Na wyjeździe #4

10 grudnia 2013 10:35
romana

Tali, jak Ci w tej pracy? Wykorzystują Cię i dają najgorsze dyżury? Pożal się trochę na złych Niemców, coooo? Bo ja spotykam głownie dobrych i zaczynam się z tym czuć głupio, nie mam o czym gadać w busach z opiekunkami!

Mycha, Hogata ze swoją urodą i temperamentem powinna brylować na parkietach, a nie spędzać dzionków i nocek z obłożnie chorą babcią. Nie tracę nadziei, że któregoś dnia pieprznie to wszystko i znajdzie równie dobrze płatną pracę, lecz z ciekawszym tłem. Hogatka, dziękuję za miłe słowa w poście wcześniej! Mi też Was brakowało, najciekawsze muzea Was nie zastąpią!!!!

No bardzo dziekuje ,ze we mnie wierzysz,ale z ta uroda,to przesadzilas:)Jesli chodzi o temperament,to masz racje:)No jestem taka troche inna:):):)
10 grudnia 2013 10:39
romana

Tali, jak Ci w tej pracy? Wykorzystują Cię i dają najgorsze dyżury? Pożal się trochę na złych Niemców, coooo? Bo ja spotykam głownie dobrych i zaczynam się z tym czuć głupio, nie mam o czym gadać w busach z opiekunkami!

Mycha, Hogata ze swoją urodą i temperamentem powinna brylować na parkietach, a nie spędzać dzionków i nocek z obłożnie chorą babcią. Nie tracę nadziei, że któregoś dnia pieprznie to wszystko i znajdzie równie dobrze płatną pracę, lecz z ciekawszym tłem. Hogatka, dziękuję za miłe słowa w poście wcześniej! Mi też Was brakowało, najciekawsze muzea Was nie zastąpią!!!!

Noż kurde Romana Ci Niemcy niedobrzy nie chcą mnie wykorzysytwać!!! 
Jestem równo z innymi trakotowana i do tego zadowolona z pracy!!! 

No dobra pożalić się mogę na jednego Pacjenta... jest okropnie wymagający i właśnie jutro jadę wieczorem do niego... wczoraj Szefowa mówiła, że Polka, która tam jest od ok 3 tygodni już nie daje rady i się popłakała przy niej... Dziadek ze wszystkiego jest niezadowolony i za nic nie dziękuje, mimo ciągłych jej starań... ona tam nie pasuje, bo jest za dobra, a on to wykorzystuje... wiem po sobie, choć ja się powoli uczę postępowania z nim, ale i tak jestem chora jak tam jadę... jutro z nią pogadam, aby zadzwoniła do agencji, bo jest na pierwszym wyjeździe przez agencje. Do tego Pacjenta pasuje stanowcza i zdecydowana osoba!

No dobra to chyba tyle mogę na niedobrych Niemców ponarzekać... może wystarczy?? ;D

No dobra spadam, bo dywan już wyje z nieciepliwości!
10 grudnia 2013 11:21
Tali plusika dostajesz za - "ci Niemcy niedobrzy, nie chcą mnie wykorzystywać". Cudne!

Właśnie ślubny napisał mi, że jeden z najwybitniejszych uczniów Gandhiego - Vinoba zagłodził się na śmierć, podobnie jak mój dziadek planuje i że jest to najbardziej szlachetny rodzaj śmierci dla bramina. Kurczę, ależ ten świat jest dziwny!
10 grudnia 2013 11:22 / 1 osobie podoba się ten post
Jest!!!! No oczom nie wierzę .jest!!!!! Oj,oj oj:) Dzień dobry wszystkim:), No niemozliwe, jest!!! tyle czekałem!!!...
10 grudnia 2013 11:24
robert72

Jest!!!! No oczom nie wierzę .jest!!!!! Oj,oj oj:) Dzień dobry wszystkim:), No niemozliwe, jest!!! tyle czekałem!!!...

Ale coooo???
10 grudnia 2013 11:27 / 1 osobie podoba się ten post
robert72

Tez sie ciesze ze jest ha ha choc nie wiem co ?Jednak jak jest to lepiej niz jak nie ma.I jak juz jest i Ty jestes i sie cieszysz ze jest to ja tez sie chetnie uciesze jak mi dasz odpowiedz odnosnie spotkania w styczniu w Karpaczu
10 grudnia 2013 11:28 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

Tez sie ciesze ze jest ha ha choc nie wiem co ?Jednak jak jest to lepiej niz jak nie ma.I jak juz jest i Ty jestes i sie cieszysz ze jest to ja tez sie chetnie uciesze jak mi dasz odpowiedz odnosnie spotkania w styczniu w Karpaczu

No Romana:)Ty nie wiesz,bo to jest wirtualna ukochana Roberta:)
10 grudnia 2013 11:28
robert72

Witaj:)
Wiedzialam ,ze sie ucieszysz:)
10 grudnia 2013 11:32
Hogatko, buziole:) ale dzień jest piekny:) No jeszcze nie moge uwierzyć, ech... Orim, kiedy to spotkanie ma być?
10 grudnia 2013 11:35
robert72

Hogatko, buziole:) ale dzień jest piekny:) No jeszcze nie moge uwierzyć, ech... Orim, kiedy to spotkanie ma być?

18.01.2014 (sobota) Czytaj Dolny Ślask Potrzebuje konkretne TAK lub NIE Musze zarezerwowac SPA,knajpe,i ewentualnie nocleg wiec musze wiedziec ile osob bedzie i ile zostaje na noc
10 grudnia 2013 11:35 / 2 osobom podoba się ten post
romana

Tali plusika dostajesz za - "ci Niemcy niedobrzy, nie chcą mnie wykorzystywać". Cudne!

Właśnie ślubny napisał mi, że jeden z najwybitniejszych uczniów Gandhiego - Vinoba zagłodził się na śmierć, podobnie jak mój dziadek planuje i że jest to najbardziej szlachetny rodzaj śmierci dla bramina. Kurczę, ależ ten świat jest dziwny!

Romana ,nie uciekaj nigdzie na tak długo ,bo jak Ciebie nie ma to Robert nawet jednego słówka nie naskrobie,tylko siedzi i czyta ,czekając aż sie pojawisz:):):)Nie rób chłopakowi tego więcej:):):)
10 grudnia 2013 11:44 / 1 osobie podoba się ten post
O piękna Białogłowo, gdzieś była? przemierzałem góry ,doliny,szukałem i szukałem, błądziłem po schwardzwaldzkim lesie az zawędrowałem w okolice gdzie onegdaj niejaki mike oldfield siedząc w lesnej chacie z widokiem na santis i Bodensee swa muzykę komponował.Niedalej jak w piatek siedząc nad brzegiem jeziora podpłyneła złota rybka i zapytała co moze dla mnie zrobic.o ja nieszczęśliwy odpowiedziałem, wywnętrzniłem się troszkę i zniknęła w toni jeziora.Ale jest!!!! pojawiła się!!!

Orim, rezerwuj dla mnie tez, jak coś tel masz w profilu.
10 grudnia 2013 12:02 / 1 osobie podoba się ten post
Orim, będę w Karpaczu na stówę, muszę wreszcie naszego kochanego Pana Naczelnika w realu zobaczyć. Nawet zaliczkę zapłace, tylko daj nr konta, dane moje w profilu.

Kasia, Robert po prostu lubi być w centrum uwagi, wtedy się pokazuje.
Robercie, jak Twoja bitwa z rakiem-nieborakiem?
10 grudnia 2013 12:10 / 1 osobie podoba się ten post
Romanko, wygrana po raz drugi, wycieli juz na amen:) poszedł sobie hen daleko:)
10 grudnia 2013 12:11 / 1 osobie podoba się ten post
romana

Orim, będę w Karpaczu na stówę, muszę wreszcie naszego kochanego Pana Naczelnika w realu zobaczyć. Nawet zaliczkę zapłace, tylko daj nr konta, dane moje w profilu.

Kasia, Robert po prostu lubi być w centrum uwagi, wtedy się pokazuje.
Robercie, jak Twoja bitwa z rakiem-nieborakiem?

Wydaje mi się ,że sie mylisz Romanko droga-Robert to skromny chłopak,ostatnia osoba ,która lubi być w centrum uwagi.........lubi byc zauważony,a to coś innego:):):):)
Zgadzasz się z tym Robert?:)