Na wyjeździe #5

26 stycznia 2014 14:10 / 1 osobie podoba się ten post
Lili

iiiiiiiiiidęę sobie........
mam atak śmiechawki i zaraz mi jeszcze na dokładkę durchfall dojdzie...
jade do Freisinga do kościoła
pomodlę sie między innymi o to żeby te moje wariatki
....................................................................................................
NIE znormalniały :D:D:D:D:D

dobrze ze smiechawke a nie glupawke hahahah
26 stycznia 2014 14:16 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Nowej odslony Moderatora jeszcze nie widzialam!!!!.....Niestety rano przechwalilam lapka,ze juz sie lepiej przesuwa.Musi to byc nie prawda,gdyz teraz "na wyjezdzie" otwiera mi sie na stronie "27"...a tam co jakis "stworek" w rozowym jebotku,czernym kapelusiku....i i i i !!! z burza wlosow na glowie!!!!---to pewno nowa odslona Moderatora,gdyz niemozliwa rzecza jest,zeby przecietna istota ludzka miala tyle wlosow na glowie!!!!.....Dlugim,gestym i kreconym wlosom mowimy stanowcze ..."Nie"...

Ty chyba dzis guza szukasz!!!
26 stycznia 2014 15:14 / 3 osobom podoba się ten post
Andi! Jak bum cyk-cyk ,patrzylam przez lupe--u mnie jebotko widac na rozowo,chyba,ze jest jakas odmiana pomaranczy w kolorze rozowym:):):)....Co do kochania,Hogata nie bedzie zazdrosna,bo jeszcze ze mna nie spalas(zjazd Osieki),a milosc platoniczna nikomu krzywdy nie wyrzadza,a jest milo:):):)No,a teraz wystarczy slodzenia!!!!............Jak mozna powiedziec kobiecie,ze procz"biustu" to moj drugi kapital!!!Jeszcze i to!.......czy Ty dziecinko nie wiesz,ze w pewnym wieku kobiety maja tez (nie wszystkie-zeby nie bylo!)biust nie jakis typu "Pameli A.",tylko typu "uszy cocker-spaniela!!!"......a Ty moj biust i moj biust:):):):):):)
26 stycznia 2014 15:18 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Andi! Jak bum cyk-cyk ,patrzylam przez lupe--u mnie jebotko widac na rozowo,chyba,ze jest jakas odmiana pomaranczy w kolorze rozowym:):):)....Co do kochania,Hogata nie bedzie zazdrosna,bo jeszcze ze mna nie spalas(zjazd Osieki),a milosc platoniczna nikomu krzywdy nie wyrzadza,a jest milo:):):)No,a teraz wystarczy slodzenia!!!!............Jak mozna powiedziec kobiecie,ze procz"biustu" to moj drugi kapital!!!Jeszcze i to!.......czy Ty dziecinko nie wiesz,ze w pewnym wieku kobiety maja tez (nie wszystkie-zeby nie bylo!)biust nie jakis typu "Pameli A.",tylko typu "uszy cocker-spaniela!!!"......a Ty moj biust i moj biust:):):):):):)

teraz to pozycze pampersa od PDP.................nie moge hahaha......
maz sie na mnie patrzy jak na wariata a ja ryje ze smiechu i chyba zaraz nie wytrzymam    hahahaha :):):):)
26 stycznia 2014 15:26 / 4 osobom podoba się ten post
Jebotko jest stanowczo różowe - tzn. u mnie też jest rózowe....  Czyli jak padło na oczka to powszechnie...hihihi))))
26 stycznia 2014 15:35 / 3 osobom podoba się ten post
nowadanuta

Jebotko jest stanowczo różowe - tzn. u mnie też jest rózowe....  Czyli jak padło na oczka to powszechnie...hihihi))))

Jeszcze "jej" tu nie ma to se poplotkujemy-moze nie przeczyta:):):):)......Una,to Ci sie chyba nie za bardzo zno na kolorach,bedzie mi tu przys........wala o okularach,no nie?
26 stycznia 2014 15:38 / 3 osobom podoba się ten post
u mnie tez jest ,,różowe,, :):):)
26 stycznia 2014 15:42 / 2 osobom podoba się ten post
magdalena_k

u mnie tez jest ,,różowe,, :):):)

No!!!!! to juz nam trzem na ocka padlo?........
26 stycznia 2014 15:43 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Jeszcze "jej" tu nie ma to se poplotkujemy-moze nie przeczyta:):):):)......Una,to Ci sie chyba nie za bardzo zno na kolorach,bedzie mi tu przys........wala o okularach,no nie?

Una przeczyta na pewno ...., ale dołoży nam najwyżej wirtualnie - a to nie boli... Una nawet nie wie, że występuje na różowo.... nie lubi różowego czy co...? ))))
26 stycznia 2014 15:43 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Ty masz racje, jebotko jest rozowe, stworek na kolorach sie nie zna!!!jak dobrze, ze nie bedzie tego czytala, a ten kapelinder to ma tam dziure, widzisz tez?
26 stycznia 2014 15:45 / 2 osobom podoba się ten post
kaska_45

Ty masz racje, jebotko jest rozowe, stworek na kolorach sie nie zna!!!jak dobrze, ze nie bedzie tego czytala, a ten kapelinder to ma tam dziure, widzisz tez?

nie na ja od Was ide jak nie ,,jebotko,, to ,,kapelinder,, stworki jakies.............eh....czym Was tu karmia kobietki? no chyba ze to od pogody  hahaha:):):)
26 stycznia 2014 15:51 / 2 osobom podoba się ten post
pomóżcie nie mogę znaleźć tego różowego "okrycia wierzchniego"
26 stycznia 2014 16:07
Sówka

Czy jezeli mam w polsce w banku BGZ normalne konto (nie walutowe) i wysle na nie powiedzmy 100 euro to wyplaca w euro czy automatycznie przelicza na zlotowki?

O ile nie cofną w ogóle takiego przelewu.Zadzwoń na infolinie i zapytaj.
26 stycznia 2014 16:11 / 2 osobom podoba się ten post
Dziewczyny,musze sie wstrzymac z dawaniem Wam ,bo mnie"cos" wywala i musze za kazdym plusem jak klikne na nowo sie logowac--powaga!!!Brydzia,przysiegamy,ze rozowe,nie musisz szukac,normalnie jak "rozowa landrynka",kroliczek Playboja albo laleczka Barbie---to gdzie do ciezkiej cholery jest jej Ken?,jesli chodzi o "dziurke" w kapelinderku to musze sie jeszcze przyjrzec.Tak dlugo juz pracuje za granica a nie ma calego kapelinderka tylko z dziurka?...co, nie stac jej?Aaaaaa!najwazniejsze!"ktos" czuwa nademna!!!!...teraz otwiera mi sie str. 30 i u gory mam Emilke,ona moze byc ,bo tez chyba jest 50 +, a nie tylko lasencje,co to wybory miss czy porzadne Forum opiekunek..:):):):)
26 stycznia 2014 16:12 / 2 osobom podoba się ten post
brydzia

pomóżcie nie mogę znaleźć tego różowego "okrycia wierzchniego"

zdjecie naszej Andrei................