Ten Dziki Wschod mnie zaciekawil:lol2:
Ten Dziki Wschod mnie zaciekawil:lol2:
To browar z Lublina :lol3:
Danusia, wschód może być różny: wschód słońca, TV Wschód, Daleki Wschód, Bliski Wschód, Dziki Wschód :lol3: :lol3: i normalny Wschód, z którego ja pochodzę od urodzenia, ale jak żyje na tym moim Wschodzie nigdy nie spotkałam się z tym "hy" w takim kontekście. Chyba to jednak niekoniecznie od nas się wywodzi. :-) Musisz koniecznie badania przeprowadzić. Co Ty na to? Hy??? :lol3:
Ja nie mogę się przyznaćjak się u mnie mówiło. Bo jak Erpel wszczyscy będa mówić: zakamuflowana opcja niemiecka
Kaczor???? :zaskoczenie1:
No popatrz, już od maleńkości dzieci kaczorem straszono :lol3: :lol3:
Kaczor???? :zaskoczenie1:
No popatrz, już od maleńkości dzieci kaczorem straszono :lol3: :lol3:
Ja nie mogę się przyznaćjak się u mnie mówiło. Bo jak Erpel wszczyscy będa mówić: zakamuflowana opcja niemiecka
Niemiecka opozycja:-)
Sama nie wiedziałam, że na to tyle jest różnych głosów... :-) We Wrocławiu wyodrębnił sie bardzo poprawny język polski... taki książkowy... :-) Moje dzieci tępią we mnie wszelkie naleciałości i niepoprawności... Mój najstarszy brat też, który jest jedynym nie obciążdonym dysgrafią... Ale nie o tym chciałam pisać... Dedukuję, że tylko jedno z tych wyrażeń ma działanie genetyczne, czyli sięga korzeni... reszta jest wyrażeniami powierzchniowymi... i jakby w sposób naturalny zaniknie... Czyli to, że nie chciałaś używać słowa "gaga" może jest jak najbardziej właściwym posunięciem... :-)
Kontemplując, zastanawiający jest fakt autobusu w raju, bowiem w autobusie mamy same kobiety oraz 1 kierowcę - Araba. :-) Studiując przypadek od tej strony, prawdopodobnie Ewa, czyli Baśka, wyjechała do Europy w poszukiwaniu Adama. :-) Droga Danuto, twój temat jest niezwykle twórczy. Dziękuję, że mogłem w nim pisać.
Danusia, wschód może być różny: wschód słońca, TV Wschód, Daleki Wschód, Bliski Wschód, Dziki Wschód :lol3: :lol3: i normalny Wschód, z którego ja pochodzę od urodzenia, ale jak żyje na tym moim Wschodzie nigdy nie spotkałam się z tym "hy" w takim kontekście. Chyba to jednak niekoniecznie od nas się wywodzi. :-) Musisz koniecznie badania przeprowadzić. Co Ty na to? Hy??? :lol3:
Kasiu moja droga to sa ciagle fraktale, a ja mam tak monogamiczne zainteresowania, że na kielicha miejsca mi brakuje....
Wyobraź sobie, że otrzymalaś pudełko z puzzlami. Na pudełku masz rysunek, a w pudełku puzzle, ale rożnej wielkości. Małe, duże i wielkie puzzle... Jak ułozyć z nich widniejący na pudełku rysunek? Prubuję takie puzzle układać... Czasami coś mi się ułoży, czasami (gro) mam fiasko (fi mi nie pasuje), a czasami wychodza mi cuda na kiju, który w dodatku ma dwa końce... :-)