Na wyjeździe #5

02 marca 2014 19:40 / 3 osobom podoba się ten post
wichurra

A mnie wkurzają już w tv te ich karnawałowe biesiady. Kicz nie z tej ziemi i na kilku kanałach na raz to leci i dziadek od tygodnia niczego innego nie ogląda. No oby do środy!

Ale masz chociaż wybór: oglądać albo nie,a są osoby,które są mimowolnym uczestnikiem tych imprez,przyprawaijących o głuchotę:):)
02 marca 2014 19:44 / 3 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Ale masz chociaż wybór: oglądać albo nie,a są osoby,które są mimowolnym uczestnikiem tych imprez,przyprawaijących o głuchotę:):)

Za to będziesz ten karnawał dłużej pamiętała ;-)))
02 marca 2014 19:56 / 2 osobom podoba się ten post
wichurra

A mnie wkurzają już w tv te ich karnawałowe biesiady. Kicz nie z tej ziemi i na kilku kanałach na raz to leci i dziadek od tygodnia niczego innego nie ogląda. No oby do środy!

Moja Oma też zachwycona. Właśnie oglądamy z udziałem dzieci. No za nic w świecie nie mogę pojąć, co w tym ładnego. Dzieci fajnie tańczą. Kropka. Ratuje mnie komp na kolanach.
02 marca 2014 20:07 / 2 osobom podoba się ten post
Benita

Moja Oma też zachwycona. Właśnie oglądamy z udziałem dzieci. No za nic w świecie nie mogę pojąć, co w tym ładnego. Dzieci fajnie tańczą. Kropka. Ratuje mnie komp na kolanach.

No ja usiłuję przy tym czytać, ale że dziadek głuchy, to puszcza to sobie na cały regulator i trudno mi się skupić. 
Czasami jakieś tam skecze są śmieszne, ale też dużo nie rozumiem, bo odnoszą się do sytuacji politycznej, do jakichś tam wydarzeń, które tylko Niemcy czają. 
02 marca 2014 20:09
gosia35

kurde !!!! pierszwy raz nie ogarniam tej roboty,słabo rozumiem,jestem jakaś rozkojarzona gryyyyyyyyyy
fajne tu miejsce ale jakoś nie leży mi ta stella

Gosia,
lepiej już?
02 marca 2014 20:36 / 5 osobom podoba się ten post
Mycha

Za to będziesz ten karnawał dłużej pamiętała ;-)))

Oj będę pamiętała na pewno,jak dostanę demencji to tylko o karnawale będę mówić ,tak utkiwł mi ten hałas w głowie.
Teraz jest tak cicho,że ze szczęscia chyba nie usnę hi,hi
02 marca 2014 20:48 / 4 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Oj będę pamiętała na pewno,jak dostanę demencji to tylko o karnawale będę mówić ,tak utkiwł mi ten hałas w głowie.

No już nie przesadzaj !!  A zresztą zobaczysz, że w nocy sie będziesz budziła i nasłuchiwała trąb, puzonów i talerzy ;-))))))  a potem cudownie zadowolona padniesz z niedowierzaniem na podusię. Hahahahaha 
02 marca 2014 22:20 / 2 osobom podoba się ten post
od 17 godz jest ze mna zmienniczka ;) jeszcze ta noc bedzie miała lekka bo ja przypilnuje Ziuta i przy okazji obejrze sobie galę oskarową ;) a od rana czekam tylko na busikaaaaaa ;))))
02 marca 2014 22:26
emi

Gosia,
lepiej już?

emi przepraszam nie odpowiedziałam psychicznie lepiej i wiesz co w niemczech najlepiej lubię poniedziałki.
02 marca 2014 22:34 / 2 osobom podoba się ten post
gosia35

emi przepraszam nie odpowiedziałam psychicznie lepiej i wiesz co w niemczech najlepiej lubię poniedziałki.

Ja lubię czwartki, bo mam wolne.
Piątki, bo składam pranie po południu i mi czas szybko leci
I soboty, bo oprócz zwykłej pauzy, na 17 idę do Kościoła.
Nie lubię niedzieli, bo wszystko pozamykane i nawet mi się 
z domu nie chce wychodzić.
02 marca 2014 22:35 / 3 osobom podoba się ten post
wichurra

No ja usiłuję przy tym czytać, ale że dziadek głuchy, to puszcza to sobie na cały regulator i trudno mi się skupić. 
Czasami jakieś tam skecze są śmieszne, ale też dużo nie rozumiem, bo odnoszą się do sytuacji politycznej, do jakichś tam wydarzeń, które tylko Niemcy czają. 

Ja to mam szczęście jednak :) Skarby oglądaja, oglądaja...po czym pani Skarb (głuchawa) mówi: "Ich verstehe kein Wort" A pan Skarb sugeruje żeby zmienic kanał :) albo wyłaczyc :)
02 marca 2014 22:36 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Ivanilia no to słuchawki na uszy i włacz sobie muzyke ale taka juz jak ty lubisz !!! to usniesz bo do chałasu uszy przyzwyczajone hehe:)))))))))))
02 marca 2014 22:40 / 1 osobie podoba się ten post
magmab

od 17 godz jest ze mna zmienniczka ;) jeszcze ta noc bedzie miała lekka bo ja przypilnuje Ziuta i przy okazji obejrze sobie galę oskarową ;) a od rana czekam tylko na busikaaaaaa ;))))

Och kochana Mamb szerokosci miłego urlopu w domku lub na wczasach !!!:))))
03 marca 2014 06:32
Zakręcona Mamuela

Och kochana Mamb szerokosci miłego urlopu w domku lub na wczasach !!!:))))

Mamb,spokojnej drogi do domu.
03 marca 2014 06:55 / 7 osobom podoba się ten post
Dziękuje Dziewczyny. A tak wogóle to dzień dobry opiekunkowo!!! Pije z błogim spokojem kawusie, wszystko popakowane. Teraz tylko czekać będe na busika który ma przyjechać koło 12. Ale żeby się mi nie dłużyło pójde na długiiiii spacer bo to będzie mój pierwszy porzadny po 2 m-cach. Dziękuje dziewczyny że jesteście!!!!!!!!!!! KW