Mirabellakaska 45 ,ja wogole nie moge tego pojac.przychodzi kobieta 3 razy w tygodniu na 3 godz.tz,ze ty w tym czasie maqsz wolne i nie powinno cie w tym czasie nic obchodzic,to jest jakas cwaniara ,praktycznie zajmuje sie tylko 2 godz. bo o godz.12.00 jest obiad i ona jeszcze korzysta to jest tupeciara,ale niemki sa cwane i wredne.Poprostu na poczatku nie wyjasnilas z rodzina jaka jest rola tej dochodzacej .i ja uwazam ,ze to ona powinna gotowac a nie ty w tym czasie,a ona ciebie jeszcze wykorzystuje.Nie martw sie i glowa do gory rob tak jak ci serce dyktuje i nie ogladaj sie na nikogo,to jest Twoje zdrowie.Ja od razu napisalabym wypowiedzenie na Twoim miejscu i niech ta cwaniara zajmuje sie pdp.Zycie ci wszystkiego najlepszego i zjezdzaj.
no niestety tak tu jest, przychodzi kobieta nie po to bym ja sobie wyszla a ona miala gotowac,przychodzi by sobie z PDP tylko porozmawiac,po 12 podaje obiad i ona tez je, sprzatne po obiedzie i sie kobieta zwija, ale mialam wolne?mialam,przeciez byla kobieta na 3godz. niewazne juz, wazne ze stąd wyjade, co mnie zadziwilo,byl tu sasiad bo musialam wyskoczyc do sasiadow by zadzwonic do corki, sasiedzi zyczliwi,sasiad tu przyszedl by rozeznac sie w sytuacji,skad babci sie braly takie klamstwa?przy mnie bezczelnie tlumczyla sasiadowi,ze ja jej wciaz mowie na TY, ze mnie cale dnie nie ma, ze jak jej sie pic chce to musi sobie sama sobie herbate robic,ze wynosze telewizor do kuchni i rozmawiam w nim po polsku, no rozlozylam rece,skad jej sie to bierze?skad kurde takie klamstwa?sasiad popatrzyl na mnie a ja mu tylko grzecznie odpowiedzialam ze wszystko co ta pani mowi to jest szczera prawda i nie mam juz nic do powiedzenia.Podal mi reke, poprosil bym z nim wyszla zamknąc drzwi, ale babcia mu uswiadowmila ze to jej drzwi i ona zamknie,wiec chyba chcial mi cos powiedziec,ale niestety.......no i cwane bylo to ze jak tlumaczyla to wszystko sasiadowi to nerwy opanowala,tzn kilka razy az poderwala sie z fotela,ale zaraz sie kontrolowala, bo do mnie to juz zaczela sie podnosic, jak oczywiscie ja z nia sama jestem, robi sie sina ze zlości, trzesie jak osika, ale z rekami raz do mnie w tempie juz wystartowala,.Tyle razy sobie tlumaczylam, TO CHORY CZLOWIEK,NIE BIERZ SOBIE DO SERCA, JAK TO DZIEWCZYNY PISZA?LUZUJ WARKOCZE,no nie moge,nie na moje nerwy,nie chciala mnie firma zabrac to corka tego zazada, a tej firmie juz dziekuje.