Podziękowajki

13 października 2016 21:10 / 2 osobom podoba się ten post
Dziekuję
13 października 2016 21:13 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Dziekuję :-)

????? to tak ogolnie jak rozumiem
a juz myslalem ze sie usciskamy
13 października 2016 21:16 / 9 osobom podoba się ten post
luttka

Dzięki za miniony dzień,za to forum i życzliwe osoby,za wiedzę i wsparcie ,codzienne powitajki i inne takie.Kolejny dzień minął.W sumie nie wiem po co mi to odliczanie,bo najpierw chciałam uciec teraz odliczam w jedną stronę potem w drugą.Jeszcze nie wiem co chcę robić,jeszcze jest przepaść,na razie.No ale dzień kolejny minął.

jejku to jak modlitwa az mnie ciarki przeszly po ........po plecach
a tak po swojsku nie bedzie lepiej
dajcie mordy niech was usciskam.Ten dzie minol jutro bedzie lepszy bo jeden mniej
13 października 2016 22:14 / 1 osobie podoba się ten post
Dużo zdrówka, dużo zdrówka

Dziękuję ))
13 października 2016 22:43 / 1 osobie podoba się ten post
Wiesz, co masz 100% racji.
14 października 2016 08:37 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

jejku to jak modlitwa :-) az mnie ciarki przeszly po ........po plecach :-)
a tak po swojsku nie bedzie lepiej :-)
dajcie mordy niech was usciskam.Ten dzie minol jutro bedzie lepszy bo jeden mniej :-)

He,he no fakt.Dzięki Ci za te dary którymi nas obdarowałeś...a ja nawet niemodląca jestem.Wczoraj padłam ze zmęczenia i chyba to tak.A wieczorem też tak sobie dziekujemy podp za wszystko
14 października 2016 08:39 / 2 osobom podoba się ten post
luttka

He,he no fakt.Dzięki Ci za te dary którymi nas obdarowałeś...a ja nawet niemodląca jestem.Wczoraj padłam ze zmęczenia i chyba to tak.A wieczorem też tak sobie dziekujemy podp za wszystko

Amen.
14 października 2016 10:17 / 5 osobom podoba się ten post
luttka

Dzięki za miniony dzień,za to forum i życzliwe osoby,za wiedzę i wsparcie ,codzienne powitajki i inne takie.Kolejny dzień minął.W sumie nie wiem po co mi to odliczanie,bo najpierw chciałam uciec teraz odliczam w jedną stronę potem w drugą.Jeszcze nie wiem co chcę robić,jeszcze jest przepaść,na razie.No ale dzień kolejny minął.

Luttka doła masz jak nic.Forum ci pomoga ,to dobrze.
Po kilku wyjazdach skóra nasza jest jak pancerz,a w uszach przeciąg.Trzym się.
14 października 2016 10:50 / 5 osobom podoba się ten post
teresadd

Luttka doła masz jak nic.Forum ci pomoga ,to dobrze.
Po kilku wyjazdach skóra nasza jest jak pancerz,a w uszach przeciąg.Trzym się.

Doła tak od długiego czasu, ale nic to jak mawiał Wołodyjowski albo trzeba żyć albo w drugą stronę.Ja wybieram życie ,więc muszę je sobie jakoś zorganizować.I zrobię to!Dzięki
14 października 2016 22:16 / 1 osobie podoba się ten post
15 października 2016 07:22 / 1 osobie podoba się ten post
Od babci Joli troszkę muzyczki

D*Z*I*Ę*K*U*J*Ę

~~~~~~~~~~~~

♫☼♥☼♫

04 listopada 2016 07:39 / 2 osobom podoba się ten post
07 listopada 2016 23:50 / 15 osobom podoba się ten post
Kochani Moi wirtualni Koledzy i Koleżanki. Dziękuję za wspólne chwile spędzone na tym wyjezdzie. Dziękuję, dziękuję. Wszystkim życzę samych spokojnych powitajek i dobranocek.Będę łapała każdą wolną chwilę i z Wami pobyć choć ociupinę.Jutro kierunek Olsztyn. buziaki , cmoki.papatki.
07 listopada 2016 23:57 / 4 osobom podoba się ten post
michasia

Kochani Moi wirtualni Koledzy i Koleżanki. Dziękuję za wspólne chwile spędzone na tym wyjezdzie. Dziękuję, dziękuję. Wszystkim życzę samych spokojnych powitajek i dobranocek.Będę łapała każdą wolną chwilę i z Wami pobyć choć ociupinę.Jutro kierunek Olsztyn. buziaki , cmoki.papatki.

Jak miło , na zakończenie dnia. Aż się wzruszyłam Michasiu i zdjęcie Wasze takie super . Dziękuję i naj, najlepszego dla Was 
07 listopada 2016 23:57 / 4 osobom podoba się ten post
Michasiu, wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia :) ;)! Oby wszystko ułożyło się po Twojej myśli, a na razie szczęśliwego powrotu do domu :) :*!