Na wyjeździe #3

18 listopada 2013 21:35
scarlet

Już opanowałas obsługę?

Jak zgłupieję przy czymś, to sie zwróce to Ciebie o pomoc.

Ja sie już nie mogę doczekać, może do soboty bedzie.......

spokojnie poradzisz sobie niejest to az tak skomplikowane urzadzenie:)umiesz obsługiwac komputer to to to pokuś:))kiedy zamówilas ja w piatek i w sobote mialam.pwinnas na maila otrzyma c powiadomienie kiedy przyjdzie ci:)
18 listopada 2013 21:39
hogata76

Ja to bardzo szybko snilam o forum,rok nie minol,a juz mi sie snilyscie hahaha:D:D:D:DD:D

A ja nie śniłam o forum :( a jestem uzależniona :( Przez forum nieśpie ale też nie śnie:( Coś ze mną nie tak?
18 listopada 2013 21:40
kacha25

spokojnie poradzisz sobie niejest to az tak skomplikowane urzadzenie:)umiesz obsługiwac komputer to to to pokuś:))kiedy zamówilas ja w piatek i w sobote mialam.pwinnas na maila otrzyma c powiadomienie kiedy przyjdzie ci:)

Dzięki za wiarę w moje siły.:):):):)

Zamówiłam dzisiaj, piszą ze w sobote albo w poniedziałek.
No to czekam!!!!
18 listopada 2013 21:43
Andrea...skoro masz tyle pozytywnej energii i nie wiesz co z nią zrobić a boisz sie eksplozji to podeślij. Usiądź...wycisz...pomyśl o kazdej z nas na forum i ...pchnij...:) Mój Aniol już czeka z siatką na motyle :))
18 listopada 2013 21:47 / 2 osobom podoba się ten post
judora

A ja bym się też chętnie z Wami napiła :)

Ja cię prosze Judorka...zmien avatara :) Np na prosiaczka...to moj idol :)) Ten osiołek jest taki smuuutny i na ciebie działa negatywnie. A prosiaczek jest taki słodki i kochany chociaz strachliwy ale cieszy sie ze wszystkiego :))
18 listopada 2013 21:49
doris4

Ratunku -moj telefon na karte z play dotad dzialal bez zarzutu.Lapal siec E-plus , a dzis sfiksowal i lapie o2 .Nie moge dzwonic i wysylac sms-ow.Inni moga do mnie dzwonic i sms dochodza.
Co robic ? Jaka karte kupic?

Dzisiaj była / jest? / duża awaria w sieci Play.

play2
18 listopada 2013 21:56 / 3 osobom podoba się ten post
Asik

Ja cię prosze Judorka...zmien avatara :) Np na prosiaczka...to moj idol :)) Ten osiołek jest taki smuuutny i na ciebie działa negatywnie. A prosiaczek jest taki słodki i kochany chociaz strachliwy ale cieszy sie ze wszystkiego :))

Asia a ja lubię osiołka najbardziej z tej bajeczki. No i tygryska bo jak czasem bryknę to hohoho :) Jestem maruder ale wesoły. Negatywnie to na mnie moja była kierowniczka wpływała ...
18 listopada 2013 22:13
scarlet

Dzięki za wiarę w moje siły.:):):):)

Zamówiłam dzisiaj, piszą ze w sobote albo w poniedziałek.
No to czekam!!!!

w środe na bank dostaniesz przed południem ,albo po ja dostalam przed południem.a ty w amazonie zamawials?
18 listopada 2013 22:13
Powiększyłam sobie :) Całkiem fajna ta oślica ! Jak zrobisz bez malowanych usteczek to biorę :) I trafiłaś z butkami i czapeczką :) Czerwony i kropeczki to moje klimaty :)
18 listopada 2013 22:13 / 4 osobom podoba się ten post
Witajcie Misiaki!

Przeprowadzka za nami!!! Ufffffffff! Udało się wszystko dobrze, jedynie z łóżkiem mieliśmy problem, ponieważ stelaża nie można było rozebrać i na schodach prawie się zaklinował... na milimetry jakoś się udało, ale wynosić to ja nie wiem czy będzie sens... to nasze pierwsze prawdziwe łóżko!!! Dostaliśmy je za darmo w świetnym stanie od dobrych ludzi, którzy go nie potrzebowali! :DDDDDDDDDDDDDDDDDD

Już się zainstalowaliśmy... jeszcze trochę do roboty mam, ponieważ poprzednia lokatorka niestety zostawiła mieszkanie brudne. Łazienkę już szorowałam godzinę w sobotę, ale jutro muszę dokończyć... masakra jak można się myć w takim syfie??? Kafelki zamiast białe, były szare, brodzik i umywalka też... jedynie toaleta była we względnym stanie... niestety wszędzie ma wykładzinę dywanową i muszę poprosić znajomego o pożyczenie takiego specjalnego odkurzacza do prania takiej wykładziny, bo nieciekawie to wygląda zwłaszcza w kuchni...

Dziś natomiast walczyliśmy z urzędami. Zameldowanie poszło jak po maśle, ale niestety z uzyskanie numeru podatkowego będzie problem. Nie damy rady sami wypełnić druków, bo to dla mnie za trudny język. Urzędnik ze skarbówki powiedział, aby lepiej znaleźć sobie doradcę podatkowego. Niestety to bardzo słony interes, ponieważ sama porada kosztuje ok 100-200 euro, a u nas na ten moment cienko z kaską... no ale raczej trzeba będzie gdzieś iść...

Moje Kochanie ma działalność w Polsce i będzie tu wykonywał usługi budowlane. Wiem, że trzeba wypełnić druk Fragebogen zur steuerlichen Erfassung. Jeśli ktoś z Was ma jakieś pojęcie na ten temat to bardzo prosiłabym o info!!! Plijssss!

Ma nadzieję, że weekend minął Wam równie miło jak mi!!!

18 listopada 2013 22:18 / 1 osobie podoba się ten post
Przepraszam buahahahahaha:D:D:D:D:D:D:D:DD:DDDD:D:D:D:D:D:DD
Ja jestem debil i jeszcze leniwy,mialam sie za to wziasc i co??????????????????????I go.....o hahahahahahahahah:D:D:D:D:D:D
18 listopada 2013 22:25
barbarella

Mycha ja też tak mam, ale lecę w miasto:)))
Mężowi PDP podnisłam ciśnienie, powiedziałam, że jestem zmęczona, że mam tu za dużo pracy, bo faktycznie mam. Teraz On ma o czym myśleć, a ja zobaczę co w sklepach dają:)))

I co tam ciekawego dawali w sklepach? 
:D
18 listopada 2013 22:30
Supcio!
Wielgachne dzięki i uściski!!!
18 listopada 2013 22:37
Tali

Supcio!
Wielgachne dzięki i uściski!!!

Kochanie,wzielam maila z profilu i przyszla mi wiadomosc ze taki adres nie istnieje:(
18 listopada 2013 22:40
hogata76

Kochanie,wzielam maila z profilu i przyszla mi wiadomosc ze taki adres nie istnieje:(

Owaja!
Dobrze jest wpisany...
olciakamis małpa wp.pl
musi być prawidłowy...
:(