A czy ja tez moglabym popatrzec co masz na Chomiku?Czy tam tez jestes jako fioletowa.mysz?Znalazlam takiego ale ni znam hasla :placz3: Moglabys mi wyslac na maila?
A czy ja tez moglabym popatrzec co masz na Chomiku?Czy tam tez jestes jako fioletowa.mysz?Znalazlam takiego ale ni znam hasla :placz3: Moglabys mi wyslac na maila?
Myszko, z chomikami nie bede sie zadawac:-) ale jak bedziesz kiedys sie nudzic, to przeslij mi cos kiedys na moja poczte. Wszystko jedno co, byle bylo lekkie jak piorko i nie trzeba zbyt wiele przemyslen przy czytaniu..) dziekuje ci Myszadlo:aniolki:
Moglabys,nie ma problemu., Nie,tam mam konto fioletowa mysz ale tylko do prywatnych moich zapiskow;) A to z ebookami to jest cakkiem inne ;)
Pojutrze,jutro mnie sie nie bedzie chcialo...troche bedzie u mnie zamieszania,dlatego ;)
Witaj myszkofioletowa:) ksiazki ktore wymienialas ostatnio juz mam, syn zakupil w MOBI, wiec nie musisz mi nic wysylac,za dobre checi... serdecznosci przesylam:)))
Nie ma za co;))) Rozumiem,ze chodzi o ksiazki z watku o literaturze? Bo sie z deko zamotalam :-)
Podbijam temat. Dowiedziałam się, że "odziedziczę" czytnik e boków. I tu pojawia się problem. Ja pozyskałam trochę książek w formacie PDF, a tu trzeba MOBI albo EPUB i co ja mam biedna zrobić? Czytnik idzie pocztą, ale pusty. Mówią, ze od nadmiaru głowa nie boli, a mnie właśnie rozbolała.
Kto ma jakieś pomysły na fajne książki? Szukam czegoś do czytania :D
Ja nie doradze............kiedys czytalam..........ale tys mlodziutka stokrotko........tobie do ludzi trza.....teraz dziewczyny pewno na przerwie wroca pewno CI doradza,,wiem ze sie nudzisz,,,,,,,,,,ja tez,,,,,,,ale juz nie dlugo........:aniolki:
Taaaaaa nudno to na pewno, i fakt do ludzi mi trza wyjść :D Ale jak tego nie mam to jakoś trza se radzić. Byleby do końca miesiąca :D
JEST tu duzo mlodych dziewczyn,,moze Izanami..........sprobuj z nia nawiazac kontakt........:aniolki: ale pisz co cie trapi kazda ci pomoze tu wieku nie liczy sie latami taka sama dola,,,,,,,,,spadam do przedszkola........:niebo pieklo:,,