Witam. Jak w tytule, szukam połaczenia busowego ( nie autobusowego) z Koszalina do Monachium ( a konkretnie pod Monachium) . Ma ktos jakieś typy, jakichś sprawdzonych przewoźników?
Witam. Jak w tytule, szukam połaczenia busowego ( nie autobusowego) z Koszalina do Monachium ( a konkretnie pod Monachium) . Ma ktos jakieś typy, jakichś sprawdzonych przewoźników?
Dziekuję słoneczka kochane. Bedę jutro dzwonić do obu. :)
Ja polecam eko bus, firma z Sierakowic. Jeżdżę z nimi już 3 lata, już przy drugim wyjeździe chyba dają zniżki jakieś tam :)
0048 58 684 75 96
Jeżdżą codziennie na północ i chyba 2-3 razy w tygoniu na południe Niemiec :) Mają nowe, sprawne busy, nie zdarzyło mi się jeszcze żeby się zepsuł bądź inne dziwne sytuacje :)
Też z nimi jeżdżę.Zniżka co 3 wyjazd -20zł.Kierowcy sympatyczni,ale na picie alkoholu przez pasażerów nie reagują niestety...I co do sprawnosci busów,choć nie jechałam zdezelowanym,tez bym podyskutowała...w czwartek wracałam i pas na moim miejscu był na tyle popsuty ,że nie można było sie zapiąć....Słyszalam też rozmowę na CB Radio kiedys -gadali między soba własnie o tym jakimi sprawnymi autami szef dysponuje....Rozwazam zmiane przewoźnika....I zachodze z główę jak to sie stało,że nie spotkałysmy sie w podróży:):):)A zawsze pytam czy jest ktos z forum:):)A i jeszze -traktuja bagaz jak wory z ziemniakami- moja nowa walizka po 4 podróżach za chwilke zakonczy żywot......
Trzeba się targować o większe zniżki widocznie :) Owszem , zdarzyłi się że siedziało za mną dwóch panów którzy pili coś tam ale zachowywali się kulturalnie, mi nie przeszkadzali więc nie zgłaszałam nic kierowcy... Teraz z nimi nie jechałam = okolice Hamburga bo było im nie po drodze i za Chojnicami już się samochów tej firmy zepsuł, na miejscu byłam ok 21 dopiero! Z Eko zawsze szybko, bezpiecznie. Ja im mówię że prosze uważać na moją torbę i uważają :) Wszystko chyba zależy od podejścia do wszystkiego..
A co polania kogoś wódką - zgłaszałaś to gdzieś? To raczej nie wina firmy tylko hamstwo tego kto to zrobił...
Trzeba się targować o większe zniżki widocznie :) Owszem , zdarzyłi się że siedziało za mną dwóch panów którzy pili coś tam ale zachowywali się kulturalnie, mi nie przeszkadzali więc nie zgłaszałam nic kierowcy... Teraz z nimi nie jechałam = okolice Hamburga bo było im nie po drodze i za Chojnicami już się samochów tej firmy zepsuł, na miejscu byłam ok 21 dopiero! Z Eko zawsze szybko, bezpiecznie. Ja im mówię że prosze uważać na moją torbę i uważają :) Wszystko chyba zależy od podejścia do wszystkiego..
A co polania kogoś wódką - zgłaszałaś to gdzieś? To raczej nie wina firmy tylko hamstwo tego kto to zrobił...
Jeżdżę z nimi prawie 2 lata,na bilecie wyraźnie jest napisane ,ze obowiązujezakaz spozywania alkoholu podczas podrózy-przed swietami wracałam z banda pijanych facetów,stawanie co chwila na pipi,rzyganie,awantury-kierowca ,młody chłopak ani słowem sie chyba ze strachu nie odzywał-oczywiscie ,że zgłosiłam natychmiast po powrocie,o walizce tez zawsze przypominam,zniżki nie daja wiecej niz te 2 dychy.Rozmawiałam zresztą ostatnio z szefem tej firmy nt. znacznego obniżenia standardu podrózy....zobaczymy.Firm jest duzo,zawsze tez pozostaje autokar,choc to mniej wygodne ,bo po mnie w D nie ma kto wyjechac,a z centrum mam daleko na miejsce.