Wyłowione z sieci 1

15 czerwca 2014 18:53 / 2 osobom podoba się ten post
nomka

Tez uwielbiam labradory ale... naprawdę sądzicie, że ten psiak w stosunku do normalnych dzieci zachowuje się inaczej? Tu chyba choroba dziecka nie ma wpływu na zachowanie psiaka.

Tak,zachowuje sie inaczej- skacze ,biega.W przypadku takich dzieci instynktownie czuje ze nie wolno mu sie tak zachowywac bo dziecko by sie wystraszyło.Psy to naprawde madre zwierzęta.
18 czerwca 2014 09:30 / 1 osobie podoba się ten post
18 czerwca 2014 09:36 / 1 osobie podoba się ten post
Szkoda,że nie podali nazwy tej/tych agencji.
18 czerwca 2014 09:51 / 2 osobom podoba się ten post
greenandy

Tak,zachowuje sie inaczej- skacze ,biega.W przypadku takich dzieci instynktownie czuje ze nie wolno mu sie tak zachowywac bo dziecko by sie wystraszyło.Psy to naprawde madre zwierzęta.

Nie tylko labrador reaguje inaczej.Nasz Yogi,wilkowaty,rasy jak ja to mówię"osiecki stróżujący":):)ma radosny zwyczaj witania sie skacząc na delikwenta ,ale nigdy ni skoczył na żadne dziecko i na teścia inwalidę, z jedna nogą.Coś w tym jest ,że psy chyba czuja takie słabsze osoby i inaczej wobec nich sie zachowują .Labradory mają te cechy dużo bardziej wyeksponowane ,podobnie jak setery,rasa troche zapomniana,też łagodne jak baranki,bez cienia agresji.
18 czerwca 2014 10:45 / 2 osobom podoba się ten post
emi

http://metromsn.gazeta.pl/Portfel/1,135228,16174462,Polskie_opiekunki_buntuja_sie_w_Szwajcarii__Walcza.html

emi,nie spij juz sowa zamiescila lika z ta wiadomoscia;-
18 czerwca 2014 10:46 / 3 osobom podoba się ten post
Monika Trzebowska,kobieta która rekrutuje kobiety do opieki ztrudniona jest w tej agencji.Dalibor Stojkov-własciciel agencji.W maju ,osobiscie byłem swiadkiem rekrutacji jednej opiekunki ,któa chciała wyjechac do szwajcarii bespośrdenio przez firmę w szwajcarii. Pewnie i ona trafiłaby do tego obozu pracy gdyby nie przypadek.otóż po pierwszym kontakcie z pania Trzebowską, trzeba poczekac na kontakt poprzez skype z włascicielem,który prowadzi rozmowe ,zadaje pytania i td.Na szczescie owy pan był na urlopie i dziewczyna nie podpisala z Primula zadnej umowy poniewaz w miedzyczasie skontaktowała sie z ambasada ,popytała o ta firmę a to czego sie dowiedziała pozwoliło jej na odpuszczenie pracy w Primula .Po czasie znalazła prace w innej agencji.
Tak więc zanim sie zdecydujemy na prace besposrednio w firmie ,warto zadzwonic do konsulatu,ambasady, zasiegna info na temat danej firmy, poszukac w internecie opini aby uniknac niespodzianek
18 czerwca 2014 11:01 / 3 osobom podoba się ten post
reanata

emi,nie spij juz sowa zamiescila lika z ta wiadomoscia;-

Masz rację, dopiero się budzę. Przeleciałam tą stronę linka nie widziałam, więc wkleiłam. Sowa jak zwykle na bieżąco. Tak to jest jak sie ma wtyki wszędzie :DDDDD
18 czerwca 2014 11:09 / 1 osobie podoba się ten post
Daria01

Czyli mit upadł..

Dla Ciebie moze upadł,bo dla mnie nie jest to mit.
19 czerwca 2014 12:43 / 4 osobom podoba się ten post
Oj, bo pierdutne, czego to my Polacy nie wymyslimy, ha ha ha a   http://wiadomosci.onet.pl/kraj/internauci-drwia-z-donalda-tuska-i-przeszukania-we-wprost/sszp8
23 czerwca 2014 14:54
Małgorzata Braunek nie żyje, zmarła w wieku 67 lat.Była piękną aktorką. szkoda(;
23 czerwca 2014 15:19 / 2 osobom podoba się ten post
michasia

Małgorzata Braunek nie żyje, zmarła w wieku 67 lat.Była piękną aktorką. szkoda(;

Wspaniała Aktorka. sledzilam jej czas choroby :(((((((((((((((((((9
23 czerwca 2014 20:35 / 1 osobie podoba się ten post
bieta

Wspaniała Aktorka. sledzilam jej czas choroby :(((((((((((((((((((9

(::(((((((((((((((((( Za wcześnie.
26 czerwca 2014 08:10