Dziekuję :-)

Dziekuję :-)
Dzięki za miniony dzień,za to forum i życzliwe osoby,za wiedzę i wsparcie ,codzienne powitajki i inne takie.Kolejny dzień minął.W sumie nie wiem po co mi to odliczanie,bo najpierw chciałam uciec teraz odliczam w jedną stronę potem w drugą.Jeszcze nie wiem co chcę robić,jeszcze jest przepaść,na razie.No ale dzień kolejny minął.
jejku to jak modlitwa :-) az mnie ciarki przeszly po ........po plecach :-)
a tak po swojsku nie bedzie lepiej :-)
dajcie mordy niech was usciskam.Ten dzie minol jutro bedzie lepszy bo jeden mniej :-)
He,he no fakt.Dzięki Ci za te dary którymi nas obdarowałeś...a ja nawet niemodląca jestem.Wczoraj padłam ze zmęczenia i chyba to tak.A wieczorem też tak sobie dziekujemy podp za wszystko
Dzięki za miniony dzień,za to forum i życzliwe osoby,za wiedzę i wsparcie ,codzienne powitajki i inne takie.Kolejny dzień minął.W sumie nie wiem po co mi to odliczanie,bo najpierw chciałam uciec teraz odliczam w jedną stronę potem w drugą.Jeszcze nie wiem co chcę robić,jeszcze jest przepaść,na razie.No ale dzień kolejny minął.
Luttka doła masz jak nic.Forum ci pomoga ,to dobrze.
Po kilku wyjazdach skóra nasza jest jak pancerz,a w uszach przeciąg.Trzym się.
Kochani Moi wirtualni Koledzy i Koleżanki. Dziękuję za wspólne chwile spędzone na tym wyjezdzie. Dziękuję, dziękuję. Wszystkim życzę samych spokojnych powitajek i dobranocek.Będę łapała każdą wolną chwilę i z Wami pobyć choć ociupinę.Jutro kierunek Olsztyn. buziaki , cmoki.papatki.