ciekawe ,że nic nie ma na temat ukraińskiego autokaru .Nie widac jego na żadnym zdjęciu czy wideo. Co się z nim stało? czyzby ot tak sobie odjechał?
ciekawe ,że nic nie ma na temat ukraińskiego autokaru .Nie widac jego na żadnym zdjęciu czy wideo. Co się z nim stało? czyzby ot tak sobie odjechał?
z Kwidzyna ewentualnie mogę dojechać do Gdańska czy Grudziądza
Ukraiński autokar nie był sprawcą wypadku, więc nie było powodu, zeby go zatrzymywać.
Po pierwszych informacjach miał polski autokar wjechac na ukraiński -myslałam ,że to ukraiński zjechał na przeciwległy pas . Takie były informacje z rana.
Nie nasz polski dobił do ukraińskiego. Z opisu wynika że mu w dupe strzelił i wpadł w poślzg po czym zjechał na przeciwległy pas rozwalając barierki i zmiótł małego busa, którym ludzie wracali do Polski.
KWIDZYN - REGENSBURG data, godz Przewoźnik cena dla 1 os. ? 2014-07-24 (Cz), 15:25 SINDBAD 209.00 PLN rozkład ? 2014-07-24 (Cz), 15:25 INTERBUS-SINDBAD 209.00 PLN ! rozkład ? 2014-07-24 (Cz), 15:25 NORD 209.00 PLN rozkład ? 2014-07-27 (Nd), 15:25 SINDBAD 209.00 PLN rozkład ? 2014-07-27 (Nd), 15:25 NORD 209.00 PLN rozkład Date wstawilem przykladowo
Tu masz link
http://www.autokary24.pl/trasy/kwidzyn/regensburg/wyniki/?osoby:1,data-wyjazdu:21-07-2014
Autokar po przegladach, kontrolach, to co moglo byc przyczyna? Kierowca zasnął za kierownicą, na 100 !!! Ja jechalam Sindbadem, zawsze starsi panowie byli jako kierowcy. Rencisci, wyeksploatowani po latach pracy.