witam i pytam : chce wysłać smsa z polskiej komórki na niemiecką jakie cyferki 0049 ?
Jakie wieksze miasta sa w Bayernie oprócz Monachium?
witam i pytam : chce wysłać smsa z polskiej komórki na niemiecką jakie cyferki 0049 ?
Norymberga,Passau,Ingolstadt,Regensburg,Fussen,Augsburg,te ja znam,inne też są,ale mniejsze
Ide na spacerek, Jest piękna pogoda, babcia spi. Trzeba siętroche rozruszać
Poza tym , nikt nie siedzi w niczyjej glowie,nie wie jakie naprawdę pobudki kieruja dana osobą... a czy ;prostytucja w malzenstwie; jest cacy? ile kobiet zyje z mezem z ,tzw. musu; gdzie mialby isc, trzeba dzielic mieszkanie, majatek, zyja, uprawiaja seks [ czasami jak Pan Maz jest bardziej hojny ] z wieksza ochotą...nic nie jest czarne ani białe
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roczku :) Oby Wam się spełniły wszystkie życzenia. Ja trafiłam w dziwne miejsce, dobrze że tylko na miesiąc :) Pracuję razem z niemieckimi opiekunkami ( dwie siostry z których jedna mądrzejsza od drugiej ), które są ze mną od 8- 15.30 a w weekendy tylko rano do pomocy przy myciu Podopiecznego i wyciągnięciu Podopiecznej z łóżka. Niby się nie narobię ale nie zaliczę tego miejsca do moich ulubionych.
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roczku :) Oby Wam się spełniły wszystkie życzenia. Ja trafiłam w dziwne miejsce, dobrze że tylko na miesiąc :) Pracuję razem z niemieckimi opiekunkami ( dwie siostry z których jedna mądrzejsza od drugiej ), które są ze mną od 8- 15.30 a w weekendy tylko rano do pomocy przy myciu Podopiecznego i wyciągnięciu Podopiecznej z łóżka. Niby się nie narobię ale nie zaliczę tego miejsca do moich ulubionych.
Nie chcę cytowac postow żeby nie sugerować,że z tym konkretnym sie nie zgadzam ale chcę wyrazic swoja opienie.Chce poprostu ustosunkować sie do wpisow dotyczacych rzekomego sypiania opiekunki z pdp.Dlaczego piętnujecie ją (zakladam ze to fakt).Jaka jest roznica gdy mloda wykształcona dziewczyna zatrudniona np.jako sekretarka sypia z szefem rozbija rodzinę-czy to jest inna forma uprawiania tego zawodu, czy tu obowiazuje inne nazewnictwo? A co powiecie o mlodych dziewczynach studentkach,ktore wynajmuja sponsorowane mieszkanie i odrabiaja czynsz w ten sam sposob,czy to jest dobry sposob na lżejsze życie?
Czy tylko "be" bo opiekunka tak postepuje?