Z tym to prawda.
Ja tutaj codziennie jeżdżę na zakupy i kasy do woli,
a psyche mam spokojną jak chlebek w zamrażarce i warzywka i mięsko na tydzień.
Coś w tym jest!!!!
Z tym to prawda.
Ja tutaj codziennie jeżdżę na zakupy i kasy do woli,
a psyche mam spokojną jak chlebek w zamrażarce i warzywka i mięsko na tydzień.
Coś w tym jest!!!!
Witam Was dzisiaj tak bardziej patriotycznie-najbardziej to mi żal ,że nie zjem moich ukochanych Rogali Marcińskich-wielkopolanki wiedzą o co chodzi- mniammmm
i dorzuć Kindle paperwhite gratis ;-)!!
Hahahaha, ale mi sie spodobało. Ja też ten list do niego wyślę ;-)))
cześć dziewczyny odpoczywam sobie zmienniczka pracuje 2 tyg, rodzina zabroniła mi odwiedzać dziadka bo sie przyzwyczaił do mnie i chcą aby zapomniał ,ok nic na siłe za tydzień wracam do polski ale jakbym miałą za mało problemów kochana firma zamknełą mi bilet , prosiałm aby mi nie zamykali sama go zamkne jak bede znałą date powrotu , holleeeeeerrrrra nie mam biletu jutro robie awanture na maksa !!!!!!!!!!!!!!!!
cześć dziewczyny odpoczywam sobie zmienniczka pracuje 2 tyg, rodzina zabroniła mi odwiedzać dziadka bo sie przyzwyczaił do mnie i chcą aby zapomniał ,ok nic na siłe za tydzień wracam do polski ale jakbym miałą za mało problemów kochana firma zamknełą mi bilet , prosiałm aby mi nie zamykali sama go zamkne jak bede znałą date powrotu , holleeeeeerrrrra nie mam biletu jutro robie awanture na maksa !!!!!!!!!!!!!!!!
I to jest właśnie minus współpracy z firmami-o niczym sama nie decydujesz......Jakbys była paczką na poczcie......