Kasiu , spuchałm z dumy że mam takie zdolnosci pedegogiczne,
a Ty taka pojętna jesteś.
Brawo!!!!
Wiesz co? Ja nie wiem, jak to sie dzieje, uwierzysz, albo nie - obudzilam sie o 4 rano (wrrrr....), z glebokim przeswiadczeniem, ze dostalam sms-a od kogos z forum i strasznie mnie to wkurzylo. Znaczy sie - owy sms. Okulary na nos i przegladalam cala skrzynke odbiorcza, jak glupia jakas, rano zaspalam oczywiscie, ale w granicach przyzwoitosci i ... jeszcze raz skrzynke sprawdzalam.
Odnosze wrazenie, ze powinnam napisac:
Mam na imie Emilia, jestem uzalezniona od forum opiekunki24.pl ...
niechodzi mi teraz o Orima:)jeszcze jeden był taki młody chłopak który sie tu udzielał CHYBA był zalogowany jako opiekun.i go juz od dłuższego czasu niema tutaj:(
Witam Wszystkich porannie :-) Nie wiem czy w dobrym miejscu kontynuuje temat, ale wczoraj kupiłam na Amazonie niemieckim Kindle http://www.amazon.de/gp/product/B007HCCOD0/ref=ox_ya_os_product jest przeceniony 20 euro.To jest ten model wcześniejszy bez światełka.Jak dla mnie jednak wystarczy, bo różnica w cenie jest ogromna 125 vs 49!! Wysyłka oczywiście bezpłatna. Jednak mieszkanie w Laponii i list do Mikołaja na coś się przydał :)Przy kupnie proponują Ci ładowarkę, okładeczki...ale to zbędne bajery.Kindle ładuje się na zwykłym usb podłaczonym to laptopa. Tu jeszcze macie tabelke porównań poszczególnych modeli.Jak widać to tylko bajery,które słono kosztują. http://swiatczytnikow.pl/porownanie-wersji-amazon-kindle-classic-touch-keyboard-i-paperwhite/
Polneta, dostałaś juz przesyłke?
Opisz wrazenia.
Ja zamówiłam dzisiaj, hura!!!!
Ratunku -moj telefon na karte z play dotad dzialal bez zarzutu.Lapal siec E-plus , a dzis sfiksowal i lapie o2 .Nie moge dzwonic i wysylac sms-ow.Inni moga do mnie dzwonic i sms dochodza.
Co robic ? Jaka karte kupic?
Ratunku -moj telefon na karte z play dotad dzialal bez zarzutu.Lapal siec E-plus , a dzis sfiksowal i lapie o2 .Nie moge dzwonic i wysylac sms-ow.Inni moga do mnie dzwonic i sms dochodza.
ja tez kupilam przyszedl mi w sobote,super urzadzenie jestem bardzo zadowolona i polecam wszystkim:)))