Na wyjeździe #3

25 listopada 2013 10:12
kruszynka1964

Dziewczyny,prosze o pomoc-kiedys ktoras pisala,ze dostala w edece jakis srodek na wypadanie wlosow,mi wypadaja bardzo i zaczynam sie juz bac.

W Edece to nie wiem,popatrze ale mojej córce tak wypadały okropnie i jak zaczęłą regularnie brac tabsy ze skrzypem to po ok 3mcach juz było poprawe widac.Może w Rossmanie zobacz tam tez sa różniste środki,wspomaga także nacieranie nafta kosmetyczna.
25 listopada 2013 10:14
kasia63

W Edece to nie wiem,popatrze ale mojej córce tak wypadały okropnie i jak zaczęłą regularnie brac tabsy ze skrzypem to po ok 3mcach juz było poprawe widac.Może w Rossmanie zobacz tam tez sa różniste środki,wspomaga także nacieranie nafta kosmetyczna.

o.k.dzieki narazie.
25 listopada 2013 10:15 / 1 osobie podoba się ten post
kruszynka1964

Dziewczyny,prosze o pomoc-kiedys ktoras pisala,ze dostala w edece jakis srodek na wypadanie wlosow,mi wypadaja bardzo i zaczynam sie juz bac.

Ja sie zaopatrywalam w PL w SYLICE,po trzech miesiacach wlosy odzyly i nie wypadaly.
W De ,nie kupowalam ,wiec Ci nie pomoge,ale z dostepnych srodkow domowych...
Cebule przekroic na pol,wcierac  w umyta skore glowy,zawinac recznikiem na pol godz.potem umyc ,bo zapaszek nie fajny.Pomaga,powtarzac 2 razy w tygodniu:)
25 listopada 2013 10:16
kruszynka1964

Nie wiem,czy o tym myślisz-ale w EDECE powinnaś dostać takie saszetki jednorazowe za 65 centów SWISS-O-PAR HAARKUR,są różne i naprawdę pomagają,a jak masz Muller,to sieciówka lub DM, Rossmman to tan na 100 % dostaniesz...no i olej z oliwy,takiej poprawy jak po oleju to te odżywki się nie równają...
25 listopada 2013 10:18
kruszynka1964

Szukaj srodkow, ktore stress zmniejszaja ! Mialam tak w trudnym miejscu, normalnie na poduszce byly sterty moich biednych wloskow. Od tamtego czasu lykam magnez i witaminy. Szukaj srodkow, gdzie w opisie bedzie, ze für Nerven. Lykam magnez + wapno + vit.D3 = taki preparat 3 w jednym. Do tego pelny zestaw vitamin. 
25 listopada 2013 10:20
Ale do oliwki albo oleju rycynowego na włosy - dodaj sok z cytryny - łatwiej zmyjesz olej i włosy błyszczeć będą.

Od jakiegoś tygodnia czuję, że mam kręgosłup. Kiedyś pisałyście o masażach - wtedy to mnie nie dotyczyło, a teraz mam pytanie - gdzie szukać o co pytać? Ze służbą zdrowia nigdy nie miałam styczności, tam pewnie kolejki, więc pójdę prywatnie, tylko pytanie - gdzie?
25 listopada 2013 10:42
Dziekuje bardzo,witaminy lykam,surowki jem wiec rozejrze sie za chemia,no i wyprobuje ta cebule,ale wieczorem,bo skoro zapaszek nie tego...
25 listopada 2013 10:49
Ja tu zawsze mam problem z włosami.Jak nie łupież, to mi strasznie wypadają.Ja myślę ,że to stres i woda.A tabletki ze skrzypem są skuteczne, też mogę polecić :)
25 listopada 2013 10:52
aniananowo

Ja tu zawsze mam problem z włosami.Jak nie łupież, to mi strasznie wypadają.Ja myślę ,że to stres i woda.A tabletki ze skrzypem są skuteczne, też mogę polecić :)

To napewno stres,dla mnie woda w DE rewelacja włosy rosną mi w oszalałym tempie,a paznokcie mam piękne pomimo że myję gary.
25 listopada 2013 10:53
Ja mam problemy z w losami tylko w DE.Stawiam na stres jako winowajcę,byc może to też woda.
25 listopada 2013 10:59
http://f.kafeteria.pl/temat_s.php?id_p=3851045

Duzo kobiet ma problemy z wypadaniem wlosow - wiekszosc z nich zyje w stresie, tak, jak my w pracy.
25 listopada 2013 11:07 / 1 osobie podoba się ten post
moje kochane dziewczynki:) mam sprawdzony sposób na włosy i bardzo polecam.zawsze mi wypadały tu włosy.(biore witaminy VITAPIL POLECAM KAPSUŁKI KURACJA NA 2MIESIACE OK 50 ZŁO SPRAWDZONE:)WIT B TEZ POLECAM,CYNK ORAZ BIOTYNE.ALE TO WSZYSTKO MA W SOBIE WŁASNIE vitapil)w domu jak umyłam miałam mieciutkie jak jedwab.a tu przyjezdza,myje włosy,włosy jak kołki twarde i obciazone.na drugi dzien smalec na głowie:)) wiec poczytałam na necie i powiedziałam o nie.ja niechce byc łysa:)) wystarczy tego i to jest wlasnie wina wody.woda jest tu twarda ma duza zawartosc kamienia.wiec ja przegotowywuje wode za kazdym razem jak myje głowe.4 czajniki gotuje wleam do miski przestygnie wtedy zabeieram sie za mycie głowy normalnie myje w tej wodzie bierzacej.ale nakładam odżywke i własnie ta przegotowana woda spłukuje.włosy mieciutkie,i rosna naprawde.Spradzonewiec polecam
25 listopada 2013 11:18
Widzialam Kachy25 wlosy na zywo,sa dlugie,piekne i slniace,wiec chyba dziewczyny ma racje:)
25 listopada 2013 11:19
hogata76

Witam Wszystkich:)
Ja zauwazylam,ze jak za wczesnie sie poloze,to zawsze saspie:D:D:D:D:D:D:D Dzisiaj mnie obudzila pielegniarka,jak zobaczyla moje wlosy i zakrecone oczy,to smiala sie w glos,a ja latalam w pizamce w kaczuszki jak zyd po pustym sklepie i szukalam sama nie wiem czego hahahahaha:D:D:D:D:D
Jak poloze sie kolo 24-1-ej,to nigdy nie zasypiam,a nawet wstaje przed czasem,u mnie zawsze wszystko pokrecone:D:D:D:D:D:D:D

Judorko:)Fajnie ze w spokoju dojechalas i odpoczywasz:)

Andrea:O:O:O:O:O Prawie 4 m-ce???????????????????Ja nie moge,kiedys probowalam 3 i juz mialam szalenstwo w oczach i glowie.Nie, wole czesciej jezdzic, ale na krocej.Dla mnie 2 m-ce to juz jest cienka linka,zeby oszalec.
No ale  jak to powiadaja"kazdy orze,jak moze" 

Mamusia,leki na sen?To jest bardzo niebezpieczne,lepiej wyjsc przed snem na dlugi spacer,niz truc sie tabletami.Ja w ogole naleze do tych osob,ktore od wszelakich lekow-syropow jak najdalej.Chyba ,ze juz naprawde musze:(

Spokojnego i szybko mijajacego poniedzialku i tygodnia-to dla tych na wyjezdzie:D:D:D
Dla tych na urlopie,spokojnego i,milego poniedzialku i tygodnia,ale wolno wleczacego sie:D:D:D:D:D

hogata im dłuzej spisz tym jestes bardziej zmeczona i zakrecona.ja tak ma i cały dzin zamulony ziewam.dlatego chodze póxno spac 24,1 i jest oki wstaje jak nowo narodzona.,człowiek musi spac 7,8 godzin norma dla regeneracji organizmu:)))Pamietaj sprawdzone na mojej skórze:))hahah

25 listopada 2013 11:22
kacha25

hogata im dłuzej spisz tym jestes bardziej zmeczona i zakrecona.ja tak ma i cały dzin zamulony ziewam.dlatego chodze póxno spac 24,1 i jest oki wstaje jak nowo narodzona.,człowiek musi spac 7,8 godzin norma dla regeneracji organizmu:)))Pamietaj sprawdzone na mojej skórze:))hahah

Wiem ,wiem ,ja tak zawsze robie,ale jakos wczoraj mnie tapnelo,kregoslup mnie bolal i sie wczesniej wyciagnelam,a jak sie wczesniej wyciagnelam-to jakos tak odlecialam hahahahahah:D:D:D:D:D