Podziękowajki

23 czerwca 2014 17:44 / 3 osobom podoba się ten post
bieta

Nie wiesz jak bardzo bolą mnie stawy,,,,   161/50 , dawny sport dał mi się we znaki

Na bolące stawy polecam imbir :). Poważnie to mnie tez bolały,ale już mam to za sobą :)
23 czerwca 2014 17:49 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Na bolące stawy polecam imbir :). Poważnie to mnie tez bolały,ale już mam to za sobą :)

Przechodzilam kilka operacji, teraz czeka mnie jeszcze jedna,,,,,
Nie powiem co i dlaczego, Ty mnie zrozumiałaś, ale Andrea Nie
Może kktos zapyta na forum ; taka chora i jeździ do DE
23 czerwca 2014 17:50
bieta

Andrea , dostajesz minusa

Andrea czy ja dostaję minusa? :)))
23 czerwca 2014 17:53 / 1 osobie podoba się ten post
alexia

Andrea czy ja dostaję minusa? :)))

Przepraszam  Andrea  to mialobyć do alexia 
23 czerwca 2014 18:02
alexia, ale masz ubaw co ???
25 czerwca 2014 22:41 / 4 osobom podoba się ten post
Chciałabym podziękować Geronimo, Orimowi i Reanacie za dzisiejsze dowcipy... Po wybitnie wku...rzającym i ciężkim dniu rozpłakałam się ze śmiechu :)))))) Naprawdę, nie w przenośni, jeszcze nos wycieram :))) Trafiły na dobry grunt :)))
07 lipca 2014 16:24 / 14 osobom podoba się ten post
Przed chwilą zauważyłam że mam o cały 1000 postów lubianych więcej niż napisanych... oznacza to dla mnie że odbieracie mnie jako babę mądrą, dowcipną, wesołą, współczującą, pocieszającą, smętną, smutną, załamaną, zniechęconą, zmęczoną, tęskniącą i kochającą... Czyli taką jaka jestem.
Ach, niepoważną i czasem głupią też ;)))
Niemniej DZIĘKUJĘ bo widząc to wiem że ktoś tam mnie w jakiś sposób docenia :))) :*
07 lipca 2014 19:15 / 5 osobom podoba się ten post
a ja chciałam podziekować,bo kilku dniach okropnego upału i suszy od dłuższego czasu(w nocy tyż gorąco i nie dawało się spać)od kilkunastu minut przy jasnym niebie leje....jak cebra,rzęsiście,mocno i równo,ściana deszczu po prostu a ja sobie patrzę jak mój ogródek zielenieje w oczach,bo juz z letka zżółkł był:)))
08 lipca 2014 09:46 / 1 osobie podoba się ten post
dziekuje,wreszcie sie ochodzilo,pada deszczyk,wkoncu troche powietrza;-
08 lipca 2014 14:55 / 2 osobom podoba się ten post
reanata

dziekuje,wreszcie sie ochodzilo,pada deszczyk,wkoncu troche powietrza;-

pewnie jestes w centrum albo na wschodzie DE- u mnie az tak goraco nie bylo, to i deszczykiem nie jestem zachwycona. a co do podziekowajek..... dziekuje losowi, ze przetrwalam ten pierwszy tydzien i w koncu zaczyna byc normalnie ;) coraz lepiej sie z Omcia znamy, rozumiemy, niemiecki tez coraz lepiej mi idzie. oby tak dalej- bo pierwszysch kilka dni bylo naprawde koszmarnych ;) 
08 lipca 2014 15:34
no i cudnie,bedzie tylko lepiej:)
08 lipca 2014 16:00
użytkowniczka niegdyś znana jako debiutantka

pewnie jestes w centrum albo na wschodzie DE- u mnie az tak goraco nie bylo, to i deszczykiem nie jestem zachwycona. a co do podziekowajek..... dziekuje losowi, ze przetrwalam ten pierwszy tydzien i w koncu zaczyna byc normalnie ;) coraz lepiej sie z Omcia znamy, rozumiemy, niemiecki tez coraz lepiej mi idzie. oby tak dalej- bo pierwszysch kilka dni bylo naprawde koszmarnych ;) 

oby lepiej ,i do przodu tego ci zycze';-
08 lipca 2014 17:36 / 1 osobie podoba się ten post
reanata

oby lepiej ,i do przodu tego ci zycze';-

nie dziekuje Skarbie :) mam nadzieje, ze z dnia na dzien bedzie coraz latwiej :) pozdrawiam
14 lipca 2014 20:39 / 11 osobom podoba się ten post
Jeszcze się dziś nie odmeldowuję, ale już teraz chciałam wam wszystkim podziękować za towarzystwo, za śmiechy, za smuty, za muzykę, za polubienia. I najważniejsze: za to, że moje życie na wyjeździe dzieki wam było znośniejsze.
Cieszę się bardzo na spęd we Wrocku i że poznam niektórych osobiście :)

W domciu oczywiście się odezwę i też będę z wami. 

I Witz ode mnie ;)
http://www.youtube.com/watch?v=XuAaVVPEGoY
14 lipca 2014 21:12 / 1 osobie podoba się ten post
lena7

Jeszcze się dziś nie odmeldowuję, ale już teraz chciałam wam wszystkim podziękować za towarzystwo, za śmiechy, za smuty, za muzykę, za polubienia. I najważniejsze: za to, że moje życie na wyjeździe dzieki wam było znośniejsze.
Cieszę się bardzo na spęd we Wrocku i że poznam niektórych osobiście :)

W domciu oczywiście się odezwę i też będę z wami. 

I Witz ode mnie ;)
http://www.youtube.com/watch?v=XuAaVVPEGoY

Lena ja też dziękuję za to że tutaj jesteś,czuje ogromną symatie do Twoich litrek , spokojności na urlopie