Zalogowanych 48, a udziela się 1/4.
Szkoda.
Zalogowanych 48, a udziela się 1/4.
Szkoda.
Nie...no... Pier........ne zaraz z wyra na podloge :))))) Rozbroilas mnie teraz:))) Wyobrazilam sobie calosc, jak pedzisz, a babcia mysli: biedna, cierpi na niedotrzmanie moczu, puszcze ja :-D
No nie ma z kim poflirtować ... Ci jeszcze do tego zajęci....))))))
Nie...no... Pier........ne zaraz z wyra na podloge :))))) Rozbroilas mnie teraz:))) Wyobrazilam sobie calosc, jak pedzisz, a babcia mysli: biedna, cierpi na niedotrzmanie moczu, puszcze ja :-D
No nie ma z kim poflirtować ... Ci jeszcze do tego zajęci....))))))
Teraz to ja pie.....ze smiehu hahahahahahaha:D:D:D:D:D:D:D:D
Nie ma to jak wyobraznia hahahahahah:D:D:D:D:D:D:D
Na bank....! )))
Ja ostatnio jechałam w Warszawy do Berlina pociągiem.Nie kradną,luzik totalny,tylko czworao nas a przedziale ,w tym dwóch Rosjan .Pomogli wrzucić mój kufer na górę :).
Nie no nie znęcam się nad babcią,ona bardzo wolno chodzi.Kiedy usłyszałam ,że wstaje z fotela to patrzyłam, w którą stronę.Kiedy zobaczyłam,że w stronę łazienki podbiegłam szybiej.Jak skonczyłam babcia miała jeszcze ho,ho ze cztery kroki :)
Ruskie jak ruskie :) Wódki skolko pijot - da pijot - naliwaj :D
Gorzej z Turasami - o Kebabach nie gadam , ja je tylko jadam :P
No to spoko teraz ceny szukam :)
Ps . Mam przesiadkę fu ck tego nie obczaiłam a chcę walić prosto na Berlin :)
Musze to jakoś ładnie zorganizowac ;)
Ale wiecie co,jak jechalam ostatnio ,własnie pociągiem do pracy to jakaś gupia jestem normalnie he,he
Gadałam z Ruskimi po rosyjsku do granicy,za granica włączyła mi się głupawka,bo po niemiecku do nich zaczęłam heheheheh
No co za beznadzieja........