A mnie wkurzają już w tv te ich karnawałowe biesiady. Kicz nie z tej ziemi i na kilku kanałach na raz to leci i dziadek od tygodnia niczego innego nie ogląda. No oby do środy!
A mnie wkurzają już w tv te ich karnawałowe biesiady. Kicz nie z tej ziemi i na kilku kanałach na raz to leci i dziadek od tygodnia niczego innego nie ogląda. No oby do środy!
Ale masz chociaż wybór: oglądać albo nie,a są osoby,które są mimowolnym uczestnikiem tych imprez,przyprawaijących o głuchotę:):)
Moja Oma też zachwycona. Właśnie oglądamy z udziałem dzieci. No za nic w świecie nie mogę pojąć, co w tym ładnego. Dzieci fajnie tańczą. Kropka. Ratuje mnie komp na kolanach.
kurde !!!! pierszwy raz nie ogarniam tej roboty,słabo rozumiem,jestem jakaś rozkojarzona gryyyyyyyyyy
fajne tu miejsce ale jakoś nie leży mi ta stella
Za to będziesz ten karnawał dłużej pamiętała ;-)))
Oj będę pamiętała na pewno,jak dostanę demencji to tylko o karnawale będę mówić ,tak utkiwł mi ten hałas w głowie.
Teraz jest tak cicho,że ze szczęscia chyba nie usnę hi,hi
Gosia,
lepiej już?
emi przepraszam nie odpowiedziałam psychicznie lepiej i wiesz co w niemczech najlepiej lubię poniedziałki.
No ja usiłuję przy tym czytać, ale że dziadek głuchy, to puszcza to sobie na cały regulator i trudno mi się skupić.
Czasami jakieś tam skecze są śmieszne, ale też dużo nie rozumiem, bo odnoszą się do sytuacji politycznej, do jakichś tam wydarzeń, które tylko Niemcy czają.
Oj będę pamiętała na pewno,jak dostanę demencji to tylko o karnawale będę mówić ,tak utkiwł mi ten hałas w głowie.
Teraz jest tak cicho,że ze szczęscia chyba nie usnę hi,hi
od 17 godz jest ze mna zmienniczka ;) jeszcze ta noc bedzie miała lekka bo ja przypilnuje Ziuta i przy okazji obejrze sobie galę oskarową ;) a od rana czekam tylko na busikaaaaaa ;))))
Och kochana Mamb szerokosci miłego urlopu w domku lub na wczasach !!!:))))