E-book - tytuly, wymiana, informacje

07 czerwca 2016 22:52 / 1 osobie podoba się ten post
agapl

A czy ja tez moglabym popatrzec co masz na Chomiku?Czy tam tez jestes jako fioletowa.mysz?Znalazlam takiego ale ni znam hasla :placz3: Moglabys mi wyslac na maila? 

Moglabys,nie ma problemu., Nie,tam mam konto fioletowa mysz ale tylko do prywatnych moich zapiskow;) A to z ebookami to jest cakkiem inne ;)
07 czerwca 2016 22:52 / 1 osobie podoba się ten post
leni

Myszko, z chomikami nie bede sie zadawac:-) ale jak bedziesz kiedys sie nudzic, to przeslij mi cos kiedys na moja poczte. Wszystko jedno co, byle bylo lekkie jak piorko i nie trzeba zbyt wiele przemyslen przy czytaniu..) dziekuje ci Myszadlo:aniolki:

Pojutrze,jutro mnie sie nie bedzie chcialo...troche bedzie u mnie zamieszania,dlatego ;)
07 czerwca 2016 23:26 / 1 osobie podoba się ten post
fioletowa.mysz

Moglabys,nie ma problemu., Nie,tam mam konto fioletowa mysz ale tylko do prywatnych moich zapiskow;) A to z ebookami to jest cakkiem inne ;)

Dziekuje  
27 czerwca 2016 20:50
Ostatnio mam faze na książki dot, II wojny i obozów... Mam kilka książek jeśli ktoś chce podaje tyt.
Hanna Krall - Dzieje getta jako historia umierania
Ernst Wiechert - Kandydat na śmierć, Las umarłych
Leszczyńska Zofia - Kronika obozu na Majdanku
Jerzy Kwiatkowski - 485 dni na Majdanku
Szmaglewska Seweryna - Dymy nad Birkenau
Czesława Fater- Aniołowie bez skrzydeł
Stanisław Grzesiuk - Na marginesie życia

29 czerwca 2016 08:55 / 1 osobie podoba się ten post
fioletowa.mysz

Pojutrze,jutro mnie sie nie bedzie chcialo...troche bedzie u mnie zamieszania,dlatego ;)

Witaj myszkofioletowa:) ksiazki ktore wymienialas ostatnio juz mam, syn zakupil w MOBI, wiec nie musisz mi nic wysylac,za dobre checi... serdecznosci przesylam:)))
29 czerwca 2016 09:12 / 1 osobie podoba się ten post
kika1

Witaj myszkofioletowa:) ksiazki ktore wymienialas ostatnio juz mam, syn zakupil w MOBI, wiec nie musisz mi nic wysylac,za dobre checi... serdecznosci przesylam:)))

Nie ma za co;))) Rozumiem,ze chodzi o ksiazki z watku o literaturze? Bo sie z deko zamotalam 
29 czerwca 2016 09:17 / 1 osobie podoba się ten post
fioletowa.mysz

Nie ma za co;))) Rozumiem,ze chodzi o ksiazki z watku o literaturze? Bo sie z deko zamotalam :-)

Pewnie tak... chodzilo m.in. o H.Cygler.
W glowie mam dzisiaj burze z blyskawicami, wzielam cos przeciw... moze pomoze. Cmokasy:)))
22 lipca 2016 09:48
No i stalo sie tak jak myslalam . Fioletowa.mysz zasypala nas ebookami i nastala cisza na stronie ;-) Ciekawe czy ktos tu zaglada ... szukam nowej ksiazki : "Beduinki na Instagramie. Moje życie w Emiratach." Aleksandra Chrobak . Moze ktoras z was ma?
05 sierpnia 2016 17:36
Podbijam temat. Dowiedziałam się, że "odziedziczę" czytnik e boków. I tu pojawia się problem. Ja pozyskałam trochę książek w formacie PDF, a tu trzeba MOBI albo EPUB i co ja mam biedna zrobić? Czytnik idzie pocztą, ale pusty. Mówią, ze od nadmiaru głowa nie boli, a mnie właśnie rozbolała.
05 sierpnia 2016 21:20
aniao

Podbijam temat. Dowiedziałam się, że "odziedziczę" czytnik e boków. I tu pojawia się problem. Ja pozyskałam trochę książek w formacie PDF, a tu trzeba MOBI albo EPUB i co ja mam biedna zrobić? Czytnik idzie pocztą, ale pusty. Mówią, ze od nadmiaru głowa nie boli, a mnie właśnie rozbolała.

Przekonwertuj w programie Calibre na Mobi i Epub. Sciągniesz ten program z netu za darmo.
12 sierpnia 2016 14:16 / 1 osobie podoba się ten post
Kto ma jakieś pomysły na fajne książki? Szukam czegoś do czytania :D
12 sierpnia 2016 14:29
MartynaM

Kto ma jakieś pomysły na fajne książki? Szukam czegoś do czytania :D

Ja nie doradze............kiedys czytalam..........ale tys mlodziutka stokrotko........tobie do ludzi trza.....teraz dziewczyny pewno na przerwie wroca pewno CI doradza,,wiem ze sie nudzisz,,,,,,,,,,ja tez,,,,,,,ale juz nie dlugo........
12 sierpnia 2016 14:39 / 1 osobie podoba się ten post
Babka

Ja nie doradze............kiedys czytalam..........ale tys mlodziutka stokrotko........tobie do ludzi trza.....teraz dziewczyny pewno na przerwie wroca pewno CI doradza,,wiem ze sie nudzisz,,,,,,,,,,ja tez,,,,,,,ale juz nie dlugo........:aniolki:

Taaaaaa nudno to na pewno, i fakt do ludzi mi trza wyjść :D Ale jak tego nie mam to jakoś trza se radzić. Byleby do końca miesiąca :D
12 sierpnia 2016 14:50
MartynaM

Taaaaaa nudno to na pewno, i fakt do ludzi mi trza wyjść :D Ale jak tego nie mam to jakoś trza se radzić. Byleby do końca miesiąca :D

JEST tu duzo mlodych dziewczyn,,moze Izanami..........sprobuj z nia nawiazac kontakt........ ale pisz co cie trapi kazda ci pomoze tu wieku nie liczy sie latami taka sama dola,,,,,,,,,spadam do przedszkola........,,
12 sierpnia 2016 14:53 / 3 osobom podoba się ten post
Babka

JEST tu duzo mlodych dziewczyn,,moze Izanami..........sprobuj z nia nawiazac kontakt........:aniolki: ale pisz co cie trapi kazda ci pomoze tu wieku nie liczy sie latami taka sama dola,,,,,,,,,spadam do przedszkola........:niebo pieklo:,,

Dzięki, na pewno będę pisać, bo bez was nie wytrzymam :)
To jest jakaś moja rozrywka w ciągu dnia by nie zwariować