Na wyjeździe #7

20 kwietnia 2014 17:52 / 4 osobom podoba się ten post
mleczko47

Tak trzymaj tez porobiłam troche zdjęć ale kręcę się po okolicy jedyna roznica to pory dnia a zdjęcia też fajne.

Do tej pory też się kręciłam blisko domu, ale taka okazja, żeby wyjechać dalej może się szybko nie trafić :))))
Trzeba wykorzystywać okazje, póki są :)))) Jedno z jezior w Schwerin, widok z Zamku:)

20 kwietnia 2014 17:54 / 1 osobie podoba się ten post
No ślicznie - tak trochę śródziemnomorsko.
20 kwietnia 2014 17:56 / 1 osobie podoba się ten post
emi

Do tej pory też się kręciłam blisko domu, ale taka okazja, żeby wyjechać dalej może się szybko nie trafić :))))
Trzeba wykorzystywać okazje, póki są :)))) Jedno z jezior w Schwerin, widok z Zamku:)

dzieki,piekne zdjęcie inne niz moje ja mam poranki i wieczory ale ani kropli wody,no chyba że rosa.
20 kwietnia 2014 17:56 / 1 osobie podoba się ten post
emi

Dobrze,ze sie w porę opamiętałaś i wybrałaś sie na tę wycieczkę. Ja nie przepuszczam żadnej okazji żeby wypuścić się w teren :). Fotka śliczna:) Następnym razem jak będizesz mieć wątpliwosci czy wybrać się gdzieś czy nie ,zapytaj na forum :)
20 kwietnia 2014 17:57
kasia63

A mi sie tak spać zachciało,że masakra...a tu do 19.30 trzba kiblować....buuuuuu

ja przysnelam n a pol godz zaraz babka kolacje i do spania a ja wolne.dzien zakonczony...
20 kwietnia 2014 18:24 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Dobrze,ze sie w porę opamiętałaś i wybrałaś sie na tę wycieczkę. Ja nie przepuszczam żadnej okazji żeby wypuścić się w teren :). Fotka śliczna:) Następnym razem jak będizesz mieć wątpliwosci czy wybrać się gdzieś czy nie ,zapytaj na forum :)

Ja nigdy nie mam wątpliwości, że warto zobaczyć nowe miejsca. Po prostu miałam taki czas, jakby moje życie biegło obok, 
a ja siedzę i czekam, kiedy wróci moje życie. Czasem tak mam, chciałam się żalić, ale sama nie wiedziałam na co, bo wszystko ogólnie jest ok.
To chyba taki kryzys przystosowawczy w nowym miejscu. Jestem w pięknym miejscu, tutaj jest chyba z dziesięc jezior, do morza niedaleko, a ja uwielbiam wodę
A to zdjęcie z dzisiaj: port w Wismar:
20 kwietnia 2014 20:52 / 3 osobom podoba się ten post
romana

Takie jajka są w D dostępne przez cały rok i oznacza to, że są ugotowane.

Boże, a ja w zeszłym roku widziałam takie kolorowe jajka w sklepie jakieś 2 msc po Wielkanocy i myślalam,  że oni takie stare też jedzą. Nie chciało mi się to pomieścić w głowie, ale wytłumaczyłam to sobie tutejszą oszczędnością
20 kwietnia 2014 20:57 / 3 osobom podoba się ten post
kasia63

Idąc o krok dalej w tej swobodnej interpretacji -wychodzi na to ,że mu zaplaciłas za beznadziejny sex:):):):)

Żeby pozostać w fallicznej konwencji ide sie zająć szparagami ...samym kształtem nasuwaja skojarzenia:):):)Hi hi hi

Eeeee... Kasiu... a nie za cienkie ?
20 kwietnia 2014 21:06 / 2 osobom podoba się ten post
Annika

Jeśli tylko do skojarzeń to moga być:)
20 kwietnia 2014 21:07 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

Jeśli tylko do skojarzeń to moga być:)

Nie wiem czy zauważyłaś,że większości z nas wszystko się z czymś kojarzy :):)
20 kwietnia 2014 21:09 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Z głodu,Ivanilia ,z wielkiego głodu:):):):)My na wyjeździe jak banda anorektyczek:):):):)
20 kwietnia 2014 21:12 / 3 osobom podoba się ten post
ivanilia40

No bo głodnemu....
Byś musiała widzieć z jaką ja lubością obierałam w piatek dorodne , białe szparagi.
20 kwietnia 2014 21:26 / 1 osobie podoba się ten post
Annika

Mnie się wczoraj też tak skojarzyły... przez te główki :))))))))))
20 kwietnia 2014 21:27
A ja z nielubością je obieram, bo zawsze sobie tą obieraczką o paznokieć jakiś zahaczę.
Mam nadzieję, że szybko w sklepie maszynę do obierania zainstalują i już nie trzeba będzie obierać.
20 kwietnia 2014 21:31 / 1 osobie podoba się ten post
scarlet

No bo głodnemu....
Byś musiała widzieć z jaką ja lubością obierałam w piatek dorodne , białe szparagi.

Ja dzis i nie obieraczka, bo jakaś niedzisiejsza jestem i nie lubie -nożykiem,zapiekłam z szyneczką szparagowa i obżarlysmy sie obie z babuszką jak bąki:):):)Tylko ten sos holenderski ....błee ,jak ciepły majonez ,ja nie przepadam i go doprawiam czosnkiem bo jest za mdły.Ale z lubością ,a jakże:)