Dziewczyny,prosze o pomoc-kiedys ktoras pisala,ze dostala w edece jakis srodek na wypadanie wlosow,mi wypadaja bardzo i zaczynam sie juz bac.
Dziewczyny,prosze o pomoc-kiedys ktoras pisala,ze dostala w edece jakis srodek na wypadanie wlosow,mi wypadaja bardzo i zaczynam sie juz bac.
W Edece to nie wiem,popatrze ale mojej córce tak wypadały okropnie i jak zaczęłą regularnie brac tabsy ze skrzypem to po ok 3mcach juz było poprawe widac.Może w Rossmanie zobacz tam tez sa różniste środki,wspomaga także nacieranie nafta kosmetyczna.
Ja tu zawsze mam problem z włosami.Jak nie łupież, to mi strasznie wypadają.Ja myślę ,że to stres i woda.A tabletki ze skrzypem są skuteczne, też mogę polecić :)
Witam Wszystkich:)
Ja zauwazylam,ze jak za wczesnie sie poloze,to zawsze saspie:D:D:D:D:D:D:D Dzisiaj mnie obudzila pielegniarka,jak zobaczyla moje wlosy i zakrecone oczy,to smiala sie w glos,a ja latalam w pizamce w kaczuszki jak zyd po pustym sklepie i szukalam sama nie wiem czego hahahahaha:D:D:D:D:D
Jak poloze sie kolo 24-1-ej,to nigdy nie zasypiam,a nawet wstaje przed czasem,u mnie zawsze wszystko pokrecone:D:D:D:D:D:D:D
Judorko:)Fajnie ze w spokoju dojechalas i odpoczywasz:)
Andrea:O:O:O:O:O Prawie 4 m-ce???????????????????Ja nie moge,kiedys probowalam 3 i juz mialam szalenstwo w oczach i glowie.Nie, wole czesciej jezdzic, ale na krocej.Dla mnie 2 m-ce to juz jest cienka linka,zeby oszalec.
No ale jak to powiadaja"kazdy orze,jak moze"
Mamusia,leki na sen?To jest bardzo niebezpieczne,lepiej wyjsc przed snem na dlugi spacer,niz truc sie tabletami.Ja w ogole naleze do tych osob,ktore od wszelakich lekow-syropow jak najdalej.Chyba ,ze juz naprawde musze:(
Spokojnego i szybko mijajacego poniedzialku i tygodnia-to dla tych na wyjezdzie:D:D:D
Dla tych na urlopie,spokojnego i,milego poniedzialku i tygodnia,ale wolno wleczacego sie:D:D:D:D:D
hogata im dłuzej spisz tym jestes bardziej zmeczona i zakrecona.ja tak ma i cały dzin zamulony ziewam.dlatego chodze póxno spac 24,1 i jest oki wstaje jak nowo narodzona.,człowiek musi spac 7,8 godzin norma dla regeneracji organizmu:)))Pamietaj sprawdzone na mojej skórze:))hahah