romanaTali, jak Ci w tej pracy? Wykorzystują Cię i dają najgorsze dyżury? Pożal się trochę na złych Niemców, coooo? Bo ja spotykam głownie dobrych i zaczynam się z tym czuć głupio, nie mam o czym gadać w busach z opiekunkami!
Mycha, Hogata ze swoją urodą i temperamentem powinna brylować na parkietach, a nie spędzać dzionków i nocek z obłożnie chorą babcią. Nie tracę nadziei, że któregoś dnia pieprznie to wszystko i znajdzie równie dobrze płatną pracę, lecz z ciekawszym tłem. Hogatka, dziękuję za miłe słowa w poście wcześniej! Mi też Was brakowało, najciekawsze muzea Was nie zastąpią!!!!
Noż kurde Romana Ci Niemcy niedobrzy nie chcą mnie wykorzysytwać!!!
Jestem równo z innymi trakotowana i do tego zadowolona z pracy!!!
No dobra pożalić się mogę na jednego Pacjenta... jest okropnie wymagający i właśnie jutro jadę wieczorem do niego... wczoraj Szefowa mówiła, że Polka, która tam jest od ok 3 tygodni już nie daje rady i się popłakała przy niej... Dziadek ze wszystkiego jest niezadowolony i za nic nie dziękuje, mimo ciągłych jej starań... ona tam nie pasuje, bo jest za dobra, a on to wykorzystuje... wiem po sobie, choć ja się powoli uczę postępowania z nim, ale i tak jestem chora jak tam jadę... jutro z nią pogadam, aby zadzwoniła do agencji, bo jest na pierwszym wyjeździe przez agencje. Do tego Pacjenta pasuje stanowcza i zdecydowana osoba!
No dobra to chyba tyle mogę na niedobrych Niemców ponarzekać... może wystarczy?? ;D
No dobra spadam, bo dywan już wyje z nieciepliwości!