Na wyjeździe #3

24 listopada 2013 11:00 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

Ale może nie pomyslała,moze nie chciała,jej decyzja.Nie roztrząsajmy.Każdy robi po swojemu.Miejmy nadzieje ,że jednak wróci "na łono":):):)Bo ,że nas nie będzie czytać to nie wierzę:):):):)Ja bym nie wytrzymała:):):)

Jasne,ja też pomimo urlopu tak mnie do Was ciągnie.
24 listopada 2013 11:53
kasia63

Spieszę poinformowac wszystkich poszukujących naszej Mychy,że postanowiła ona nieco się "zresetować"i stąd czasowa emigracja z forum.Uszanujmy więc to i nie naciskajmy.Będzie chciałą do nas wrócic to wróci.Widać to właśnie było Myszce potrzebne.
Miłego dnia wszystkim:)

Tak myslalam:)
Nie bedziemy naciskac,tylko czemu konto usunela:?
24 listopada 2013 12:14
U mnie w Polsce to samo,tylko z deseru chyba zrezygnuje bo i tak przez cały tydzień dużo slodkości było.
24 listopada 2013 12:15
A u mnie bigosik:):):)
24 listopada 2013 12:18 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

A u mnie bigosik:):):)

o pycha,a ja bogosik zawsze piekę nie gotuję,jest taki prawdziwy myśliwski
24 listopada 2013 12:57
Malina

Mięso z  ł o s i a  by się przydało...))
Rozejrzyj się po forum - może znajdziesz kawałek bez BSE;-)
24 listopada 2013 13:15 / 3 osobom podoba się ten post
Malina

Prawdziwy mysliwski to jest taki że kapusta w garnku a zwierzyna w lesie .:)
24 listopada 2013 13:18 / 3 osobom podoba się ten post
Asik

Prawdziwy mysliwski to jest taki że kapusta w garnku a zwierzyna w lesie .:)

Może być jeszcze "na winie"-
co się nawinie, to do gara
24 listopada 2013 13:40
jaki sprawdzic ktory internet ma lepszy zasieg tu gdzie jestem
24 listopada 2013 14:30
misiekFfm

Może być jeszcze "na winie"-
co się nawinie, to do gara:-)

Też :)
24 listopada 2013 15:40
Dzis przy niedzieli zamiast po sklepach z kolezanka pojechałysmy sobie do kosciułka.Niestety mszy juz nie bylo pusto ale mogłysmy sobie same sie pomodlic chociaz samo to ze sie było w kosciele taka mała imitacja mszy. Nawet zwruciłysmy uwage na klamke jak wchodzac do koscioła jest głowaa przypominajaca diabła !!! a z drugiej strony aniołka jak byscie to skomentowały ja sie nie spodkałam z czyms takim jeszcze!!!!
24 listopada 2013 17:05 / 1 osobie podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

Dzis przy niedzieli zamiast po sklepach z kolezanka pojechałysmy sobie do kosciułka.Niestety mszy juz nie bylo pusto ale mogłysmy sobie same sie pomodlic chociaz samo to ze sie było w kosciele taka mała imitacja mszy. Nawet zwruciłysmy uwage na klamke jak wchodzac do koscioła jest głowaa przypominajaca diabła !!! a z drugiej strony aniołka jak byscie to skomentowały ja sie nie spodkałam z czyms takim jeszcze!!!!

Kazdy swiety ma diabla za skora i moze odwrotnie tez
24 listopada 2013 17:30
Witam właśnie wróciłam z koncertu. Coś pięknego. Koncert smyczkowy, grali Requiem Mozarta we fragmentach, gęsia skórka na całym ciele :)Polecam :)
24 listopada 2013 17:31 / 3 osobom podoba się ten post
Pragnę donieść że w niemieckim Klingenthal zabrzmiał właśnie Mazurek Dąbrowskiego. Pierwsze zawody w tegorocznym Pucharze Świata skoków narciarskich wygrał Polak Krzysztof Biegun, tym samym jest liderem:)
24 listopada 2013 17:58 / 1 osobie podoba się ten post
efka66

Pragnę donieść że w niemieckim Klingenthal zabrzmiał właśnie Mazurek Dąbrowskiego. Pierwsze zawody w tegorocznym Pucharze Świata skoków narciarskich wygrał Polak Krzysztof Biegun, tym samym jest liderem:)

Dzięki tobie zobaczyłam skrót w ZDF.sport.reportage. :)))