc kiedys na steli w Bochum, niestety nie udaje mi sie :((