Proszę -powiedzcie mi co jest dobre na pająki!!!! Boże jestem pierwsza na stelli i w domu jest pełno czarnych wielkich pająków!!!! Nie mogę spac bo sie ich boję!!!Proszę....
Proszę -powiedzcie mi co jest dobre na pająki!!!! Boże jestem pierwsza na stelli i w domu jest pełno czarnych wielkich pająków!!!! Nie mogę spac bo sie ich boję!!!Proszę....
Kocham Cie misiek...w poniedziałek zaraz lecę do sklepu i wykupie wszystkie cytryny..a co,będzie chociaż ładnie pachniało...
A coś ty! Kasztany to moja teściowa mowila że na zdrowie są najlepsze. :) No i jak dostala wylewu i była w szpitalu to ja poszlam jej mieszkanie posprzatać. Wszedzie były kasztany, w szfie, w łóżku, pod lózkiem, na komodzie w komodzie...wszędzie kasztany i...mnóstwo pajęczyn...więc chyba to nie dziala :))
Tu tez są w ilosci niepoliczalnej i tez je odkurzaczem traktuje.
Cicho, wiem! :-DDD.
A lakier ma być w sprayu ;-).
A tak w ogóle, jak masz problem z pająkami, to zabieraj ze sobą jakiś preparat z Polski. Są dostępne w drogeriach i sklepach chemicznych.
To do iwuni a nie do mozah ;-).
Ha!!!!A właśnie,że na pająki nic nie ma!!!!Ponieważ w sezonie przyjmujemy letników poszukiwałam czegoś co możnaby w domu bez szkody dla człowieka rozsypać czy rozpylic - ani w chemicznych,ani w drogeriach ani wzadnym innym sklepie nic nie ma!!!!Na wszystkie insekty sa srodki a na pająki nie!!!!Ostatecznie załozyliśmy siatki w oknach ale cwaniaki i tak dały rade i wyłaziły np przez syfon w umywalce czy w zlewie.My przyzwyczajeni ale goście niekoniecznie:):):)Na szczęście jakos na nikogo nie trafiło.Można zamówic netem http://www.twenga.pl/przeciw-pajakom.html,i na następny rok tak zrobimy:)Te z Brosa to tylko do stosowania na zewnątrz są.
No to jednak są.
A bez szkody dla człowieka - tylko kapeć / chociaż jego użycie może wpływać na zdrowie psychiczne /.
A swoją drogą, co to się z ludźmi porobiło.
Jadą na wieś, czy "za miasto" na letnisko i mają pretensje, że pająki chodzą po ścianach.