Na wyjeździe #3

25 listopada 2013 16:20 / 2 osobom podoba się ten post
85marzena

Witam wszystkie Panie :-)
Podjelam decyzje, ze wyjade na swieta ( wiem co o tym myslalam, wiem tez co piaslam), ale sytuacja moze tym razem to nie kwestia kasy - ale samego siedzenia w domu 3 miesiace :-) nie wyszlo tak jak planowalam...
Jade do miejscowosci 20 km od Hagen, jezeli ktos z Was tam jest to prosze o kontakt:-)
Wyjazd jest w piatek ... andrzejki w sobote ( ale to nic na imprezce bylam w sobote, wiec sie wybawilam)
Jak bede wiedziec cos wiecej, jaka miejscowosc dokladnie to napisze :-)
Pozdrawiam

Powodzenia Marzenko:)
To jest własnie "nigdy nie mów nigdy":):):)
25 listopada 2013 16:28
scarlet

A to dłuższa sprawa.

Ponieważ nie miałam pieniędzy swojej euroskiej karcie, to córcia zaoferowała sie ze mi zamówi
i zapłaci swoją.
Niestety nie wiem jak to sie stało ale żle zamówiła, /nie zna niemieckiego/,
zamówiła okładke na Kindla, też za 49 E., pewnie ją ta cena zmyliła.

Możesz widzieć widzieć moją minę jak rozpakowalam i zobaczyłam etui.

Hahah a ja specjalnie pojechałam do Media Markt (w Polsce) po Kindle bo spojrzałam, że ma być w sprzedaży a tam oczywiście tylko futerał. Jakbyście widzieli jak sprzedawca na mnie oczy wybałuszył, bo oni tego nigdy w sprzedaży nie mieli :)
25 listopada 2013 16:29 / 1 osobie podoba się ten post
85marzena

Podjelam decyzje, ze wyjade na swieta ( wiem co o tym myslalam, wiem tez co piaslam), ale sytuacja moze tym razem to nie kwestia kasy - ale samego siedzenia w domu 3 miesiace :-) nie wyszlo tak jak planowalam...
Jade do miejscowosci 20 km od Hagen, jezeli ktos z Was tam jest to prosze o kontakt:-)
Wyjazd jest w piatek ... andrzejki w sobote ( ale to nic na imprezce bylam w sobote, wiec sie wybawilam)
Pozdrawiam

Powodzenia Marzena,będziemy trzymać się razem ja też niestety święta w DE,trochę zmusiła mnie sytuacjatrochę mój wybór,samo życie.
25 listopada 2013 17:11
iwunia

Ja kupowałam przed wakacjami-7,40 euro chyba 30 tab.teraz nie pamiętam ( ja to biore) a pomogło też mojemu siostrzeńcowi na łysienie plackowate,zaczeły mu odrastać włosy ,wiadomo,że nie po jednej dawce,ale efekty sa ...

No,bylam w aptece i kupilam ta Biotyne i mnie zatchnelo,zaplacilam 17,50!
25 listopada 2013 17:25 / 1 osobie podoba się ten post
85marzena

Pozdrawiam

jestem w Hagen.Pozdrawiam
25 listopada 2013 17:29 / 5 osobom podoba się ten post
mało pisza ?!?!?! Yutuba - ja; dowcipy - ja; zakupy - ja Na wyjezdzie - ja; Muzyka - ja;Wzajemna pomoc tez ja. Czasami to sie boje lodowke otworzyc aby jakis moj post z niej nie wypadł ha ha
25 listopada 2013 17:44 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM MY CIE BARDZO LUBIMY:))I JAK NIEPISZESZ JEST NAM SMUTNO:(( PISZ CHŁOPIE UDZIELAJ SIE BO JEST WTEDY WEOSŁO:)))
25 listopada 2013 17:46
kruszynka1964

BOTYNA JEST TEZ W ALDI I INNYCH TAKICH MAŁYCH MARKETACH JA KUPOWAŁAM ZAPLACIŁAM COS OK 5EURO ZA 2 LISTKI W OPAKOWANIU.W ALDI SA KOŁO SZAMPONÓW I CHEEMI TAKIE ARTYKUŁY
25 listopada 2013 17:58
Prowincjusz z Januszem na urlopie,Robert jest ale cicho:),Geronimo zagląda,Orim nadrabia za wszystkich facetów,Misiek też:) kogos jeszcze Ci brakuje kochanie????????
25 listopada 2013 18:01 / 3 osobom podoba się ten post
No to czuje sie podbudowany tworczo do dalszego pisania.Juz myslalem ze przeczytam cos innego ha ha.Dbam o Was moje drogie kolezanki po fachu jak moge.Zeby pozniej nie bylo ze facet sie nie stara,nie zabiega o Wasze wzgledy i cenne rady zyciowe hihi
25 listopada 2013 18:05 / 2 osobom podoba się ten post
kacha25

BOTYNA JEST TEZ W ALDI I INNYCH TAKICH MAŁYCH MARKETACH JA KUPOWAŁAM ZAPLACIŁAM COS OK 5EURO ZA 2 LISTKI W OPAKOWANIU.W ALDI SA KOŁO SZAMPONÓW I CHEEMI TAKIE ARTYKUŁY

No,to gitara,jestem najmniej 10 euro do tylu,ale moze za to zaczna odrastac mi krecone...
25 listopada 2013 18:19 / 1 osobie podoba się ten post
kruszynka1964

No,to gitara,jestem najmniej 10 euro do tylu,ale moze za to zaczna odrastac mi krecone...

Będa odtrastac ze zdwojona siła nie tylko krecone i nie tylko na głowie hahhaa:).takze zastanów sie czy chcesz je brac:P
25 listopada 2013 18:21
kruszynka1964

No co ty ??? Takie brązowe opakowanie, a ile jest tabletek ????????? Ja mialam 30 sprawdzilam  -7,40
25 listopada 2013 18:30
ORIM

No to czuje sie podbudowany tworczo do dalszego pisania.Juz myslalem ze przeczytam cos innego ha ha.Dbam o Was moje drogie kolezanki po fachu jak moge.Zeby pozniej nie bylo ze facet sie nie stara,nie zabiega o Wasze wzgledy i cenne rady zyciowe hihi

no i gut:) bo musisz nam troszke zastępować tutaj na forum naszych zyciowych mężów,chłopaków i kochanków hahaha.BARDZO NAM MIŁO:)
25 listopada 2013 18:32
kruszynka1964

i znow bedziesz 10 euro do tylu na krem do depilacji ha ha