dziekuje za troskę, ale to Twoj rewir więc nie bede zlośliwa i Ci ich nie sprzątne:)
dziekuje za troskę, ale to Twoj rewir więc nie bede zlośliwa i Ci ich nie sprzątne:)
Chcę obwieściś iż po 3 miesiącach walki syn PDP kupił specjalistyczną poduszkę do mycia włosów dla osób leżących, jutro dam za to na mszę dziękczynną :-) Wesołych Świąt dla wszystkich :-)
Dzieciątko kochane, to jest miska, która naprawdę się sprawdza, raz widziałam taką w akcji. Na mszę daj, to może do miski dołożą Ci miły zaskórniak i nazbierasz na samochód, jak Kasia63. ..
Wino typu riesling dziś nabyłam, stoi grzecznie w kąciku i mruga do mnie wesoło - Chodź, Romanko, otworzymy się na siebie nawzajem!
Ale gdzie tam! Z drugiej strony Abstynencja groźnie spoziera i mówi - No, spróbuj tylko, może nawet upijesz się w pracy, co?
Seksu niet, alkoholu niet, przepraszam jak się nazywa ten klasztor? Pod wezwaniem Niczego Miłego Nie Wolno? A uciec z niego nie można? Można, ale tylko w bujną wyobraźnię....
Dzieciątko kochane, to jest miska, która naprawdę się sprawdza, raz widziałam taką w akcji. Na mszę daj, to może do miski dołożą Ci miły zaskórniak i nazbierasz na samochód, jak Kasia63. ..
Wino typu riesling dziś nabyłam, stoi grzecznie w kąciku i mruga do mnie wesoło - Chodź, Romanko, otworzymy się na siebie nawzajem!
Ale gdzie tam! Z drugiej strony Abstynencja groźnie spoziera i mówi - No, spróbuj tylko, może nawet upijesz się w pracy, co?
Seksu niet, alkoholu niet, przepraszam jak się nazywa ten klasztor? Pod wezwaniem Niczego Miłego Nie Wolno? A uciec z niego nie można? Można, ale tylko w bujną wyobraźnię....
Jak jeść dają do woli to juz nie klasztor :)
No, kochana ale mnie rozbawiłaś...Nic nam nie wolno! Tylko denerwować się i zły chumor mieć to wolno bez liku. Złość mi przeszła dzięki Tobie......:))))
chyba cos kochaniutka pokręcilas, zlościć sie i denerwowac tez nie wolno, wolno za to sie uśmiechać jak Ci nie do śmiechu, wolno Ci mieć humor nawet jak go nie masz, masz byc usmiechnięta, mila,zabawiać PDP,dostosowac sie do wszystkich sytuacji,wolno Ci nie narzekać-w sumie to faktycznie duzo Nam wolno!!:)
A ja dostałam słodycze:) Tylko co mi po nich jak ja na diecie:) Jak zawsze dzieci skorzystają:)
Sprzedaj na allegro i kup pół litra, he, he...co będziesz bachorom dawać, choćby własnym. Przyniosło Ci toto choć raz buteleczkę z miłą zawartością i powiedziało - Masz matka, golnij se, to później ze świata zejdziesz, bo stres Cię nie zmoże...
Nie przyniosło? No widzisz, a Ty od razu wskakujesz na ołtarz matczynej ofiarności! Popraw się koleżanko, to przyniosę zagrychę! Dietetyczną oczywiście!