Na wyjeździe #5

31 stycznia 2014 08:44
Dzieki ,Andi....Nie rozumialam na czym to polega (powaznie),bo po obliczeniach moich wyszla by porzadna**6*** a w zyciu!!!! ja wiem,ze wedlug stopni "szkolnyc"--pogadam najwyzej na ***4****.Andi,ja do nich ostatni "RAZ" zadzwonie w poniedzialek!!!!!!!.....jesli w dalszym ciagu "nic"----jeszcze tego samego dnia wysylam e-mailem i poleconym priorytetem podanie o rozwiazanie umowy-zlecenia!!!!....Naprawde mam tego dosc! Nie powiem Ci ile zarabiam,bo nie musze,bo jestes "bystra" dziewczyna,do tysiaca brakuje mi tyle ,ze wystarczylo by na miesieczna oplate mieszkania wlasnosciowego w bloku.Blok po dociepleniu,nowy piekny parking,co za tym idzie mieszkancy splacaja "remontowy kredyt"....wiec oplata jest nie najmniejsza....placimy dwie stowki mniej niz numer Twojego (nowego)Skypa....
31 stycznia 2014 09:09 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Dzieki ,Andi....Nie rozumialam na czym to polega (powaznie),bo po obliczeniach moich wyszla by porzadna**6*** a w zyciu!!!! ja wiem,ze wedlug stopni "szkolnyc"--pogadam najwyzej na ***4****.Andi,ja do nich ostatni "RAZ" zadzwonie w poniedzialek!!!!!!!.....jesli w dalszym ciagu "nic"----jeszcze tego samego dnia wysylam e-mailem i poleconym priorytetem podanie o rozwiazanie umowy-zlecenia!!!!....Naprawde mam tego dosc! Nie powiem Ci ile zarabiam,bo nie musze,bo jestes "bystra" dziewczyna,do tysiaca brakuje mi tyle ,ze wystarczylo by na miesieczna oplate mieszkania wlasnosciowego w bloku.Blok po dociepleniu,nowy piekny parking,co za tym idzie mieszkancy splacaja "remontowy kredyt"....wiec oplata jest nie najmniejsza....placimy dwie stowki mniej niz numer Twojego (nowego)Skypa....

Ja jeżdżę też z firmy,ale nia ma tam żadnych ,,cudów,,związanych z  weryfikacją języka.Krótka prosta rozmowa.Jestem tez zadowolona z e swoich zarobków.Jak chcesz możesz napisać do mnie na priv,i podam Ci nr tel do mnie,powiem jaka to firma,Pozdrawiam,           
31 stycznia 2014 09:21 / 3 osobom podoba się ten post
opiekunka55

Ja jeżdżę też z firmy,ale nia ma tam żadnych ,,cudów,,związanych z  weryfikacją języka.Krótka prosta rozmowa.Jestem tez zadowolona z e swoich zarobków.Jak chcesz możesz napisać do mnie na priv,i podam Ci nr tel do mnie,powiem jaka to firma,Pozdrawiam,           

Caly czas mysle ,mysle ,mysle.....i zaraz mnie glowa bedzie bolala.....juz nic mi sie nie chce,tu nie chce pokazywac mokrych oczu,bo mi sie Babciunia przerazi....Latwiej mi bylo jak jeszcze nawet nie mialam pojecia o tym Forum,myslalam,ze tak musi u mnie byc i koniec......Forum jestes Wielkie:):):)
31 stycznia 2014 09:42 / 2 osobom podoba się ten post
Witajcie!
Cos się ze mną złego dzieje, w środę jadę do nowej PDP i tak się boję, jak jeszcze nigdy w życiu.
31 stycznia 2014 09:48 / 3 osobom podoba się ten post
barbarella

Witajcie!
Cos się ze mną złego dzieje, w środę jadę do nowej PDP i tak się boję, jak jeszcze nigdy w życiu.

Andrea ma rację! :) Na pewno będzie dobrze. Za dużo nie myśl o tym teraz, bo ten strach, to tylko w Twojej głowie :)
31 stycznia 2014 09:49 / 2 osobom podoba się ten post
barbarella

Witajcie!

Nie bój się,jesteś zuch kobitka.Ja czeałam na akceptacje i dziś zadzwoniła pani z biura i powiedziała ,że wybrali inną opiekunke ale dała znowu oferte-dalej czekam
31 stycznia 2014 09:54
barbarella

Witajcie!

Nic dziwnego że się boimy,po ostatnich wpisach na naszym forum,mimowolnie włos się jeży.
31 stycznia 2014 09:55 / 4 osobom podoba się ten post
barbarella

Witajcie!

a wiesz, czasami to taki fajny znak, boisz sie strasznie  by na miejscu okazalo sie ze bardzo swietnie trafilas:)
31 stycznia 2014 09:56 / 4 osobom podoba się ten post
barbarella

Witajcie!

Barbalella nie boj sie jestes odwazna kobieta i nie z pierszej łapanki!!! Dasz rade zobacz Hogatka tez sie bała a jak jej dobrze jest zadowolona!!!! Ty tez bedziesz  zadowolona !!!! A ja ci zycze jeszcze zebys zawsze trafiała w najspokojniejsze miejsca!!!:)))))
31 stycznia 2014 10:00 / 2 osobom podoba się ten post
barbarella

Witajcie!

Hej Barbarella będzie dobrze,zawsze trzeba być dobrej myśli,a ty z tych co nic nie złamie,dasz radę,a jak będzie coś nie tak zawsze możesz podziękować .Trzymaj się kto nie ryzykuje ten szampana nie pije.Ja jestem do 11 marca.Buziaki
31 stycznia 2014 10:02 / 1 osobie podoba się ten post
Dziękuję za wsparcie, jakoś to będzie, nie sadziłam, że złapię takiego nerwa.
31 stycznia 2014 10:02
a uczycie sie które francuskiego`?
31 stycznia 2014 10:02 / 3 osobom podoba się ten post
barbarella

Witajcie!

Barbarella głowa do góry,wszystko bedzie dobrze,dasz radę a jak coś wiesz gdzie nas szukać,włącz pozytywne myślenie.
31 stycznia 2014 10:04
Już wiem gdzie jadę Schwabisch Gmund 73527
31 stycznia 2014 10:09
Athenka

a uczycie sie które francuskiego`?

To jakos tak w zyciu samo z siebie wychodzi,ze ludzie sie ucza:):):)