Na wyjeździe #4

11 stycznia 2014 22:07
KAWUSIA315

Kruszynka i co dostałaś cosik,ja teraz oglądam WEEB TV ale tylko chwilkę można oglądać bo się zawiesza po jakimś czasie i trzeba abonament kupić.Nie opłaca mi się to bo za 4 dni jadę do domku i teraz by się cosik przydało pooglądać;

na weeb.tv mozna wykupic także konto premium na 3 dni - kosztuje 3,99 - płacisz z konta szybkim przelewem i masz za chwilke kod i ogladasz ile masz ochote i a co masz ochote
11 stycznia 2014 22:08
Dobrze że moja babcia nawet grzeczna nie dość że nie widzi to jeszcze nie rozmowna jest do ludzi i mam święty spokój.Jestem z nią sama,nikt mi się nie wtrąca,gotuję co chcę,kupuję to na co mam ochotę.Ale to co dobre szybko się kończy,trzeba wrócić do szarej rzeczywistości,do mężulka i dzieci które tak tęsknią(tak myślę)hi,hiiii...
11 stycznia 2014 22:08
Usunięty

na weeb.tv mozna wykupic także konto premium na 3 dni - kosztuje 3,99 - płacisz z konta szybkim przelewem i masz za chwilke kod i ogladasz ile masz ochote i a co masz ochote

placąc w euro - 3 dni kosztuje 0,99 Eu
11 stycznia 2014 22:11
Impala

Kawusia,Kruszynka-na Ipla.pl jest dużo do oglądania,seriale różne sa.Nie wiem ,czy to w Niemczech funkcjonuje,bo nie korzystałam.

Impalko ja mam Iplę tylko zależy mi aby oglądnąć TVN itd.nasze polskie stacje tv on- line na żywo bez limitów.
11 stycznia 2014 22:12 / 1 osobie podoba się ten post
http://www.radio81.pl/telewizja/polska/index.php?id=polsat tu sprobujcie to akurat polsat tylko trzeba uwazac bo nieraz wirusy maja
11 stycznia 2014 22:13
Zakręcona Mamuela

A mojej to sie dzis pozmieniało całkiem nie zdazyłam sie wykapac z corka pogadała tylko no doslownie godzinka mineła jak ja do łozka połtomnom połozyłam raz wstala gdzie jej klucze,po 10 minutach no i pozniej no godzinka nie minela a ona sie chce ubierac bo jest rano juz i to wchodzi do gory po schodach oczka małe a łazi no jak ona nie bedzie spac to jutro ciurcia niech sobie z nia posiedzi ja sie musze wyspac  co to sie jej poprzestawiło nie wiem noz tozto szok jak to Kargul mawiał hehe:)))

Mamuelka,ja Ci wspolczuje.Ja dzis tez mialam akcje ni to smiac sie ni to plakac.Melduje synowi ,ktory mieszka na gorze,ze Babciunia jest coraz slabsza,ze sie obawiam,ze to moje ostatnie miesiace chyba.A on mi na to :taka kolej rzeczy -zyjemy i umieramy.O matko,niby kocha co dzien przed spaniem przychodzi dac buzi Babci na dobranoc,no ,ale mnie tu w D. nic nie zdziwi...Chlodna kalkulacja i nic wiecej.
11 stycznia 2014 22:13
KAWUSIA315

Dobrze że moja babcia nawet grzeczna nie dość że nie widzi to jeszcze nie rozmowna jest do ludzi i mam święty spokój.Jestem z nią sama,nikt mi się nie wtrąca,gotuję co chcę,kupuję to na co mam ochotę.Ale to co dobre szybko się kończy,trzeba wrócić do szarej rzeczywistości,do mężulka i dzieci które tak tęsknią(tak myślę)hi,hiiii...

U mnie tez kochan jestem sama corka mieszka kawałeczek ale nie przychodzi a jak przyjdzie to wieczorem na chwile gotuje i kupuje co ja chce no ale te spanie  a raczej nie spanie a dzs to juz mistrzstwo swiata hehehehe:)))))))))))))))
11 stycznia 2014 22:18
Zakręcona Mamuela

U mnie tez kochan jestem sama corka mieszka kawałeczek ale nie przychodzi a jak przyjdzie to wieczorem na chwile gotuje i kupuje co ja chce no ale te spanie  a raczej nie spanie a dzs to juz mistrzstwo swiata hehehehe:)))))))))))))))

To aż tak żle z tym spaniem?Musisz w nocy wstawać do babci czy dziadka masz?
11 stycznia 2014 22:18 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Mamuelka,ja Ci wspolczuje.Ja dzis tez mialam akcje ni to smiac sie ni to plakac.Melduje synowi ,ktory mieszka na gorze,ze Babciunia jest coraz slabsza,ze sie obawiam,ze to moje ostatnie miesiace chyba.A on mi na to :taka kolej rzeczy -zyjemy i umieramy.O matko,niby kocha co dzien przed spaniem przychodzi dac buzi Babci na dobranoc,no ,ale mnie tu w D. nic nie zdziwi...Chlodna kalkulacja i nic wiecej.

No fakt my sie nimi bardziej przejmujemy niz rodzinka ale my mamy serce na swoim miejscu hehe nie wiem moze to dobrze a moze nie bo te troski zmartwienia nas wykanczaja a oni bez stresowo i zobacz jua zyja jak ładnie sie starzeja a my mamy kase z tego  nic nie poradzim ze oni tacy:))))
11 stycznia 2014 22:20
magdalena_k

http://www.radio81.pl/telewizja/polska/index.php?id=polsat tu sprobujcie to akurat polsat tylko trzeba uwazac bo nieraz wirusy maja

Oj mają ,mają już mi się jakiś głupek odezwał że jest wirus.Spiklam z tąd,hii,hii...
11 stycznia 2014 22:21
KAWUSIA315

To aż tak żle z tym spaniem?Musisz w nocy wstawać do babci czy dziadka masz?

Ja mam babcie  ja ja słysze jak chodzi i wtedy nie spie dwa razy tez zejde zeby pokrzyczec ale to nic nie da  a dzis mistrzostwo ale moze usnie i bedzie spac :)))
11 stycznia 2014 22:22
Zakręcona Mamuela

No fakt my sie nimi bardziej przejmujemy niz rodzinka ale my mamy serce na swoim miejscu hehe nie wiem moze to dobrze a moze nie bo te troski zmartwienia nas wykanczaja a oni bez stresowo i zobacz jua zyja jak ładnie sie starzeja a my mamy kase z tego  nic nie poradzim ze oni tacy:))))

Oni wiodą spokojne życie nie tak jak u nas ciągle nerwy,bieg,aby do przodu ...
11 stycznia 2014 22:23
KAWUSIA315

Oj mają ,mają już mi się jakiś głupek odezwał że jest wirus.Spiklam z tąd,hii,hii...

polsat bez wirusow tylko na 1 Goodsat czy jak sie tam nazywa...............
11 stycznia 2014 22:24 / 1 osobie podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

Ja mam babcie  ja ja słysze jak chodzi i wtedy nie spie dwa razy tez zejde zeby pokrzyczec ale to nic nie da  a dzis mistrzostwo ale moze usnie i bedzie spac :)))

Trzymam kciuki kochana,zobaczysz i Ty się wyśpisz,i ona chyba?też
11 stycznia 2014 22:25 / 1 osobie podoba się ten post
jejku nie wiem gdzie bylam.......
ja mam na weeb wykupione ale cos polsatu nie nadaja ostatnio
gdybym wiedziala ...............bym Ci udostepnila
ja znalazlam przez przypadek........................