03 marca 2016 10:03 / 4 osobom podoba się ten post
MychaDzięki Kasiu, gdybym ja to napisała to zaraz by się larmo podniosło, że zmienniczkę obgaduję. Bo odnośnie zmienniczek jakaś "poprawność forumowa" sie rozsiała. A ona ma takie dobre zdanie o sobie, zwłaszcza o swojej kulturze. Wszyscy są głupi itp. Nie pogadasz, beton. Zadziwiają mnie takie kobiety. Kiedyś musiało na mnie paść. Jest tam Polak, który dorabia jako ogrodnik. Studia skończone w PL niewiele mu dały, wyruszył więc do DE zarabiać na swój domek. Ma żonę i 2 synów. Noo jego też potraktowała w "swój" sposób. Facet pracuje u dziadka 3 lata i też pierwszy raz coś takiego zobaczył. Nie lubię takich kobiet. Dziadek ją lubi bo ona go czaruje. Pozwala się adorować a pdp długo był samotnym człowiekiem. Taka zabawa. I dobrze, niech się dziadzio ponakręca, tylko czy ona musi mieć wszystkich w D i palić tam, gdzie nie powinna ???
Jestem za, ta twoja zmienniczka to jakaś starara demokracja? już mineły czasy kiedy jak ktoś palił to palił gdzie chciał,na weselach paliło się przy stole ,ochyda,pety wszędzie nawet w sałatce,no ale doczekaliśmy czasów kiedy jak ktoś nie pali to nie musi wąchać zapachu tego co nie lubi.Ja poprostu nie cierpię zapachu fajek,u mnie w domu nikt nie pali.Nie mam nic do palaczy niech sobie palą jak lubią,no ale trochę kultury.No ale twoja zmienniczka z kulturą to moim zdaniem wspólnego nic nie ma.A to nie jest obgadywanie,stwierdzasz fakty,a dlaczego niby masz wąchać jak nie lubisz tego.