Na wyjeździe #3

16 października 2013 13:15
kasia63

Wiecie -ja to jakaś nienormalna-wszystko robie naraz!czytam forum i ksiązkę ,gotuje zupkę i sprzątam w tzw międzyczasie:)I ogarniam - domowe pielesze działa jakoś tak ...mobilizujaco ?:)Pies stoi po drzwiami od tarasu i jęczy bo mu boczuś zapachniał:)Takie fajniutkie domowe wariatkowo:)I jeszcze telefon dzwoni:)

Witajcie kochani jak sobie radzicie wszystko w miare ok usmiechniete wysportowane od rana? Kasiu63 ty to tak jak ja tylko ksiazki nie czytam ale rowiez szykuje sie na wyjazd do miasta z corka ma wolne wiec mnie obwiezie gdzie trzeba hehe ale fajne i dobrze i szkoda ze na druga rundke nie pojechałam ale wiecie padnieta jestem ostatnio miałam maraton czas odpoczac w koncu latka leca hehe:)))))))))) do pozniej papaki miłego popołudnia:)))))))))
16 października 2013 13:17
Zakręcona Mamuela

Witajcie kochani jak sobie radzicie wszystko w miare ok usmiechniete wysportowane od rana? Kasiu63 ty to tak jak ja tylko ksiazki nie czytam ale rowiez szykuje sie na wyjazd do miasta z corka ma wolne wiec mnie obwiezie gdzie trzeba hehe ale fajne i dobrze i szkoda ze na druga rundke nie pojechałam ale wiecie padnieta jestem ostatnio miałam maraton czas odpoczac w koncu latka leca hehe:)))))))))) do pozniej papaki miłego popołudnia:)))))))))

Mamuelka - Promyczku ;))) Witaj i milego popłudnia również!!!!!!
16 października 2013 14:00
Sówka

Czy ktos uzywa Lycamobile? Mam od wczoraj problem. Ja uzywam lycamobile niemieckiego a moja druga polowa lycamobila polskiego, do tej pory funkcjonowalo to w ten sposob,ze jak moja druga polowa dzwonila do mnie to placila 0,29 gr za polaczenie a potem bylo 14 minut gratisowo, wczoraj sciagnelo nam z polskiego lycamobila wszystkie pieniadze jakie byly na karcie. Czyzby siec zmienila stawki i juz nie ma nic darmowego? :-(

Ja używam lycamobile.Polega to na tym że do mojego ukochanego puszczam sygnał z normalnego polskiego numeru.Znaczy to'mam czas na gadanie,oddzwoń'.On po chwili oddzwania,gadamy 15 min.Potem rozłącza sie i za chwile znow dzwoni.No i następne 15 min gadamy.Potem znów sie rozłącza,znów dzwoni itd...aż w końcu mówię 'kochanie, zasypiam już pa'.
Jak do tej pory funkcjonuje to bez zarzutu,ale ile on płaci to nie wiem.
I w sumie nie chcę wiedzieć 
16 października 2013 14:10
Sówka

Czy ktos uzywa Lycamobile? Mam od wczoraj problem. Ja uzywam lycamobile niemieckiego a moja druga polowa lycamobila polskiego, do tej pory funkcjonowalo to w ten sposob,ze jak moja druga polowa dzwonila do mnie to placila 0,29 gr za polaczenie a potem bylo 14 minut gratisowo, wczoraj sciagnelo nam z polskiego lycamobila wszystkie pieniadze jakie byly na karcie. Czyzby siec zmienila stawki i juz nie ma nic darmowego? :-(

Ja uzywamLycomobile i też zauwazyłam ze cos jest nie tak jak kiedyś. Rok temu moglismy gadac bez ograniczeń a ja za darmo. W ogóle nie doładowywałam konta. Kilka miesiecy temu musiałam juz doładować bo połaczenie kosztowało 0,29 i potem gadalismy 15 min. i ok. Ostatnio jednak zwrócilam uwage na to ze nie gadamy wiecej a ja częsciej musze doładowac konto. Przed chwilą weszłam na strone Lycomobile i widzę ze rozmowy są juz 19 groszy za minutę . I chyba stad nasze pustki na kontach :)
16 października 2013 14:15
Gosia 1234

Ja uzywamLycomobile i też zauwazyłam ze cos jest nie tak jak kiedyś. Rok temu moglismy gadac bez ograniczeń a ja za darmo. W ogóle nie doładowywałam konta. Kilka miesiecy temu musiałam juz doładować bo połaczenie kosztowało 0,29 i potem gadalismy 15 min. i ok. Ostatnio jednak zwrócilam uwage na to ze nie gadamy wiecej a ja częsciej musze doładowac konto. Przed chwilą weszłam na strone Lycomobile i widzę ze rozmowy są juz 19 groszy za minutę . I chyba stad nasze pustki na kontach :)

Dokladnie doszlam do takich samych wnioskow, czyli czas zrezygnowac z ich uslug i szukac czegos nowego. Ktos ma jakis pomysl?
16 października 2013 14:15 / 1 osobie podoba się ten post
Gosia 1234

Dokladnie doszlam do takich samych wnioskow, czyli czas zrezygnowac z ich uslug i szukac czegos nowego. Ktos ma jakis pomysl?
16 października 2013 15:08
Marta

Ja używam lycamobile.Polega to na tym że do mojego ukochanego puszczam sygnał z normalnego polskiego numeru.Znaczy to'mam czas na gadanie,oddzwoń'.On po chwili oddzwania,gadamy 15 min.Potem rozłącza sie i za chwile znow dzwoni.No i następne 15 min gadamy.Potem znów sie rozłącza,znów dzwoni itd...aż w końcu mówię 'kochanie, zasypiam już pa'.
Jak do tej pory funkcjonuje to bez zarzutu,ale ile on płaci to nie wiem.
I w sumie nie chcę wiedzieć:-) 

No wlasnie od kilku dni przestalo to dzialac w ten sposob : (
16 października 2013 15:14
Wlasnie dostalam od nich odpowiedz
"Dziękujemy za kontakt z Lycamobile.

Oferta związana z połączeniami do krajów za 29gr za rozpoczęcie połączenia i 14 minutami bez dodatkowych opłat wygasła z dniem 1.10.2013. Chwilę obecną dzwoniąc z polskiej Lycamobile do krajów takich jak Australia, Belgia, Dania, Niemcy, Francja, Irlandia, Holandia, Norwegia, Portugalia, Hiszpania, Szwecja, Szwajcaria, Wielka Brytania na Lycamobile dzwonimy za 19gr za 1min połączenia."
16 października 2013 15:19
No to żegnamy sie z Lycamobile.
16 października 2013 15:20
Kurde to ciesze sie że sie myle 
16 października 2013 16:01
Marta

No to żegnamy sie z Lycamobile.

Zegnamy do przynajmniej do czasu zmiany taryfy, ale kurcze trzeba szukac czegos podobnego no! Ktos ma jakies propozycje?
16 października 2013 21:28 / 3 osobom podoba się ten post
Witajcie dobre duszki! Ja jeszcze w kraju, kulturalnie nieźle naładowana, coby starczyło na miesięczny pobyt na niemieckiej prowincji, która szczerzy już do mnie zęby w okolicy Goppingen. Słucham folku żydowsko-bałańskiego, przytupując żwawo, bo to muzyka w dużej mierze maxi optymistyczna. W kraju prześliczna złota, polska jesień, nie wiem czy gdzieś w D jest równie piękna. Całuski znad liści w barwach wszelakich przesyłam, z nadzieją, że na germańskim zadupiu kupię sticka i kartę, aby być z Wami!
16 października 2013 21:58
romana

Witajcie dobre duszki! Ja jeszcze w kraju, kulturalnie nieźle naładowana, coby starczyło na miesięczny pobyt na niemieckiej prowincji, która szczerzy już do mnie zęby w okolicy Goppingen. Słucham folku żydowsko-bałańskiego, przytupując żwawo, bo to muzyka w dużej mierze maxi optymistyczna. W kraju prześliczna złota, polska jesień, nie wiem czy gdzieś w D jest równie piękna. Całuski znad liści w barwach wszelakich przesyłam, z nadzieją, że na germańskim zadupiu kupię sticka i kartę, aby być z Wami!

Romanko :) Brakuje ciebie bardzo :) A jesli chodzi o niemiecka jesien to jest typowo niemiecka....bo zimna :)) Wiatr hula, deszcz zacina, Skarb jęczy, pani Skarb jęczy a ja jęcze razem z nimi :)) Ale do domu jeszcze daleko :( Życzę ci żebyś internet miala...na stacjach benzynowych też można dostać :) No postaraj sie kochanienka :))
A całuski znad czy spod liści wszelakiej barwy ;) ?
16 października 2013 22:01
romana

Romeczko,a może założą ci stałe łącze? Ja o internet toczyłam bój przez 10 dni,wreszcie doastałam,słabuitki co prawda ale forum niezle smiga.Zaczaruj rodzinkę swoim urokiem i ładnie ich popros :)
16 października 2013 22:07
"Ludzie jak sie ciesze z tych króciutkich wskrzeszeń
Kiedy Skarby idą wcześnie spać." :)
No bo pani Skarb ostatnio dokucza kręgosłup i idzie o 21,00 a pan Skarb co to bez żony ani rusz, 30 min po niej :) Aj...pól godziny wczesniej jestem w swoim królestwie. I to do nastepnego ranka (8,30)...A teraz siedze, pisze i robie skarpete ktora WYSZŁA !! Jest piękna, bordowa i pasuje :) Aj...jak ja to lubie :) ...chociaż nadal smarkam.