Na wyjeździe #4

31 grudnia 2013 16:04
witam i pytam : chce wysłać smsa z polskiej komórki na niemiecką jakie cyferki 0049 ?
Jakie wieksze miasta sa w Bayernie oprócz Monachium?
31 grudnia 2013 16:21
odp 2 : Augsburg , Ratyzbona , Norymberga
odp 1. jak najbardziej 0049 ale pamiętaj , że numery niemieckich komórek mają postać 01...... - jak wysyłasz sms-a z polskiej komórki na niemiecką to wpisujesz 0049 1.... - nie dajesz tego zera z numeru niemieckiej komórki
31 grudnia 2013 16:22
nutka43

witam i pytam : chce wysłać smsa z polskiej komórki na niemiecką jakie cyferki 0049 ?

Norymberga,Passau,Ingolstadt,Regensburg,Fussen,Augsburg,te ja znam,inne też są,ale mniejsze
31 grudnia 2013 16:27
ania37

Norymberga,Passau,Ingolstadt,Regensburg,Fussen,Augsburg,te ja znam,inne też są,ale mniejsze

Dzięki dziewczyny ;-)
Najlepsze życzenia w Nowym Roku ;)
31 grudnia 2013 17:07
nutka43

To co ci dziewczyny wypisaly a do ciekawostek nalezy Regensburg miasto zalozone w 179 r przez III Legion rzymski
31 grudnia 2013 18:52 / 4 osobom podoba się ten post
Życzę Wam:365 szczęśliwych dni ,52 cudownych weekendów,12 wspaniałych miesięcy,4 kolorowych pór roku,spełnienia marzeńw Nowym Roku!
01 stycznia 2014 12:01
Ide na spacerek, Jest piękna pogoda, babcia spi. Trzeba siętroche rozruszać
01 stycznia 2014 12:11
wisienka

Ide na spacerek, Jest piękna pogoda, babcia spi. Trzeba siętroche rozruszać

Wisienka poczekaj na mnie ja też idę na spacerek,taka ładna pogoda,trzeba korzystać.
01 stycznia 2014 12:28 / 3 osobom podoba się ten post
Nie chcę cytowac postow żeby nie sugerować,że z tym konkretnym sie nie zgadzam ale chcę wyrazic swoja opienie.Chce poprostu ustosunkować sie do wpisow dotyczacych rzekomego sypiania opiekunki z pdp.Dlaczego piętnujecie ją (zakladam ze to fakt).Jaka jest roznica gdy mloda wykształcona dziewczyna zatrudniona np.jako sekretarka sypia z szefem rozbija rodzinę-czy to jest inna forma uprawiania tego zawodu, czy tu obowiazuje inne nazewnictwo? A co powiecie o mlodych dziewczynach studentkach,ktore wynajmuja sponsorowane mieszkanie i odrabiaja czynsz w ten sam sposob,czy to jest dobry sposob na lżejsze życie?

Czy tylko "be" bo opiekunka tak postepuje?
01 stycznia 2014 12:58 / 1 osobie podoba się ten post
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roczku :) Oby Wam się spełniły wszystkie życzenia. Ja trafiłam w dziwne miejsce, dobrze że tylko na miesiąc :) Pracuję razem z niemieckimi opiekunkami ( dwie siostry z których jedna mądrzejsza od drugiej ), które są ze mną od 8- 15.30 a w weekendy tylko rano do pomocy przy myciu Podopiecznego i wyciągnięciu Podopiecznej z łóżka. Niby się nie narobię ale nie zaliczę tego miejsca do moich ulubionych.
01 stycznia 2014 12:59 / 1 osobie podoba się ten post
Poza tym , nikt nie siedzi w niczyjej glowie,nie wie jakie naprawdę pobudki kieruja dana osobą... a czy ;prostytucja w malzenstwie; jest cacy? ile kobiet zyje z mezem z ,tzw. musu; gdzie mialby isc, trzeba dzielic mieszkanie, majatek, zyja, uprawiaja seks [ czasami jak Pan Maz jest bardziej hojny ] z wieksza ochotą...nic nie jest czarne ani białe

01 stycznia 2014 13:08 / 1 osobie podoba się ten post
iza38bp

Poza tym , nikt nie siedzi w niczyjej glowie,nie wie jakie naprawdę pobudki kieruja dana osobą... a czy ;prostytucja w malzenstwie; jest cacy? ile kobiet zyje z mezem z ,tzw. musu; gdzie mialby isc, trzeba dzielic mieszkanie, majatek, zyja, uprawiaja seks [ czasami jak Pan Maz jest bardziej hojny ] z wieksza ochotą...nic nie jest czarne ani białe

to prawda tak jest w zyciu.zycie nie jest ani czarne ani biale po prostu jest...poza tym nie mozna robic rachunku sumienia za kogos tylko za siebie...
01 stycznia 2014 13:30
judora

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roczku :) Oby Wam się spełniły wszystkie życzenia. Ja trafiłam w dziwne miejsce, dobrze że tylko na miesiąc :) Pracuję razem z niemieckimi opiekunkami ( dwie siostry z których jedna mądrzejsza od drugiej ), które są ze mną od 8- 15.30 a w weekendy tylko rano do pomocy przy myciu Podopiecznego i wyciągnięciu Podopiecznej z łóżka. Niby się nie narobię ale nie zaliczę tego miejsca do moich ulubionych.

oj nie chcialabym z niemieckimi opiekunkami pracowac niektore potrafia byc niemile...dziwne to miejsce masz...
01 stycznia 2014 13:40
judora

Judora, Ty to masz szczęście ;-////  W Nowym Roku życzę Ci kogoś super miłego ......  no takiego jak sobie wydumałaś ;-)))
01 stycznia 2014 13:42 / 1 osobie podoba się ten post
mleczko47

Nie chcę cytowac postow żeby nie sugerować,że z tym konkretnym sie nie zgadzam ale chcę wyrazic swoja opienie.Chce poprostu ustosunkować sie do wpisow dotyczacych rzekomego sypiania opiekunki z pdp.Dlaczego piętnujecie ją (zakladam ze to fakt).Jaka jest roznica gdy mloda wykształcona dziewczyna zatrudniona np.jako sekretarka sypia z szefem rozbija rodzinę-czy to jest inna forma uprawiania tego zawodu, czy tu obowiazuje inne nazewnictwo? A co powiecie o mlodych dziewczynach studentkach,ktore wynajmuja sponsorowane mieszkanie i odrabiaja czynsz w ten sam sposob,czy to jest dobry sposob na lżejsze życie?

Czy tylko "be" bo opiekunka tak postepuje?

Właśnie "rzekomego" sypiania!!!!