Na wyjeździe #3

18 listopada 2013 10:24 / 1 osobie podoba się ten post
emilia

Wiesz co? Ja nie wiem, jak to sie dzieje, uwierzysz, albo nie - obudzilam sie o 4 rano (wrrrr....), z glebokim przeswiadczeniem, ze dostalam sms-a od kogos z forum i strasznie mnie to wkurzylo. Znaczy sie - owy sms. Okulary na nos i przegladalam cala skrzynke odbiorcza, jak glupia jakas, rano zaspalam oczywiscie, ale w granicach przyzwoitosci i ... jeszcze raz skrzynke sprawdzalam.
Odnosze wrazenie, ze powinnam napisac:
Mam na imie Emilia, jestem uzalezniona od forum opiekunki24.pl ...

Ale za to w jakim doborowym towarzystwie :):):):):)
18 listopada 2013 10:25 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Ale za to w jakim doborowym towarzystwie :):):):):)

Na szczescie !!!
18 listopada 2013 10:28 / 3 osobom podoba się ten post
kasia63

Hi, hi, dziewczynki a ja miaŁam taki głupi sen ,że jeszcze się z niego śmieję:)Forum nasze mi się śniło!!!!Musze chyba na forumowy urlop iść bo to juz poważne uzależnienie:):):)Mianowicie śniło mi się ,że sie zalogowałam jako Polneta/?/,he he i założyłam dwa nowe tematy do pisania największych bzdetów-1."srulty -jogurty"i 2."mam was w du...".Myślę ,że powinnam chyba rzeczywiście udać się do specjalisty jak mi się już takie głupoty śnią:):):):)A to wszystko przez to ,że mi moja zmienniczka wieczornym smsem ciśnienie podniosła!!!Ma dzwonić dzis i czuje ,ze będe miała wku*wa na maxa....

Kasia,jakkolwiek by na to nie patrzeć,to nie da się zaprzeczyć że tematy czadowe!Jak rasowa anarchistka;).
18 listopada 2013 10:30 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

Kasia,jakkolwiek by na to nie patrzeć,to nie da się zaprzeczyć że tematy czadowe!Jak rasowa anarchistka;).

Dobrze ,że tylko w snach bywam anarchistką!!!!Aż się boję pomysleć co by to na jawie było:)
18 listopada 2013 10:37 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Dobrze ,że tylko w snach bywam anarchistką!!!!Aż się boję pomysleć co by to na jawie było:)

Eeeee tam,mały bunt od czasu do czasu jeszcze nikomu nie zaszkodził.Mnie też hierarchia czasem wkurza;-)).
18 listopada 2013 10:53 / 5 osobom podoba się ten post
Może powinnam to zamieścić w tematach,gdzie nasz Orim "grasuje",ale myślę,że tu też będzie nieźle,na listopadowy dzień,na poprawę humoru
18 listopada 2013 11:47
Dzien doberek ale miałam dzis szybkie wstawanie jak usłyszałam krzyk mojeo pdp !!! Wystraszyłam sie co nie miara!!! A  on miał on w swoim swiatku szybko szybko nie moge wstac podaje mi numer konta idz idaj moim rodzica trzeba kupic Elfriede sukienke, o matko no kochany w tym wszystkim ale pobudka nie zgorsza!!! Miłego dnia wszystkim :)))) Zaraz obiad podaje teraz spi ,a zona myje sie ech starosc !!Ale my tez bedziem nie ominie nas!!!!
18 listopada 2013 12:45 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

Może powinnam to zamieścić w tematach,gdzie nasz Orim "grasuje",ale myślę,że tu też będzie nieźle,na listopadowy dzień,na poprawę humoru

Jak ja ICH lubie,znaczy DUET lubie :)
18 listopada 2013 13:20 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

NO WŁASNIE GDZIE JEST NASZ :)))ORIM poszukujemy Orima:)))cos chłop zamilkl:(((trzeba zgłosic to na Policje:))))
18 listopada 2013 13:20 / 1 osobie podoba się ten post
a ja wiem on celowo sie nieudziela,czeka czy z nszej strony bedzie reakcja:)) czy za nimtesknimy:))) nasz rodzynek:P
18 listopada 2013 13:39
http://www.eska.pl/newsy
Czy o to chodzilo?
18 listopada 2013 14:00
Sorry, nie jestem w temacie, nie wiem, ktory odcinek byl w wczoraj w tv 2 ...
18 listopada 2013 14:43
Witam. Cały ranek miałam pracowity. Teraz PDP śpi a ja zastanawiam się co z sobą zrobić. Pogoda nareszcie ładna ale nie chce mi się z domu ruszyć. Zasiedziałam się przez te deszcze ;-// Chyba na siłę sie wypchnę za drzwi.
18 listopada 2013 14:46
giunta

9 godzina a nikogo jeszcze "na wyjeździe"? ;)

Cześć, jak dzisiaj się czujesz?
18 listopada 2013 14:48
Mycha

Witam. Cały ranek miałam pracowity. Teraz PDP śpi a ja zastanawiam się co z sobą zrobić. Pogoda nareszcie ładna ale nie chce mi się z domu ruszyć. Zasiedziałam się przez te deszcze ;-// Chyba na siłę sie wypchnę za drzwi.

No to dawaj! Ja też mam niechcieja! Moze razem cos wskóramy!