Na wyjeździe #3

22 września 2013 19:42
U mnie po pracy niby, jeszcze troche przed telewizorem posiedzimy z pani i bedzie luzik, do poznie chyba mam co nadrabiac dzis,nie miała m kiedy zajzec ale lubie to szybko czas leci:)))))))
22 września 2013 20:11 / 2 osobom podoba się ten post
Nawet nie wiem co się działo i dlaczego Moderator wystąpił, co jest mile widziane i urozmaica nam forumową nudę. Miałam dzisiaj cały dzień wolny. Pojechałam do Stuttgartu. Na początku chciałam zwiedzić Muzeum Mercedesa ale jak mi dziadzio powiedział, że dzisiaj jest mecz piłki nożnej to zmieniłam plan. Jakoś nie mam przekonania do kibiców, choćby byli aniołkami. Pojechałam do Staatsgalerie. 2 godziny obcowania ze sztuką trochę mi poprawiły samopoczucie, chociaż czasami myślę, że już nic mi nie pomoże. W tych garach zdurnieję do końca ;-)) Potem wpadłam do Ludwigsburga na piwo. Fajnie było, pogoda super. Teraz nóżki odpoczywają bo się nachodziłam. Pewnie szybko padnę dzisiaj.
22 września 2013 20:51 / 1 osobie podoba się ten post
Myszko milo uplynal Ci czas , kultura z Toba byla za pan brat :) Oderwanie od codziennosci jest najlepszym lekiem na nude .Pozdrowionka.
22 września 2013 21:32 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień upłynął nam miło, jutro nowy tydzień.
Więc.
   *    ★  
★*
\( ✰ ŻYCZĘ WSZYSTKIM
_KOLOROWYCH
____SNÓW...
22 września 2013 21:50
Dobrej nocki wszystkim
22 września 2013 22:15
Malina

Dobrej nocki wszystkim

Dobrej nocki! Ja oczywiście przechodzę w stan czuwania :(((
22 września 2013 23:23
Nie juz podam ale sie tego czytania dzis nazbierało,i bardzo mi sie podoba, ale jutro jeszcze nadrobie spokojnej nocy kochani:)))Dobranoc
23 września 2013 07:14 / 2 osobom podoba się ten post
Witam i dzien dobry zrana w poniedziałkowy poranek!nowy tydzien zaczynamy kochani, wiec zeby czasami nie zapomniec o kims to dzis !!! dla wszystkich solenizantow ktorzy obchodza urodziny, imieniny,w tym tygodniu wszystkiego najlepszego zycze,a dzis co to czas zmienipny jeszcz spia ranne ptaszki, hehe spokojnego dnia wszystki,usmiechnijcie sie jutro jeszcze lepszy bedzie dzien,pogody ducza ,pogody  za oknem, u mnie trudno na razie powiedziec jak bedzie ,ale co tam jakas pogoda hehe,spokojnego, Meryky jak ci leci dajesz rade pewnie tak dzilna zciebie kobieta jak kazda z nas wiemy na co sie piszemy ,no nie na wszystko ale akurat smierci i czas wyczekiwania na nia ,to tak jakby wpisany do obowiazkow ,trzymaj sie cieplutko powodzonka,miłego spokojnego dnia wszystkim:)))))))))))))))
23 września 2013 10:13 / 5 osobom podoba się ten post
A ja dzisiaj dostałam prezent od babci - podpaski . Stwierdziła, że jej są już niepotrzebne, bo ona musi już większe gabaryty nosić, a ja jeszcze mogę skorzystać . Wiekowe one są, pewnie mają wartość sentymentalną. Próbowałam się wykręcić, ale babcia nie uznała odmowy.. Dziecko - powiedziała - tylko nie mów, że używasz tych kołków... co ani zdrowe ani wygodne są. Jeszcze się czegoś po nich dorobisz i żaden chłop cię nie będzie chciał...
No przy tym ostatnim argumencie poległam. Spuściłam głowę, podziękowałam ładnie i wzięłam paczuszkę.
23 września 2013 10:19 / 1 osobie podoba się ten post
Annika

A ja dzisiaj dostałam prezent od babci - podpaski :-). Stwierdziła, że jej są już niepotrzebne, bo ona musi już większe gabaryty nosić, a ja jeszcze mogę skorzystać :-). Wiekowe one są, pewnie mają wartość sentymentalną. Próbowałam się wykręcić, ale babcia nie uznała odmowy.. Dziecko - powiedziała - tylko nie mów, że używasz tych kołków... co ani zdrowe ani wygodne są. Jeszcze się czegoś po nich dorobisz i żaden chłop cię nie będzie chciał...
No przy tym ostatnim argumencie poległam. Spuściłam głowę, podziękowałam ładnie i wzięłam paczuszkę.

Annika,słuchaj starszej ,mądrej pani i nie używaj kołków he,he,he,ale się uśmiałam
23 września 2013 10:27 / 2 osobom podoba się ten post
Annika

A ja dzisiaj dostałam prezent od babci - podpaski :-). Stwierdziła, że jej są już niepotrzebne, bo ona musi już większe gabaryty nosić, a ja jeszcze mogę skorzystać :-). Wiekowe one są, pewnie mają wartość sentymentalną. Próbowałam się wykręcić, ale babcia nie uznała odmowy.. Dziecko - powiedziała - tylko nie mów, że używasz tych kołków... co ani zdrowe ani wygodne są. Jeszcze się czegoś po nich dorobisz i żaden chłop cię nie będzie chciał...

Schowaj tem cenny prezencik -jak  sama dobijesz 90tki, oddasz do muzeum i jeszcze jaką nagrodę zgarniesz za owo starożytne znalezisko:):):)
23 września 2013 10:29
Annika

dobre, dobre hahahhaahahah, 
23 września 2013 10:33
Schowałam prezencik, ale on spory jest, jak będę go chciała przemycić do Polski, to nie wiem jak inne rzeczy zmieszczę w torbie. A dzisiaj mnie czeka wizyta w aptece i kupowanie dla babci tych "większych gabarytów". Już mi skóra cierpnie. Dość, że jest tak daleko, to te jej rzeczy dopiero są ogromne. Tutaj nie ma ani autka, ani nawet roweru, będę to przez całe miasto targać .Hmm, gdzie to upchać, plecak ze stelażem by się przydał
23 września 2013 10:34 / 1 osobie podoba się ten post
Dzień doberek :) Miłego, spokojnego dnia życzę :) U mnie ok, bo w domku jestem ale wysyłam moc dobrych myśli tym, którym źle na wyjeździe a uciec nie chcą lub nie mogą...
23 września 2013 10:51
Annika

Schowałam prezencik, ale on spory jest, jak będę go chciała przemycić do Polski, to nie wiem jak inne rzeczy zmieszczę w torbie. A dzisiaj mnie czeka wizyta w aptece i kupowanie dla babci tych "większych gabarytów". Już mi skóra cierpnie. Dość, że jest tak daleko, to te jej rzeczy dopiero są ogromne. Tutaj nie ma ani autka, ani nawet roweru, będę to przez całe miasto targać .Hmm, gdzie to upchać, plecak ze stelażem by się przydał :-)

Apteka czasmi dowozi taaaaaakie rzeczy, nawet pojedyncze leki? Zapytaj