No tak,nic nie ma samych plusow:-) Dzieki Kasia,musze to wszystko sobie przemyslec/a raczej przeliczyć/
No tak,nic nie ma samych plusow:-) Dzieki Kasia,musze to wszystko sobie przemyslec/a raczej przeliczyć/
No ! Teraz mile kolezanki (podpielam sie pod Ciebie ,bo blisko bylas) ratujcie kolezanke ,ktora w nastepny wtorek zjezdza do kraju jako bezrobotna ,bo wolala wiecej forsy !! no ! kto teraz pomoze,doradzi ,zaznaczam,ze ta bezrobotna moze byc w domu gora do dwuch tygodni,......takie jaja,jak jestescie---jestescie NAJ....wolacie wiecej-kopniak w d........e tak jak sie spodziewalam :) Z tych nerw walnelam byka,nie mysle co pisze DWOCH a nie dwuch.....sorki
Tak nie lubie,jak moje posty sa usuwane...ehhh
To zacznij czasami myśleć nad ich sensem. Moderator
Ja sobie wzielam kartke -na pół ,rubryczki i porównałam dz.gosp.polska i gewerbę.Koszta gewerby sa troszke tylko wyższe ,ale korzyśc jednak jakby nie patrzył większa.Więc od marca chyba gewerba ,ewentualnie jak da radę tu gdzie teraz pracuje to Mini -job.Się okaże:):):):)
A Sas-anka sobie wczoraj sama konto usunęła?:(
A ile aplikacji do innych firm koleżanka dzis juz powysyłała????A nie jednej??????Czy koleżanka się juz ogłosila na portalach pracowych?????Nie?????To na co Waćpani czekasz?????do pracy ,do pracy :):):)A powaznie to ja bym tak zaczęła właśnie.Szkoda marnowac cenny czas, jeśli nie możesz sobie na czekanie długo pozwolić.
No ! Teraz mile kolezanki (podpielam sie pod Ciebie ,bo blisko bylas) ratujcie kolezanke ,ktora w nastepny wtorek zjezdza do kraju jako bezrobotna ,bo wolala wiecej forsy !! no ! kto teraz pomoze,doradzi ,zaznaczam,ze ta bezrobotna moze byc w domu gora do dwuch tygodni,......takie jaja,jak jestescie---jestescie NAJ....wolacie wiecej-kopniak w d........e tak jak sie spodziewalam :) Z tych nerw walnelam byka,nie mysle co pisze DWOCH a nie dwuch.....sorki
Musze pomyslec o plusach i minusach dzialalnosci,musze tez pomyslec nad sensem moich postow.kurde ale mam dzisiaj do myslenia.chyba juz pojde sobie przemysliwa nad tym wszystkim.
Jeszcze z tego myślenia koło łowieckie założysz:):):):)
Bedziemy miały opiekunkowe koło łowieckie i zoo :)))
powysylaj duzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzo aplikacji ale tylko do sprawdzonych firm, szkoda ze nie mozemy powiedziec gdzie nam sie dobrze pracuje moze by Ci to pomoglo w wyborze :)
Napisalam sie i wywalilo mi intrnet,nie wiem,czy gora cos juz nie kombinuje.Byl pan,probowal mnie namowic na wycofanie podania!!!! ale bez slowa,ze moze oni mi cos dorzuca. We wtorek przyjedzie tu babeczka,ktorej PDP zmarla wlasnie.....Boje sie,ze mi przed czasem lapka odbiora,gdyby tak,to jak bede potrzebowala Waszej pomocy,bedzie kontaktowala sie moja Ania (corka)......W.......l mnie moj man,bo zamiast mnie podbudowac to mnie straszy,ale dostal zj.......ki i przeprosil ....Tak jak sie spodziewalam,ze niby mieli zrywac umowe,ale gdzie znajda tansza ag.?.....Jutro wysylam do firm,o ile bede miala na czym. Mam pytanie,jak pojdzie na udry "on" moze mi nie dac ref. ,ale wczoraj dal mi kopie mail-i,w ktorych juz w lipcu targowal sie o mnie i wczoraj tez,czy moge w razie czego to miec....napisane,ze idealnie opiekuje sie i takie tam bzdety?.......piszta mi piszta ,bo mi sie lapy trzesa.....Moj do mnie mowi,ze jak bym nie wolala to bym miala robote.....a ja mu na to Babciunia bedzie zyla 10 lat ,a ja bede dygala dalej(bo dalam slowo)za 830 w porywach do 850 e.
Właśnie --wybiegu trochę brak:)