Podziękowajki

06 grudnia 2016 21:34 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

To nic , że bez :-) ...Mi za to się rozpisywać nie chciało ...za bardzo :lol2:

Ale za to w duecie stworzyłyśmy idealnie podziękowanie
 Nie krępuj się Basiu - jeśli moja "twórczość" Tobie odpowiada, to służę pomocą
06 grudnia 2016 21:36
Dziewczynka.z

Ja również dziękuje za życzenia i za to,że mnie tak ślicznie wystroiłaś Elfina w czapeczkę. Tak przy okazji to zapytam jeszcze,kiedy my się rozbieramy z tych czapek i kiecek czerwonych po mikołajkach czy po świętach?

Nie wiem kiedy się rozbieramy :(( Dziewczyny wiedzą najlepiej bo są tu najdłużej.
Proszę zdradzcie forumową tradycję. 
06 grudnia 2016 21:51 / 4 osobom podoba się ten post
Pomoc forum2

Nie wiem kiedy się rozbieramy :(( Dziewczyny wiedzą najlepiej bo są tu najdłużej.
Proszę zdradzcie forumową tradycję. :modlmy sie:

Wy się już lepiej z niczego nie rozbierajcie, bo ja od rana bez skarpetek chodzę, a i tak trudno wytrzymać.
Do pani Misiowej daleko, a zimna woda przestaje pomagać
Jak żyć???
06 grudnia 2016 21:43 / 10 osobom podoba się ten post
W imieniu zespołu OP24 - dziękujemy Wszystkim za życzenia!
Ja dostałam od Mikołaja prawdziwą choinkę w doniczce, bardzo chciałam mieć na balkonie.
2 lata mówiła, że musze kupić, ale ciągle to odkładałam w czasie, aż tu dziś surprise!
Teraz mam odrobinę natury w mieście. 

06 grudnia 2016 21:59 / 4 osobom podoba się ten post
Misiek

Wy się już lepiej z niczego nie rozbierajcie, bo ja od rana bez skarpetek chodzę, a i tak trudno wytrzymać.
Do pani Misiowej daleko, a zimna woda przestaje pomagać:moderator2:
Jak żyć???:rozmysla:

Sorki Miśku......ale przecież musimy kiedyś te czerwone szatki zrzucić.....
06 grudnia 2016 22:02 / 5 osobom podoba się ten post
Pomoc forum2

Proszę zdradzcie forumową tradycję. :modlmy sie:

Przeważnie do spania , bo spanie w " calym rynsztunku " jest niewygodne i  niehigieniczne 
06 grudnia 2016 23:05 / 2 osobom podoba się ten post
Dziekuje za życzenia moderatorowi.
06 grudnia 2016 23:12 / 2 osobom podoba się ten post
Życzania od Moderatora - piękne, takie jakby osobiste dla mnie. Dziękuję bardzo , bardzo i odwzajemniam
07 grudnia 2016 17:12 / 1 osobie podoba się ten post
Pomoc forum2

W imieniu zespołu OP24 - dziękujemy Wszystkim za życzenia!
Ja dostałam od Mikołaja prawdziwą choinkę w doniczce, bardzo chciałam mieć na balkonie.
2 lata mówiła, że musze kupić, ale ciągle to odkładałam w czasie, aż tu dziś surprise!
Teraz mam odrobinę natury w mieście. :taniec2:

Moja R.wymyśliła sobie,że do Polski zabiorę choinkę w doniczce.Poprosiłam sąsiada,który miał się tym zająć,aby kupił coś małego.Kupił!!! Plastikową,ustrojoną.Będzie do samochodu.
07 grudnia 2016 17:20 / 1 osobie podoba się ten post
Helena2311

Moja R.wymyśliła sobie,że do Polski zabiorę choinkę w doniczce.Poprosiłam sąsiada,który miał się tym zająć,aby kupił coś małego.Kupił!!! Plastikową,ustrojoną.Będzie do samochodu.:taniec2:

Plastikowa też cieszy oko :)
Mam nadzieję, że poza tym, też jakaś "kopertka z banknotami" będzie na Ciebie czekać (przed wyjazdem).

07 grudnia 2016 17:35 / 2 osobom podoba się ten post
Pomoc forum2

Plastikowa też cieszy oko :)
Mam nadzieję, że poza tym, też jakaś "kopertka z banknotami" będzie na Ciebie czekać (przed wyjazdem).

Nadzieja umiera ostatnia. Pożyję,zobaczę.Na urodziny była.
08 grudnia 2016 20:07 / 8 osobom podoba się ten post
Ufff znalazłam jeszcze Podziękowajki Dziękuję wszystkim za życzenia szybciutkiej podróży, chyba dzięki nim była rzeczywiście szybka
Basiaim: moja mina była bezcenna, kiedy podniosłam walizkę! O oddechu nie wspomnę mało tego, zerknęłam na szwy i jak je wyraźnie zobaczyłam, to pomyślałam, o którejś z nas ( chyba to była EllaElla ) i pomyślałam sobie, prosze wytrzymajcie tylko, już niedługo i odsapniecie ...no, ale sprawiły się na piątkę i dowiozły
Trochę odsapnę i zaglądnę tu do Was na 100%, a tym, którzy w międzyczasie pojadą do domku, życzę szerokiej drogi i wszystkiego dobrego w te święta!
08 grudnia 2016 20:10 / 2 osobom podoba się ten post
Nugatka

Ufff znalazłam jeszcze Podziękowajki :-) Dziękuję wszystkim za życzenia szybciutkiej podróży, chyba dzięki nim była rzeczywiście szybka :-)
Basiaim: moja mina była bezcenna, kiedy podniosłam walizkę! O oddechu nie wspomnę :-) mało tego, zerknęłam na szwy i jak je wyraźnie zobaczyłam, to pomyślałam, o którejś z nas ( chyba to była EllaElla :zaklopotanie:) i pomyślałam sobie, prosze wytrzymajcie tylko, już niedługo i odsapniecie :lol2: ...no, ale sprawiły się na piątkę i dowiozły :-)
Trochę odsapnę i zaglądnę tu do Was na 100%, a tym, którzy w międzyczasie pojadą do domku, życzę szerokiej drogi i wszystkiego dobrego w te święta!

Zajrzyj, bo nie wszyscy spędzą święta w domku...
08 grudnia 2016 20:24 / 2 osobom podoba się ten post
Nugatka

Ufff znalazłam jeszcze Podziękowajki :-) Dziękuję wszystkim za życzenia szybciutkiej podróży, chyba dzięki nim była rzeczywiście szybka :-)
Basiaim: moja mina była bezcenna, kiedy podniosłam walizkę! O oddechu nie wspomnę :-) mało tego, zerknęłam na szwy i jak je wyraźnie zobaczyłam, to pomyślałam, o którejś z nas ( chyba to była EllaElla :zaklopotanie:) i pomyślałam sobie, prosze wytrzymajcie tylko, już niedługo i odsapniecie :lol2: ...no, ale sprawiły się na piątkę i dowiozły :-)

Wyśpij się za wszystkie czasy :))
08 grudnia 2016 20:58 / 4 osobom podoba się ten post
Nugatka

Fajnie, że dojechałaś szczęśliwie i się zameldowałaś  

Ja dziś byłam na drobnych zakupach i w sobotę jeszcze planuję i wciąż się oszukuję, że wcale nie mam tak dużo.
Babka krąży wokół mnie jak rekin, zaciera ręce i powtarza, że część rzeczy mogę zostawić- dla niej to gwarancja mojego powrotu

Wypoczywaj Nugatku