Na wszystko są sposoby...:-)
Na wszystko są sposoby...:-)
Na wyjeździe nic nie grozi... :lol3: Niemcy nie grzeszą seksapilęm :lol3: To takie wyrośnięte krasnoludy... :-) Zresztą tych co znam to ich bokserki pampers się nazywa... :lol1:
Niemcy są zmiennopłciowi i nie wchodzą w rachubę :lol1:
No to powiem Ci, że kilku takich...."grzeszników" poznałam i nie wyglądali na takich z pampkami.....:yo:
i po to sie Wanda do Wisly rzucila :gwizdanie:
Wanda nie chciała za mąż wyjść. Może preferowała związki bez ślubu.....kto to wie.....:lol3:
Oj !?!?!?!?!
a Ty chcesz ????:lol1:
No wiesz, jak ktoś ładnie poprosi....:yo:
to bardzo cie prosze
wracaj do Polski :-)
oj nie mow zebys gada pod spodnice nie chciala :lol3:
Wielkimi krokami zbliża się pełnia. W tym miesiącu Księżyc będzie w Baranie czyli: zanim się zareaguje trzeba najpierw 3razy pomyśleć. Nic na lapu capu, panować nad nerwami.
A teraz tak o zbiorowej świadomości, która też w jakim sensie jest czymś całym, czyli rozprawię się z pół na pół... hihihi Wybrałam się do mojej (to było dość dawno temu) psiapsiółki, z którą mamy podobne zainteresowania i potrzeby... Do kieszeni wrzuciłam sobie 100 guzików... Zajęłam swoje miejsce w fotelu i na stolik położyłam te guziki... I poprosiłam żeby mi te guziki podzieliła pół na pół... Psiapsiółka jest mgr w naukach ścisłych, ale także ma umysł otwarty na inne dziedziny ... Czyli w sobie dużo ciekawej wiedzy ... Popatrzyła się na mnie podejrzliwie, ale grzecznie dzieliła te guziczki... Wiadomo najtrudniejsze rzeczy są proste. Ułożyła dwie kupki po 50 guziczków w każdej, a ja jej mówię, że to jest źle... Dalej patrzy na mnie... Mówię: - Ty nie słuchasz o co Cię proszę, masz to podzielić pół na pół, a działasz z automatu... Trochę trwało jak zajarzyła, że już wyodrębnioną połowę (czyli 50 szt.) ma podzielić na pół. I pół na pół z danych stu wynosi dokładnie 25. Myślę, że nasza zbiorowa świadomość jeszcze wiele ciekawych "myków" ma w swoim zanadrzu (to tak na marginesie)))).