Tak jak Twoj?
Tak jak Twoj?
Zaraz podjedzie busik, przechodze na ciemną strone mocy :-(
Mleczko to taki forumowy harcownik jak z Trylogii Sienkiewicza, wyskakuje przed szereg i prowokuje. Nie wszyscy się jednak dają, jak widać.
hi,hi,ktoś tu się denerwuje,czyżbym zakłóciła ta sielankę w ALPACH?
Mleczko to taki forumowy harcownik jak z Trylogii Sienkiewicza, wyskakuje przed szereg i prowokuje. Nie wszyscy się jednak dają, jak widać.
Nie,ja sie nie denerwuje tylko nudne dla jednej osoby moga być dla innej pożyteczne.Sa nowe osoby,ktore nie sa w stanie ogarnąć całego forum chodzi o starsze wpisy tak,że nawet powtarzanie sie nie jest zabronione - tak myślę.
Sielanke to ja mam w domu jak wróce z pracy.A tu dostosowuje sie i staram sie nie przeszkadzac jak juz pomoc nie potrafie. (ogolnie na wyjezdzie)
A czy ja napisałam że jestem nowa?,może zmieniłam nick...........?
Po niektórych Twoich postach takie podejrzenie powzięłam....:):):):)hi hi hi.Ładnie to tak w partyzantke sie bawić?Taka duża dziewczynka?????
Na Ciebie Kasiu zawsze można liczyć:)
Jak wstydzisz sie starych wpisow? nie pisałam tylko do Ciebie ale odpowiadałam Tobie.
A czego ja mam się wstydzić,może błedów ortografiszcznych ,interpunkcji itp.,nigdy nie bujalam w oblokach i nie bylam taka słodka jak czekoladka ktora z czasem może zemdlić,jeszcze mnie nie pamiętasz...?,Teraz muszę pracować .