Mieszkam tylko godzinkę jazdy od Warszawy,więc Berlin-Warszawa= 5 godzin+1 godzina do domku. Cudownie blisko :)
Mieszkam tylko godzinkę jazdy od Warszawy,więc Berlin-Warszawa= 5 godzin+1 godzina do domku. Cudownie blisko :)
Jeszcze jesteś zielona :).Dałaś sie wkońcu namówić fryzjerce,czy sama dokonałaś dzieła?
A pytanie do Wszystkich KOlezenek Opiekunek : O ktorej wstaja a o ktorej klada sie spac wasi PDP ? Znajoma jest byla na sztelli gdzie dziadki wstaja o 6.00 a ida spac o 17.00 (babcia) i o 18.00 (dziadek)
- odpowiedź- sniadanko 7.30 a łóżeczko 20.15
A teraz? Teraz chce wam pokazac jak wyglądam po pierwszym każdego miesiąca :) Nieźle sie musze nagimnastykowac żeby wszystko ogarnąc (finanse) ale...daje to efekty :) Wiesiula ja cie przepraszam za ten plagiat fotograficzny ale bardzo mi sie to zdjęcie spodobało na FB :)
Asik -ta żabka sie wcale nie gimnastykuje - ona tańczy z radości ,że tak efektywnie wszystko ogarnia:):):):)
Andrea :) Jeszcze troche i tez sobie taki obrazek wkleje :) Juz miałam przedsmak :) Przed Świętami. Mówilam że pierwszy raz robilam zakupy bez stresu czy wystarczy mi pieniedzy :)
Ta 17-18 jest w porządku, ale pobudka o szóstej rano?
Moja pdp idziespać ok 21-22, wstaje 7,30--9. Teraz już przysypia w fotelu, jak sie wyspi to idziemy spać:)
Sama...fryzjerka będzie wściekla ale co tam...nie wywalę drugi raz 65 euro. )
A teraz? Teraz chce wam pokazac jak wyglądam po pierwszym każdego miesiąca :) Nieźle sie musze nagimnastykowac żeby wszystko ogarnąc (finanse) ale...daje to efekty :) Wiesiula ja cie przepraszam za ten plagiat fotograficzny ale bardzo mi sie to zdjęcie spodobało na FB :)