A ja wymyśliłam , że w czwartek w busiku zapytam czy któraś jedzie do Wrocławia ? Może cud się stanie i poznam Romanę :)
A ja wymyśliłam , że w czwartek w busiku zapytam czy któraś jedzie do Wrocławia ? Może cud się stanie i poznam Romanę :)
I juz masz prezent na gwiazdke dla siebie:)
A na Mikolaja kup se dobra czekolade,albo dobre wino:)Wypij lub zjedz z ukochanym i bedzie superowsko:)
Witajcie,dawno mnie nie było,ale już jestem. Wracam niedługo na stare śmieci,a teraz dokupuję liquid,grzałki i baterie do e-fajeczki,żeby nie zabrakło he,he
Stęskniłam sie też za wami,nadrabiam teraz zaległości w czytaniu,a jest co czytać....:)
Ja pytam zawsze czy jest ktoś z forum i jeszcze nie utrafiłam:(Powodzenia Judorka:) A nuż ,jak raz trafisz na Romankę:):):)
Tak sobie siedze i myślę...że przegapialm swoją rocznicę :(...Dwa dni temu 17.11.2011 pierwszy raz wsiadłam do Sindbada i pojechalam sobie...kierunek Kassel. Podczas jazdy zadałam sobie tyle pytan jak nigdy w życiu :)) Tak między nami opiekunkami...na wiele z nich do dziś nie znam odpowiedzi :))
A ja trafiłam, dziewczyna mieszka w moim województwie, jest zalogowana, ale nie pisze, tylko czyta.
Tak sobie siedze i myślę...że przegapialm swoją rocznicę :(...Dwa dni temu 17.11.2011 pierwszy raz wsiadłam do Sindbada i pojechalam sobie...kierunek Kassel. Podczas jazdy zadałam sobie tyle pytan jak nigdy w życiu :)) Tak między nami opiekunkami...na wiele z nich do dziś nie znam odpowiedzi :))
Kochanie, teraz już będzie tylko z górki.
:):):):):):
Może to i lepiej , ze nie na wszystko znasz odpowiedzi, życie zrobiłoby się nudne.
I kopnąc taką w duszyczkę, na pewno wniosłaby wiele nowego.
Może się jeszcze odważy odezwać.