Co robimy z zarobioną gotówką po przyjeździe do domu?

26 grudnia 2014 16:08
filip

Guckam i guckam na kursy walut i tak od około miesiąca € w gore się pnie. Za chwile będzie 4.40zł. Dobrze zawsze to parę stówek więcej będzie...

Posprawdzałam kantory u siebie i stoi od 24ego na poziomie 4,26....
26 grudnia 2014 18:11
kasia63

Posprawdzałam kantory u siebie i stoi od 24ego na poziomie 4,26....

Kasia, w internetowym kantorze jest 4,3591. Ja przed świętami wymieniłam tam po 4,32
26 grudnia 2014 18:27 / 1 osobie podoba się ten post
Benita

Kasia, w internetowym kantorze jest 4,3591. Ja przed świętami wymieniłam tam po 4,32

Nie wymieniałam jeszcze w tym internetowym,jakos mam obawy ,no i nie umiem oczywiscie-nie mam zaufania,boje sie ,że mi kasa zniknie w niewytlumaczalny sposób.......W Koszalinie mam zaprzyjaźniony kantor i tam zawsze troszke wyżej:)
26 grudnia 2014 18:29 / 1 osobie podoba się ten post
Benita

Fajnie macie tylko kase wymieniacie, a ja cięzko pracuję żeby dorobić do pensji opiekunki.Muszę sie spręzać jeszcze remanent roczny mam i rozlczenie w US.Musze to zrobić sama:(
26 grudnia 2014 18:35 / 1 osobie podoba się ten post
mleczko47

Fajnie macie tylko kase wymieniacie, a ja cięzko pracuję żeby dorobić do pensji opiekunki.Muszę sie spręzać jeszcze remanent roczny mam i rozlczenie w US.Musze to zrobić sama:(

Tak Ci marnie płacą ,że jeszcze dorabiać musisz???Czy takie potrzeby masz wygórowane?:):):):):):)Kurczę ,ciężkie to czasy ,kiedy nawet opiekunka musi dorabiać:)Uff,dobrze  że ja nie muszę:)Hi hi hi
26 grudnia 2014 18:37 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Tak Ci marnie płacą ,że jeszcze dorabiać musisz???Czy takie potrzeby masz wygórowane?:):):):):):)Kurczę ,ciężkie to czasy ,kiedy nawet opiekunka musi dorabiać:)Uff,dobrze  że ja nie muszę:)Hi hi hi

Potrzeby mam standardowe.Bo i standard odpowiedni:)
26 grudnia 2014 18:40 / 3 osobom podoba się ten post
mleczko47

nie narzekaj,nie narzekaj ha ha kasa wali do ciebie drzwiami i oknami a ty stekasz hihi. ZUS "bajonska" kwote co miesiac śle (pisalas ze masz),pensja opiekunki ( pisalas ze spora) a ty sie bidulo z PIT em meczysz sama ha ha.A rzuc papiery do jakiegos biura rachunkowego,machnij pelnym portwelem po oczach i nie sie paniusia meczy aby jeszcze zwrot podatku ci sie dostał hihi 
26 grudnia 2014 18:53
ORIM

nie narzekaj,nie narzekaj ha ha kasa wali do ciebie drzwiami i oknami a ty stekasz hihi. ZUS "bajonska" kwote co miesiac śle (pisalas ze masz),pensja opiekunki ( pisalas ze spora) a ty sie bidulo z PIT em meczysz sama ha ha.A rzuc papiery do jakiegos biura rachunkowego,machnij pelnym portwelem po oczach i nie sie paniusia meczy aby jeszcze zwrot podatku ci sie dostał hihi 

A co Ty mi tak wyliczasz? sama robie to wiem ile mam:) a jak wiadomo od przybytku glowa nie boli.
26 grudnia 2014 18:55 / 1 osobie podoba się ten post
mleczko47

A co Ty mi tak wyliczasz? sama robie to wiem ile mam:) a jak wiadomo od przybytku glowa nie boli.

no niby tak Ale jak kolega poszedl na "lewizne" i cora mu sie urodzila do od tego przybytku glowa go bolala ha ha ha
26 grudnia 2014 18:57 / 4 osobom podoba się ten post
ORIM

no niby tak Ale jak kolega poszedl na "lewizne" i cora mu sie urodzila do od tego przybytku glowa go bolala ha ha ha

Rożne są przybytki.Przybytki rozkoszy też.Można wybierać co kto lubi. A ja jestem "biznes łumen":):):)
26 grudnia 2014 20:13 / 4 osobom podoba się ten post
Co robimy z zarobioną gotówką?
J a k ą? gotówką??
Ja tam wracam z miesięczna pensją i sama nie wiem,jak za to żyć będę? :))))No cienizna taka,że nie wiem!:)))))
26 grudnia 2014 20:18
Impala

J a k ą? gotówką??
Ja tam wracam z miesięczna pensją i sama nie wiem,jak za to żyć będę? :))))No cienizna taka,że nie wiem!:)))))

ja wracam z pol miesieczna pensja bo pozostale pol w lutym....nie mam problemu co zrobie z gotowka
26 grudnia 2014 20:21 / 2 osobom podoba się ten post
Impala

J a k ą? gotówką??

Jak znajdziesz sposób na przeżycie,to mi go zdradz,bo ja mam tak samo :(
27 grudnia 2014 08:37 / 5 osobom podoba się ten post
Ja tam człowiek małoprzejmujący się jestem,Basiaim.Dla moich zwierzątek jedzonko mam zakupione,a to najważniejsze.Na rachunki mam.Coby odreagować długi pobyt flaszeczkę jaką trzeba zakupić będzie-też mam.A co potem???No przecież nigdy nie ma tak żle,żeby nie mogło być jeszcze gorzej.
A jak przetrwać??
Dużo w gości chodzić,nie odmawiać,jak częstują,może pozycząć od ludzi a to kilogram maki,a to cukru,a to ziemniaczków?
Jak coś wymyślę jeszcze-dam znać.
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
27 grudnia 2014 09:05 / 1 osobie podoba się ten post
Impala

Ja tam człowiek małoprzejmujący się jestem,Basiaim.Dla moich zwierzątek jedzonko mam zakupione,a to najważniejsze.Na rachunki mam.Coby odreagować długi pobyt flaszeczkę jaką trzeba zakupić będzie-też mam.A co potem???No przecież nigdy nie ma tak żle,żeby nie mogło być jeszcze gorzej.
A jak przetrwać??
Dużo w gości chodzić,nie odmawiać,jak częstują,może pozycząć od ludzi a to kilogram maki,a to cukru,a to ziemniaczków?
Jak coś wymyślę jeszcze-dam znać.
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

ja tez chetnie skorzystam z twych rad..