Na wyjeździe #5

30 stycznia 2014 19:20 / 3 osobom podoba się ten post
kaska_45

Sluchaj no mnie ino!!!!nie wiem co Ci sie nie podoba w moim marudzeniu,wypisujesz straszne cyfry, odlegle niemilosiernie, mi sie teskni do domu a Ty jakbys sie z choinki urwala i byle tylko mi dopiec to piszesz jak nie 16 to 15. Co Ty sobie wyobrazasz?a na przyklad liczby 1 albo wyrazu JUTRO to Ty nie znasz?!!!!!!!ja sie cale życie przez Ciebie denerwuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hi,hi Smieszne,bardzo śmieszne,na jutro będziesz musiała poczekać 13 dni,hi,hi i 2 niedziele,hi,hi,bardzo cię lubię i jeszcze trochę cię podenerwuję,hi,hi,masz to jak w banku.
30 stycznia 2014 19:40 / 1 osobie podoba się ten post
dzisiaj jakiś dzień refleksyjny był : bo mijają dziś 4 tyg jak tkwie w celi na wyjeździe z czego raz opuściłam te "gościnne"(hehehe) mury. Na temat pobytu tutaj mogę dużoo pisać ale po co was zanudzać a przecież tego nie chcę. A jutro drogie opiekunkowo mija 5 lat jak jestem z moim TŻtem i jest to druga rocznica spędzana osobno ot tak wygląda w skrócie telegraficznym to podsumowanie ;)
30 stycznia 2014 19:41
Jak w niemczech nazywa się sałata masłowa?
30 stycznia 2014 19:43 / 1 osobie podoba się ten post
magmab

dzisiaj jakiś dzień refleksyjny był : bo mijają dziś 4 tyg jak tkwie w celi na wyjeździe z czego raz opuściłam te "gościnne"(hehehe) mury. Na temat pobytu tutaj mogę dużoo pisać ale po co was zanudzać a przecież tego nie chcę. A jutro drogie opiekunkowo mija 5 lat jak jestem z moim TŻtem i jest to druga rocznica spędzana osobno ot tak wygląda w skrócie telegraficznym to podsumowanie ;)

no.".wesolutko.."..ale będzie lepiej,następna rocznica bedzie z fajerwerkami 
30 stycznia 2014 19:44
magmab

Zeby nie zrobilo sie za bardzo refleksyjnie,gdzie ta Margolcia,czyzby juz sie szykowala na jutro?
30 stycznia 2014 19:45
magmab

Magmab,wszystkiego najlepszego z okazji 5 rocznicy,trzymaj się w tej swojej dziupli,myślami jestem z tobą,,nie daj się smutką.
30 stycznia 2014 19:47 / 1 osobie podoba się ten post
Sówka

Jak w niemczech nazywa się sałata masłowa?

to jest kopfzalat
30 stycznia 2014 19:47 / 2 osobom podoba się ten post
No gdzie Margolcia a gdzie Hogata się podziewa,przecież miała nie mieć problemów z netem,chyba że czegoś nie wiem.
30 stycznia 2014 19:48 / 1 osobie podoba się ten post
mamusia2

Magmab,wszystkiego najlepszego z okazji 5 rocznicy,trzymaj się w tej swojej dziupli,myślami jestem z tobą,,nie daj się smutką.

dzięki!!! Mamusia2 ja chyba order powinnam dostać za to że tyle wytrwałam i za cierpliwość hahahaha
30 stycznia 2014 19:49
Malina

to jest kopfzalat

Głowka sałaty
30 stycznia 2014 19:51 / 1 osobie podoba się ten post
ania37

Głowka sałaty

no to jest sałata masłowa
30 stycznia 2014 19:52
Malina

no to jest sałata masłowa

tak jest
30 stycznia 2014 19:53 / 2 osobom podoba się ten post
magmab

dzięki!!! Mamusia2 ja chyba order powinnam dostać za to że tyle wytrwałam i za cierpliwość hahahaha

Wszystkie powinnyśmy dostać ordery tylko kto nam je wręczy,hi,hi ,poczekaj pomyślę,chyba jeszcze umiem.Coś wymyślę.
30 stycznia 2014 19:55 / 1 osobie podoba się ten post
magmab

100lat....100lat.....a kto to TZtet?ja to ciezko kapująca jestem, nie domysle sie...:)
30 stycznia 2014 20:01
Malina

to jest kopfzalat

Dzieki